По-бърз растеж на косата - тема 7

• 137 981
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • В полите на Пирин планина
Много добре. Моята  тънка, но с този шампоан стои приятно обемна, но не разхвърчана. Не се заплита прекомерно. Не е премита. Изобщо много ми е приятен, вкл. и етеричните масла които са в шампоана са ми приятни.  Heart Eyes

# 391
Страхотно , да , и на мен ми е приятен ароматът му. Blush

# 392
Интересно звучи този шампоан, трябва непременно да опитам. Изглежда точно за моите пробеми е подходящ, гледам, че пише и за проблемен скалп.
Дали ще ми свърш работа? И стимулира ли наистина растежа? Притесняват ме етеричните масла, че някои от тях са аргерисвни към скалпа  newsm78 сериозно се замислям да го изпрабвам Simple Smile

# 393
  • Пловдив
И аз имам Ш Медисютикълс за суха коса и скалп, но нещо не се пени и слагам доста.  Вашите как са?

# 394
  • Бургас
Аз имам Folligen на Mediceuticals и прави нормална пяна.Разреждайте с малко вода.

# 395
Не съм имала проблем с разпенване, но той по принцип е с меки пенители - на мен това ми харесва, защото се мия често и не искам агресивни шампоани. Аз имам шише с помпа и с две изпомпвания си измивам косата. Принципно слагам само на скалпа и разтърквам, а по дължините само от стеклата се пяна. Косата ми е малко под раменете на дължина.

# 396
Lady Brinne колко често я миеш и защо? В смисъл, защото се омазнява бързо или по друга причина се налага? И след шампоана какво слагаш, когато миеш косата на често?

# 397
Страхотно , да , и на мен ми е приятен ароматът му. Blush

И на мен ми е приятен аромата и то много  Heart Eyes
И хубаво измива косата.

# 398
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Присъединявам се и аз в тази групичка, защото от декември косата започна много да ми капе и вече се виждам в чудо какво да я правя.
Поне веднъж месечно правя маслени маски с ЯЧРМ, масажирам скалпа, слагам ампули Аминексил, но косопадът не спира. Може би аз не съм достатъчно упорита в грижите.
В другата тема попитах за шампоан на Напура против косопад и ще взема този, който е за силен.

Искам да купя обаче и ш-н за стимулиране растежа и се колебая между двата, които споменавате в последните две страници - Mediceuticals Folligen и Mediceuticals Hydroclenz. Виждам, че първият е за изтъняващи коси и е балансиран, а вторият - за сухи. Моята коса не е тънка, а е плътна, с дебел косъм и изтънява само в края, когато не е подстригвана дълго време. Не е и суха , а е нормална, не се омазнява бързо.
Това, което търся като ефект, е омекотяване, да не се заплита косата, защото има ш-ни, след които не мога да се среша изобщо.

Ще бъда благодарна да ме насочите кой да избера и как ги усещате на косата си.

# 399
lili_78, а нещо вътрешно приемаш ли? косопада щом не ти се повлиява  newsm78
липса на витамини, диети някакви да си правила,хормоните как са?
добави и едни витамини да коса и приемай 3 месеца поне да видиш има ли ефект Simple Smile

# 400
  • Пловдив
През зимния сезон си пия стандартните разтворими витамини. Никакви диети не правя, но гледам да се храня правилно. Хормоните съм изследвала преди година и половина, всичко си беше наред.
Единственото, което ми идва на ума, е че боледувам през 3 седмици - настинки, грипове, вируси, дори и сега съм болна. Другото което се сещам е, че в началото на декември имах малко стресови ситуации, но не нещо сериозно. Вярно, че имам доста коса, но не искам по този начин да я губя  Simple Smile

Витамини за коса не мога да пия (имам проблем с гълтането)

# 401
Лили, писала съм назад в темата, че съм много доволна /изненадващо за мен, понеже леко ги отричам като проф. козметика за коса/ от ампулите против косопад на Алфапарф. Много добър резултат, направо не очаквах, а имах зверски косопад след силен стрес. Confused Малко омазняват корените, аз ги нанасях в деня преди да си измия косата, за да не я измия и да ходя следващите 2-3 дни с кльопнали корени.
Малко след тях започнах да ползвам и гелът на Давинес против косопад и косата ми дръпна доста, някои момичета споделят за доста нови растежи, аз не знам имам ли, нямам ли  Laughing , но е факт, че дръпна доста в дължините. Комбинирам с витамини за бременни, макар че не съм бременнна  Laughing
И без това косата ми е като дамаджана, та само по "бебешките" косички на челото се ориентирам  Grinning
Факт е обаче, че косопад към момента оттогава нямам, а принципно целогодишно си страдам от такъв, ту по-слаб, ту много интензивен.

# 402
Lady Brinne колко често я миеш и защо? В смисъл, защото се омазнява бързо или по друга причина се налага? И след шампоана какво слагаш, когато миеш косата на често?

Не, че толкова се омазнява, колкото се смачква, губи форма и се заплита, особено на врата. Косата ми е тънка, мека и доста чуплива. Изобщо комбинацията е  Crazy. Ако не се мия няколко дена изглежда зле и затова се мия често.  Peace

# 403
  • Пловдив
Жана, благодаря за насоките. Много се чудих за тези ампули, но в крайна сметка поръчах вчера ампулите за косопад и шампоана за силен косопад на Напура. Ще дам отзиви след известно време, дали е имало резултат.

# 404
  • Пловдив
 Жана, може ли да дадеш линк към шампоана на Давинес против косопад?
Гледах в Енцо,във Фрамар, но него намирам.
Ти от къде го купуваш?

Благодаря ти предварително!

Общи условия

Активация на акаунт