По-бърз растеж на косата - тема 7

• 137 916
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Звънни по телефона имат в магазините и пращат. Не че голямата е излишна де  Laughing

# 586
Звънни по телефона имат в магазините и пращат. Не че голямата е излишна де  Laughing
Значи си заслужава  smile3508

# 587
  • Бургас
Моята коса след протеинови шампоани е по-разхвърчана,докато с хидратиращи подредена и пригладена.

# 588
Значи си заслужава  smile3508
Ооо да   Heart Eyes .Определено си заслужава.
Набелязала съм и цялата серия за изправяне(шампоан,балсам и серум)
Моята коса след протеинови шампоани е по-разхвърчана,докато с хидратиращи подредена и пригладена.
Мислех си,че само при мен е така и съм сбъркана.Е явно не съм  Mr. Green

# 589
Според мен първо наблегни на лекуването на скалпа. Не знам какво влагаш под термина чувствителен .Когато при моя скалп имаше дискомфорт , и беше придружен с косопад ме спаси Napura S/2(шампоан)+Chi (балсам с масло от чаено дърво -силно антибактериално действие ,мирише неприятно щипе ,ползвах само в корените ) Гледам в рибата че има и лосионче с масло от чаено дърво което е само 6 лв.И след измиване на косата -лосионът за чувствителен скалп на Филип Кингсли (16-17лв от рибата ,с него не се разделям ,успокоява ми на мига всякакви алергични или не знам какви реакции след ползване на боя ). Маски с рициново масло и жълтък също ми успокояваха много

Имам вид дерматити, себорея, която се появява на периоди.
 От години ми е и си знам как да я контролирам, за съжаление не се лекува крайно. Имам си арсенал от шампоани, които си ползвам като терапия в определени периоди, лятото почти я няма, ако съм по морето съвсем.
Тоест проблем нямам, намерила съм точните продукти за скалпа.  Simple Smile
Проблема е, че тези шампоани са силнички и когато се ползват пресушават, колкото и да не ги нанасям по дължините. Проблем е, че сменя ли с някой нов не се знае как ще се отрази, затова така се въздържам да поръчвам нови ш-ни  да ескпериментирам с продукти, от което много ме е яд, и си карам с тези, от които знам, че ми е добре.
Искам да използвам някоя серия от гореспоменатите протеинови и хидратиращи, но това е което ме спира основно. Вероятно ако взема само балсам и маска дали ще има ефект?

# 590
Според мен първо наблегни на лекуването на скалпа. Не знам какво влагаш под термина чувствителен .Когато при моя скалп имаше дискомфорт , и беше придружен с косопад ме спаси Napura S/2(шампоан)+Chi (балсам с масло от чаено дърво -силно антибактериално действие ,мирише неприятно щипе ,ползвах само в корените ) Гледам в рибата че има и лосионче с масло от чаено дърво което е само 6 лв.И след измиване на косата -лосионът за чувствителен скалп на Филип Кингсли (16-17лв от рибата ,с него не се разделям ,успокоява ми на мига всякакви алергични или не знам какви реакции след ползване на боя ). Маски с рициново масло и жълтък също ми успокояваха много

Имам вид дерматити, себорея, която се появява на периоди.
 От години ми е и си знам как да я контролирам, за съжаление не се лекува крайно. Имам си арсенал от шампоани, които си ползвам като терапия в определени периоди, лятото почти я няма, ако съм по морето съвсем.
Тоест проблем нямам, намерила съм точните продукти за скалпа.  Simple Smile
Проблема е, че тези шампоани са силнички и когато се ползват пресушават, колкото и да не ги нанасям по дължините. Проблем е, че сменя ли с някой нов не се знае как ще се отрази, затова така се въздържам да поръчвам нови ш-ни  да ескпериментирам с продукти, от което много ме е яд, и си карам с тези, от които знам, че ми е добре.
Искам да използвам някоя серия от гореспоменатите протеинови и хидратиращи, но това е което ме спира основно. Вероятно ако взема само балсам и маска дали ще има ефект?
Аз използвам основно медицински шампоани (нукс,виши за честа употреба който е с термална вода  Heart Eyes,дюкре)комбинирам с профи. маски и балсами без проблеми .Имам и професионални шампоани но по често посяга в към медицинските заради скалпа ми който е по чувствителен (не е много чувствителен де но лесно може да се раздразнителност при използване на по неподходящ за мен шампоан).И аз лятото нямам проблем със скалпа.Подбират внимателно шампоаните и взимам изчистени.От няколко поредни измивания я не ми вредят:)

# 591
И аз чакам отзиви за Parusan продуктите.Някой по-горе беше питал дали влияят на растежа на косата противозачатъчните.За 8 години прием не съм отразила някакви кой знае какви буйни растежи,но...спирайки ги май 2016г./вече 9 пълни месеца/мога да кажа че се отразява спирането им на косопада.Вече 2 сезона боря косопад ,омазняване на косата и пъпки по лице,шия и горната част на гърба/неща които никога преди това съм нямала/.То не бяха силно концентрирани витамини за коса, биотин ,Омега 3,ленено масло ,вит.С,Д,то не бяха скъпи ампули,лосиони,шампоани...Та личния ми съвет е в никакъв случай не припарвайте до тези хапчета,защото все някога трябва да се спрат,а тогава не се знае как ще реагира тялото при този хормонален шок.
Съгласна съм за хапчетата, аз ги спрях за 3-4 месеца почивка и имах същите неприятни последици...

На мен спрея на Gliss много ми харесва.Вече не ми заплита така,както и микс маслото от орифлейм

# 592
Някой ползвал ли е nutri 5 oils на Avon,доволни ли сте? Напоследък много го хвалят?

# 593
  • София
Здравейте дами,
Колкото и странно да звучи, аз използвам аспирин за растеж на косата. Слагам около 5-6 хапчета аспирин в шампоана и нищо друго. Не вярвах, че ще има ефект.

# 594
  • В полите на Пирин планина
Вероника, това звучи интересно. Моя колежка казва, че много ѝ расте косата от маска с кафе, аспирин, масла, жълтък. Кофеинът присъства в продукти за растеж - явно има подобен ефект.

# 595
С аспирин съм  си правила маска за лице, но не знаех, че става и за коса Rolling Eyes
Вероника може ли да дадеш инфо за тази маска, как я правиш, колко често...

# 596
  • София
Вероника, това звучи интересно. Моя колежка казва, че много ѝ расте косата от маска с кафе, аспирин, масла, жълтък. Кофеинът присъства в продукти за растеж - явно има подобен ефект.
Аз нея смея да ползвам много такива неща. Преди време си правих маска с тривитаминол, алкохол, жълтък и т.н. и от това почна отново да ми се появява пърхота. И накрая се спрях на аспирина. Да чукна дърво, все още не се е появил Grinning

# 597
  • София
С аспирин съм  си правила маска за лице, но не знаех, че става и за коса Rolling Eyes
Вероника може ли да дадеш инфо за тази маска, как я правиш, колко често...
Ами купувам си шампоана и слагам 5-6 хапчета /но не цели, разбира се/ в шампоана. Всеки път като с купя шампоан слагам хапчета. Нищо сложно и трудно.

# 598
Аз знам, че аспирина помага при пърхут. Пък и аз като си правех маска с жълтък ми се появи пърхут, защото ми изсуши скалпа. Само с травитаминол имам само уау ефект  Peace

# 599
Мдаааа... изсуших си и аз скалпа заради жълтъка. Като се има предвид, че го смесвах с масла...
Аспирин в шампоана съм слагала преди, бях го забравила, но благодаря, че ме подсетихте  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт