Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 102 962
  • 808
  •   1
Отговори
# 615
Коя ел.четка за зъби е по- добра oral-b  или nevadent как мислите newsm78                       

# 616
Коя ел.четка за зъби е по- добра oral-b  или nevadent как мислите newsm78                      
Ние имаме oral-b купена за 60лв.Имаше подарък паста много сме доволни.Главите се сменят и можете да си купите още глави такаче всички да се миете  с нея.

# 617
  • София
Коя ел.четка за зъби е по- добра oral-b  или nevadent как мислите newsm78                       

В момента същата четка на Орал-Б е 35 лв. в ДМ без разни пасти и води към нея.

# 618
Някой взе ли от чистения шаран, да сподели доволен ли е?

# 619
Благодаря за отговорите.Някой с мнение за ел. четка nevadent която беше на промоция скоро.

# 620
Някой взе ли от чистения шаран, да сподели доволен ли е?
Днес купих, добре изглежда.  Peace Измих го, осолих и утре ще го готвя. Peace
Преди време съм купувала шаран от Лидл, вкусен беше.

# 621
Благодаря!
И аз утре мисля да уловя един чистен Laughing

# 622
Тази лампа с гаранция ли ви я продадоха?

Да гаранционна е, и можеше да я сменим или да я върнем. Предпочетохме смяна , много ни трябва .На първата не работеше една чертичка от индикацията, сменихме я .....е сега на втората две чертички. правим ежедневно нагревки. нагревки

# 623
Скрит текст:
Аз имам уреда за кисело мляко и съм доволна. Върши работа, но на мен бурканчетата са ми малки и си купих от пазара други. Същата височина, но с по голяма вместимост.
Може ли снимки на другите бурканчета, които си купила и  от къде може да се купят( не съм от София).може и на лични, мерси
Ето снимка на буркана http://www.prikachi.com/images.php?images/162/8978162h.jpg. Да уточня, че надига капака на машината за мляко с няколко милиметра, но не се отразява на крайния резултат. Побират ми се по спомен 3 буркана от тези на снимката и от малките допълвам мястото в машината.
Мерси за инфото.Значи вадиш едните и слагаш други- - няма опасност да се прецака машинката така, нали? А някой ползвал ли е от готовите закваски (има едни в пакетчета)?Някое лидлско мляко подходящо за закваска? Колко стандартни кофички кис мляко излиза всъщност? Свърших с въпросите,😉 Мерси
[/quote]
Машината може да работи до 12 ч. без да я спираш /по спомен/, защото някои млека изискват по дълаг период за правене. Мисля, че в книжката към нея има и рецепти. Лидълско мляко не си спомням да ли съм ползвала. Закваска от тази на пакетчета също не съм ползвала. При тази закваска полученото кисело мляко може да се ползва за заквасване няколко пъти, защото след това се израждат бактериите. Според мен не излиза много икономично така. Прочети има тема във форума за правене на кисело мляко с такива машини. Излизат някъде към 3 кофички.

# 624
  • по пътя
За шараните утре ще имам мнение:)Преди бях доволна.

# 625
Някой по-назад питаше за детските космонавти - имаме от миналата година, много топъл, с полар отвътре, аз лично съм доволна от него. Ще го доизносваме тази зима Peace

# 626
Аз съм много доволна от ел.четка Невадент,със зарядно е,сменяеми глави,пускат ги периодично към 8 лв.Предната ми беше пак от Лидл,но с батерии,развалих я при смяна на главата и ми върнаха парите.Тази със зарядното е по-мощна и почиства идеално.На детето взех с батерии детската,харесва си я много.

# 627
Здравейте, преди време бяха пуснала електронен термометър на марката Медисана, който мери и температурата в ухото. Не мога обаче да сменя режима от мерене на челото към мерене в ухото. Някой може ли да съдейстеа, че съм изхвърлила упътването?

# 628
Маскарпонето в какви разфасовки е, по колко грама?

По 250 гр. 3,49 по спомен беше цената. Само един вид и една разфасовка има.
Пак да подпитам - за смесителя с изтеглящ се душ мнения има ли някой, който вече го е ползвал от предни пускания?
Смесителя работи много добре. Доволни сме!

# 629
  • have faith and be patient ..
Здравейте, преди време бяха пуснала електронен термометър на марката Медисана, който мери и температурата в ухото. Не мога обаче да сменя режима от мерене на челото към мерене в ухото. Някой може ли да съдейстеа, че съм изхвърлила упътването?

това се случва ,чрез натискане на копчето непосредствено след включването на термометъра , има звъков сигнал и тогава веднага натискаш копчето , на екрана символите се сменят със звуков сигнал , прозореца за смяна е отворен за няколко секунди Simple Smile изпуснеш ли момента трябва да го чакаш да загасне и да опиташ отново при следващото пускане  Peace

Някой по-назад питаше за детските космонавти - имаме от миналата година, много топъл, с полар отвътре, аз лично съм доволна от него. Ще го доизносваме тази зима Peace

и на мен много ми харесваше миналогодишния , имахме този розово - прасковения Simple Smile))) но шушулката абсурд да се напъха в него отново , чудя се дали да не купя пак , но имаме подарък друг вид космонавт , така ,ч е може би ще пропусна , освен ако не срещна някой намален на 15 лв.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт