По-бърз растеж на косата - тема 7

• 137 998
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
 Алтерна като цяло е супер козметика за здрава коса.....Ако очаквате чудеса от нея за увредена такава боя се,че ще останете силно разочарована. Най-добре върнете две три теми в професионалната козметика и попрочетете.

# 376
То и аз не пия хапчета, заради едната коса, а по мед. причини.
Който ползва стимуланта на Икаров, колко пъти седмично го нанасяте?

# 377
То и аз не пия хапчета, заради едната коса
То пък и това оставаше  Laughing Wink
Стимуланта веднъж седмично го нанасях.

# 378
Момичета , вчера гледах едно клипче с една мадама ,която използва това масло за растеж.
Някоя от вас знае ли нещо ?

Маслото е от пъпеш, обаче нищо не знам повече. Интересно е да се пробва. Sunglasses
Иначе някой назад беше споменал за това масло и съм си го запаметила - цък.
А тази мацка има много клипчета, има канал в youtube, ето: https://www.youtube.com/channel/UCpbnSmsoOMbEyiBVgypT3jg

# 379
  • В полите на Пирин планина
Вип, аз ползвам вече доста време масло от репей, серум за коса с репей и билков елексир с репей на Green Pharmacy и бих казала, че имат ефект от към сгъстяване на косата. Аз ползвам и други масла с тази цел, а също и шампоана за растеж на Mediceuticals и сигурно резултатът е комплексен, а също е нужно време.  Peace

Сега се замислям да си поръчам и шампоан и балсам на същата марка + това масло с лютите чушки ...

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 13:36 от Lady Brinne

# 380
Вип, аз ползвам вече доста време масло от репей, серум за коса с репей и билков елексир с репей на Green Pharmacy и бих казала, че имат ефект от към сгъстяване на косата. Аз ползвам и други масла с тази цел, а също и шампоана за растеж на Mediceuticals и сигурно резултатът е комплексен, а също е нужно време.  Peace
Жълтия или розовия шампоан използва ?  Hug

# 381
  • София
Момичета, виждали ли сте някъде гела на Давинес за косопад .... на нормална цена  Joy в един фризьорски салон ми го предложиха за 37 лв. Бях доволна от него, но свърши ... сега си поръчах серума Митик оил, да видим как ще ми се отрази на косата. За мен най-голям проблем е омазняването в корените.
На Green Pharmacy съм ползвала маслото с репей и люти чушки - бях доволна, но елексирът с репей ми омазняваше косата и спрях да го ползвам ...

# 382
Гелчето го поръчвах преди от сайта на аптека Адонис, но го нямат сега.  Днес точно щях да поръчвам и един шампоан на същата марка и се оказа, че и него нямат... Писах им, казаха, че фирмата-вносител имала проблем някакъв, но все пак някога щели да ги получат  Tired

# 383
Жълтия или розовия шампоан използва ?  Hug

Все още не съм, а обмислям поръчка. Обаче се въздържам за момента, че имам доста масла накупени и започнати, а също и няколко шампоана и маски ...  Mr. Green

# 384
  • София
Гелчето го поръчвах преди от сайта на аптека Адонис, но го нямат сега.  Днес точно щях да поръчвам и един шампоан на същата марка и се оказа, че и него нямат... Писах им, казаха, че фирмата-вносител имала проблем някакъв, но все пак някога щели да ги получат  Tired

Благодаря  bouquet и моето го поръчах от Адонис.
Ще чакаме  Joy

# 385
Още преди нова година казаха, че чакат внос. И във всички други сайтове също.
Моя близка ми го купи от аптека в СФ. Проверете в някоя аптека дали го има.

# 386
Аз съм много доволна от хидратиращата серия на Алтерна,но момичето,което ти е писнало по-напред е право-те са за нетретирана коса или малко третирана.За моята коса са чудесни Peace

# 387
Вип ,да, и аз така мисля ,само да намеря може да го взема това масло.

Lady Brinne ,кой точно шампоан на Медисютикълс ползваш?

# 388
Lady Brinne ,кой точно шампоан на Медисютикълс ползваш?

Този: https://www.zlatnaribka.com/shampoani/mediceuticals-shampoo/sham … s-bioclenz-180-ml

# 389
Моят е hydroclenz.
Как се чувства косата ти с него ?

Общи условия

Активация на акаунт