Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 102 998
  • 808
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Коледния календар с играчки струва ли си?
Ами аз малко се разочаровах. Има три човечета, три шейни един снежен човек и едно еленче. Останалите неща са релси и едни миниатюрни подаръчета (дървени кубчета). Примерно на 1 декември играчката е едно малко кубче нарисувано като подарък. Мисля, че е скъпо за тези играчки, които съдържа.
Моля, може ли да ми го покажете, защото аз го търсих и не го видях в магазина, може би нещо бъркам.

# 466
  • по пътя
При нас много се хареса коледния календар, за това търся и някое от нещата, с които може да се съчетае, пистата например. В Лидл Владиславово във Варна дали ще има, да мина тая вечер?

# 467
  • София
Някой да е виждал в Младост/ ринга сивия ски панталон S размер?

# 468
Не ми хареса саламът от месо от диво прасе от серията Делукс.
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=50839
Твърде много "изкуствени" подправки.

Правя този коментар с уговорката, че не съм взимала досега и нямам база за сравнение.  Peace

И на мен не ми хареса (купих на предишна промоция), затова сега не повторих. Peace

# 469
  • София
Моля, може ли да ми го покажете, защото аз го търсих и не го видях в магазина, може би нещо бъркам.
Ами възможно е да е изчерпан във вашия магазин. Общо взето бързо се изкупиха.
Ето тук го има на 15 страница:
http://www.promooferti.com/%D0%BB%D0%B8%D0%B4%D0%BB-%D0%BA%D0%B0 … 0%B2%D1%80%D0%B8/

# 470
  • Пловдив
Ясно, изобщо не съм го виждала Simple Smile Благодаря Simple Smile

# 471
Благодаря за мнението за коледния календара с играчки - и аз се съмнявах,  че е добро попадение! Върнах го, така или иначе се снабдих с железницата от 40,00 лв!

# 472
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
а за тези, които вече сте си вземали, доволни ли сте от машината за кисело мляко, гледам, че другата седмица отново ще я пускат

# 473
Аз имам уреда за кисело мляко и съм доволна. Върши работа, но на мен бурканчетата са ми малки и си купих от пазара други. Същата височина, но с по голяма вместимост.

# 474
  • Beyond the stars
Някой взе ли кафе машината от миналата събота? Че още я имаше и се зачудих дали си заслужава  Peace

# 475
Някой взе ли кафе машината от миналата събота? Че още я имаше и се зачудих дали си заслужава  Peace
Вземаш,пробваш и решаваш. Ако не отговаря на очакванията...връщаш Peace

# 476
  • оттам, откъдето започва България
Здравейте! Покрай нутрибулета в Кауфланд се разрових за подобен уред в лидъл и намерих само в чуждите
http://www.heraldscotland.com/news/14225397.Technology__Lidl_Sil … _Nutrition_Mixer/   
Въпросът ми е дали някой го е срещал в нашия магазин изобщо някога?
Благодаря!
или края на явгуст, или началото на септември го имаше - свърши за отрицателно време навсякъде...поне така казаха от телефона Rolling Eyes
Обади ми се позната от Шумен, че го е видяла там и го е купила за мен и точно тогава видях една бройка и в "нашия" лидл WhistlingКазах и тя да го върне, за да си спестя куриерската услуга и си го взех - супер доволна съм.
На националния телефон казаха, че имало огромен интерес и със сигурност ще го пуснат скоро newsm78 ...от тогава си минаха месеци, а не съм го виждала

Да, въобще не се учудвам, в Шумен интересът към Лидл определено не е толкова голям, колкото се вихри в темата.  Peace И преди съм писала, че много неща, които вие търсите, си остават тук по щандовете.

# 477
  • Вестерос
Аз затова дрехи си вземам от провадийския, там стоят с дни. Онзи ден гледах , че имаха още от одеалото с ръкави.

# 478
  • оттам, откъдето започва България
Да, и през Провадия сме минавали през летните месеци, и там залежава стоката.

# 479
  • София
Да попитим, пък току-виж имам късмет...
Някой извън София да е виждал дървената играчка пица някъде? newsm78
Или някой да е размислил, и да ми я продаде?
Благодаря на всички, които ще пишат.

Общи условия

Активация на акаунт