По-бърз растеж на косата - тема 7

• 137 987
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
А какво ви е мнението за тези маски http://www.zoya.bg/%D0%92%D1%8A%D0%B7%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0 … %D0%BC%D0%BB.8082 ?Някой пробвал ли ги е ?

# 301
Привет дами, простете, че така нахлувам в темата.
След раждането, косата ми взе да пада ужасно много. Направо се свличаше на снопове. Отрязах я на късо каре, но ми е много мъчно и искам отново да си я пусна дълга.
Взех си стимуланта за коса на Икаров, чувала съм и за хининова вода, да препоръчате нещо друго?

# 302
  • Варна
 Хубав състав....глицерин в челна позиция,кокос,авокадо,мед,пшеничен протейн към края.....Балансирана ми звучи и за тая цена не е проблем да се пробва.

# 303
Хубав състав....глицерин в челна позиция,кокос,авокадо,мед,пшеничен протейн към края.....Балансирана ми звучи и за тая цена не е проблем да се пробва.
маѝ ще взема да и дам шанс.Мога да я използвам като балсам  Mr. Green

# 304
Изглежда ми и на мен добре маската, Чаровнице. Ако я вземеш, ще ми е интересно да споделиш отзиви. Hug
Скоро не ми се очертава поръчка от Зоя, иначе ще я взема веднага да я пробвам. Имам доста масла, не ми се трупа, а за една маска не ми се занимава. Laughing

# 305
Изглежда ми и на мен добре маската, Чаровнице. Ако я вземеш, ще ми е интересно да споделиш отзиви. Hug
Скоро не ми се очертава поръчка от Зоя, иначе ще я взема веднага да я пробвам. Имам доста масла, не ми се трупа, а за една маска не ми се занимава. Laughing
http://www.zoya.bg/%D0%9C%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-% … Organic-Shop-m338 тази ще взимам.Има противоречиви мнения, но докато не се пробва няма как да се разбере  Mr. Green

# 306
Ами да, косата ти няма нужда от някакво сериозно възстановяване или подхранване, така че тази на теб ще ти е добре предполагам.
Аз ще заложа на тази от първия линк, но както казах по-натам. Grinning

# 307
Ами да, косата ти няма нужда от някакво сериозно възстановяване или подхранване, така че тази на теб ще ти е добре предполагам.
Аз ще заложа на тази от първия линк, но както казах по-натам. Grinning
Жанче, само да кажа, че продукти на тази марка има в един био магазин в Пловдив на ул. Христо Данов, малко след кукления театър - натбио или нещо подобно  Mr. Green Аз онзи ден си вземах от там скраб за тяло на същата марка и ми се струва, че и маски за коса имаше. Може да погледнеш, мисля че мястото ти е удобно  Hug Hug

# 308
Ауу, супер, ще отида да видя и да взема една да пробвам, то и без това мислех към Рибката да се завъртя да си подаря нещо  Laughing Blush, та ще направя 2 в 1.
Благодаря ти много  Hug Heart Eyes

# 309
Иди, иди, имат и разни други интересни неща  Mr. Green Hug

# 310
Аххх, тиии  Laughing Hug Heart Eyes

# 311
Само да не се подлъжеш със скраба за тяло. Не е нищо особено, макар че така изглежда  hahaha

# 312
Няма, само маските ще загледам, обещавам  Joy Hug

# 313
prinzecata - готова съм! Само рицин нямах, но сложих глицерин! И след сешоара, сложих една зимна шапка, постоях почти 4 часа. Страхотно се получи! Мека, жива, лъскава!
Поръчах и маската на Eprouvage! Благодаря!

# 314
  • Варна
 Много се радвам  Hug. Косата се отблагодарява за грижите  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт