Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 103 121
  • 808
  •   1
Отговори
# 180
А някъде да сте виждали останали от тези дървени къщи с повечето части? 64 мисля.

# 181
Някой купувал ли е преди от детските ски якета? Чакам ги на 08.12, но се чудех каква дебелина са? Моля някой ако има отзиви да сподели.

# 182
Ски якетата са тънки но водонепромукаеми и пазят от вятър.
Някой все пак видя ли Рибай стек днес? Отиде ми концепцията за вечеря.

# 183
Тънки са ски якетата. Аз лично вземам само ски панталон за детето, да може да се хвърля в снега. Яке дебело ватирано купувам от друго място Peace

# 184
  • Перник
И ние имаме ски яке от миналата година - не е много дебело.

# 185
За панталоните - разгърни го там и го виж как е в кълките. Прецени, дали е колкото на обичайните ти панталони. Имат еластичност иначе, не е като да нямат...
25-26 см е от чатала до страничния шеф, измерен крачола...и видимо е повечко там, отколкото на другите ми панталони. Ако искаш нещо друго, ще меря на 38-цата...с линията Grinning
Но си мисля 36 номер, като ми се опъне като клин, шевовете дали ще издържат...да не се изплюе някъде, незнам колко са здрави.
На джегинсите с кожата само отпред за здрави шефовете, но на тези-за първи път пускат подобни.

Благодаря - взех 38 ,последният.
Наистина малко е широк горе в крака,но пък в ханша ми е ок.
Дано сега при прането не се стесни.

# 186
  • Beyond the stars
Понеже имаше желаещи за робота - само за инфо в емаг има още наличен Dirt Devil Spider за 219лв  Wink

# 187
Благодаря за отзивите за ски якетата Simple Smile На 8ми ще ходя да видя детските ботуши и тогава ще преценя и якетата дали ще ми вършат работа.

# 188
  • Бургас
При нас днес имаше само три сини и една карирана рокля. Нищо като за мен  Sad
От термопанталоните малките номера също липсваха.
Не че не оставих 100 лв. в магазина, ама не съм доволна .

# 189
При нас днес имаше само три сини и една карирана рокля. Нищо като за мен  Sad
От термопанталоните малките номера също липсваха.
Не че не оставих 100 лв. в магазина, ама не съм доволна .

Ама от Лидл са доволни сигурно Mr. Green

Hug

Другата седмица гледам ще има от шарените разклонители - имам зелен, сега ще взема още някой цветен Peace

Сьомгата ще е намалена също-отдавна не е била, мисля да взема и от нея.

# 190
  • София
Моля някой осведомен да ме светне за батериите.  bouquet
Дали ще може да се зарежда смартфон и цената изгодна ли Е? 2600 mAh за 15 лева  newsm78

# 191
Тази вечер имаше 4 къщи в новия Лидъл между Младост и Дървеница. Също и доста дот дървените стаи. Някой питаше за термочаши - имаше също доста.

# 192
Моля някой осведомен да ме светне за батериите.  bouquet
Дали ще може да се зарежда смартфон и цената изгодна ли Е? 2600 mAh за 15 лева  newsm78
Слаби са Peace
Аз имам 5200 от лидл за 20 лв.

# 193
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Във Варна на Мир има адски много къщи за кукли от 69лв.са ако не бъркам артикула.

# 194
Момичета, за къщите които са розови и се отварят ли говорите или за тези без врата и червени елементи по тях ?

Общи условия

Активация на акаунт