По-бърз растеж на косата - тема 7

• 137 984
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • sofiq
Препоръчаха ми продуктите на Христина и днес минах през техен магазин,марката ми беше напълно непозната,както и продуктите,харесах си няколко неща и си купих,надявам се да ми се отразят добре,много ще се радвам ако намеря български продукти които да ми пасват на косата  Peace

тези двата взех и един спрей за скалпа без отмиване,но нещо не намирам снимка.

Междувременно си поръчах и от Green Master 4 продукта за коса,но тъй като се оказа,че приятелката ми ще забави поръчката реших да пробвам и препоръчаните на Христина продукти.

Ако и от тях не  съм доволна се връщам към шампоана на Давидес.

Взех си у уж много хубава и качествена ножица ,професионална за коса да си обирам цъфтежите на косата,под обирам разбирайте косъм по косъм ,нали и ножицата имала значение....да видим  Rolling Eyes

Чакам още аз мойта коса да се отблагодари за годините грижи....да стане една приказна и чудна  Crazy....че грижите по нея вече не смея и да пресметна колко ми струват ooooh!

# 316
Аз имам едно измиващо за лице на Христина и много го харесвам.
Давинес гела го няма никъде. Днес ми звъняха и от Фрамар  #Crazy

# 317
ted. чакам отзиви от нещата на Христина, разгледах сайта им има доста интересни неща и на доста приемливи цени. Склонна съм да ги опитам. Откъде си ги взе?

# 318
  • sofiq
Близо до НДК има техен магазин,от там ги взех Peace

# 319
Аз бях голям фен Христина още като ученичка. Много харесвах маската, която си си купила, но за последно я взех преди година и ужасно ми утежняваше и омазняваше  косата.
Може да съм попаднала на лоша партида, знам ли. Пиши отзиви, след като я тестваш.

# 320
Аз си взех преди време малка ножица (уж професионална) от Ейвън, беше намалена от 30 лв. точно да обирам цъфтежи, когато видя... че ме дразнят.
Струва ми се, че има някакъв ефект...сякаш не цъфтят толкова бързо като преди, когато боравех с обикновена ножица. Mr. Green Но може и само да ми се струва. През това време ползвах и Давинес, може и от него да е, не знам.
За козметиката на Христина и аз съм много любопитна. Не един продукт ми е правил впечатление. Не само за коса, по принцип.
Сега пия макси хеър...да видим дали ще има някакъв ефект. Wink

# 321
  • sofiq
Аз си взех преди време малка ножица (уж професионална) от Ейвън, беше намалена от 30 лв. точно да обирам цъфтежи, когато видя... че ме дразнят.
Струва ми се, че има някакъв ефект...сякаш не цъфтят толкова бързо като преди, когато боравех с обикновена ножица. Mr. Green Но може и само да ми се струва. През това време ползвах и Давинес, може и от него да е, не знам.

На мен продуктите на Давинес не повлияха на цъфтежа по никакъв начин.
Аз си взех голяма ножица,професионална за салони само се предлага ....доста над 30 лева беше,пък да я видим Peace

# 322
Момичета, сами ли ще се подстригвате? Или само за щръкнали цъфтежи, с тези Профи ножици;)

# 323
И аз моите ги режа с обикновена ножица и сигурно там ми е грешката,защото косата ми цъфти бързо и по много.Ще чакам отзиви дали "помагат" профи ножиците Hug

# 324
  • sofiq
Момичета, сами ли ще се подстригвате? Или само за щръкнали цъфтежи, с тези Профи ножици;)

Аз сама цъфтежите и моля приятелка  за цялата коса,само да отреже 10-тина см .,от доста време съм на черта или се опитвам да стана,след последната "професионалистка" в салон която и хрумна да ми направи косата на етажи  Confused

# 325
  • Somewhere far away
Момичета и аз се интересувам от профи ножици препоръчайте нещо .. знам че са по скъпички но да не е над 100лв. към магазина Двата щъркела съм се насочила от там коя марка е хубава  имате ли отзиви ?

# 326
  • софия
А да имате идея къде има магазин за проф.сешоари в София?

# 327
Какъв глицерин взимате ?

# 328
обикновен от аптеката
в зоя и в биофетиш също има

Скрит текст:

# 329
А да имате идея къде има магазин за проф.сешоари в София?
не, но погледни този саѝт http://beautyexpert.bg/%D0%B7%D0%B0-%D1%84%D1%80%D0%B8%D0%B7%D1% … D1%83%D0%BA%D1%81 .Момичетата в темата за професионални продукти са доволни от тази марка.
Всъщност се сетих ,че в магазините на златна рибка има сешоари професионални  Mr. Green .
Може да отидеш да видиш на място  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт