Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 103 135
  • 808
  •   1
Отговори
# 135
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Според мен си е политика на Лидл да зареждат по малко бройки от някои артикули, преди няколко години обиколихме 4 магазина за някаква интерактивна играчка за племенницата, в единия изобщо не я бяха зареждали, в другия служителя, към който се обърнахме не знаеше за какво го питаме, и вика управител...

# 136

А някой с мнение за перфораторите - с картон ще се справят ли или трудна работа ?

Пише буквално: За листи с дебелина от 180-220 г/м Peace

Ще се справят, стига да не е велпапе Mr. Green

# 137
Спомням си каква истерия беше с глобусите, на следващата година бяха заредили мнооогооо и се подмятаха сума време...явно не са сметнали количествата на тия кухни...

# 138
От четвъртък в Била ще има масло Дойче маркенбутер, 250 гр за 2.89 лв. И на мен ми се иска по-голямо намаление, но....
Да, и аз него купувам. Преди в Пени намирах още по-евтино немско, но Пени затвори. Предимно затова ходих до там, де

Да ви кажа честно от няколко месеца насам следя какво пускат при нас и какво в другите държави. Ами имам чувството ,че на тях пускат хубавите неща и после за нас каквото остане. Всичката техника изглежда отваряна и с подбита опаковка. Смачкани кашони и непълна номерация на дрехи. Ето и сега с апреските -пак по същия начин. Първо ще са някъде другаде и накрая за нас каквото остане, по средата на сезона. Така е и в други магазини- например H&M. Много харесвам Лидл и редовно си пазарувам,ама много е гадно това отношение към нас
Абсолютно! От 15 кутии, една ще е в някаква прилична опаковка. Crossing Arms

# 139
Вълшебство, хоби комплектите са три вида. Аз взех комплект "цирк". има си шаблони, по които се изрязва, стикери за лепене и т.н. От всеки ееомплект се правят конкретни неща, има си инструкции и т.н. в "циркът" има фигурки на хора, които се изрязват, дрехи за тях, надписи и т.н.Другият комплект беше за изработка на чантички/кутии от хартия и стикери за декорация.Третият беше за животни/кутии пак със стикери. Доста се колебах кой да взема. Не сме го отваряли, защото е за подарък на дъщеря ми за началото на следващия месец.

# 140
  • София
За робот дали имам шанс някъде?

# 141
  • Beyond the stars
Вълшебство, хоби комплектите са три вида. Аз взех комплект "цирк". има си шаблони, по които се изрязва, стикери за лепене и т.н. От всеки ееомплект се правят конкретни неща, има си инструкции и т.н. в "циркът" има фигурки на хора, които се изрязват, дрехи за тях, надписи и т.н.Другият комплект беше за изработка на чантички/кутии от хартия и стикери за декорация.Третият беше за животни/кутии пак със стикери. Доста се колебах кой да взема. Не сме го отваряли, защото е за подарък на дъщеря ми за началото на следващия месец.

Мерси  bouquet

Ще се разходя да проверя коледния на живо  Wink

# 142
  • София
В 3 обиколени магазина няма от дървените комплекти  мебели за куклена къща. Когато попитах,  ми обясниха,  че имало пo 3-4 бройки и дори не стиггнали за чакащите на опашката преди отварянето  ooooh!
Ако случайно някой, някъде мерне от тях- моля сигнализирайте!
В Лидл-а на Сливница преди час имаше Коледни календари, къщи за кукли и от другите дървени играчки

# 143
  • София
В Студентски град сутринта имаше доста от мебелите за кукли Simple Smile.

# 144
  • София
И към 13 часа в Студентски град имаше доста от дървените мебели за кукли. Имаше и една къща.

# 145
Ще има ли намаление в петък,че съм си харесала една маша за коса?

# 146
  • София
В олх вече се появи обява за кухнята, 159лв, ама като сложиш и доставката...Обаче ако на някой му е много важно, погледнете. В Икеа също има подобна, но без аксесоари и е 199 лв.

# 147
Знаете ли дали малките термочаши от 260мл от понеделник имат капак?

# 148
  • София
Мега инфантилни коледни пуловери (за него/нея) от понеделник! Не си представям уважаващ себе си мъж да облече тоя с учудения елен, разклонил рога. Laughing

# 149
Имате ли представа до колко дни след закупуването може да се върне стоката
 ( за дреха питам) . Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт