По-бърз растеж на косата - тема 7

• 137 984
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Lady Brinne колко често я миеш и защо? В смисъл, защото се омазнява бързо или по друга причина се налага? И след шампоана какво слагаш, когато миеш косата на често?

Не, че толкова се омазнява, колкото се смачква, губи форма и се заплита, особено на врата. Косата ми е тънка, мека и доста чуплива. Изобщо комбинацията е  Crazy. Ако не се мия няколко дена изглежда зле и затова се мия често.  Peace
  И аз съм с такава + че е суха. Много се дразня, че първия ден е ок и след това губи форма и се налага да я мия и още повече се изсушава.  ooooh!

# 406
  • В полите на Пирин планина
ЧерЕн_ШокоЛад , тя и моята е суха по дължините и има нужда от постоянна хидратация.

Не съм намерила решение на проблема с формата и вида на косата - и на мен на втория ден ми изглежда зле, но я изтърпявам и дооформям с някое и друго спрейче или я намачквам с вода, за да се пооправи. Гледам да я мия през вечер.  Peace

# 407
Здравйте дами , искам да попитам кой филър предпочите, ако сте си слагали някой от тези :
Emervel Lips,
Restylane Kisses ,
Teosyal RHA 3

Слагала съм си само Teosyal RHA 3 и се колебая,понеже ми предлагат другите два вида и се чудя дали да пробвам  newsm78

# 408
Dudhen, поръчвах ги онлайн от една аптека гела + шампоана подарък. Ама коя беше сега аптеката, не помня  Blush
Понеже съм на работа и съм през телефона, довечера като се прибера ще се разровя и ще ти пиша  Hug

# 409
Сухите коси,ако ги миете често използвайте щадящи,меки шампоани,които не се пенят.Аз за пореден път да си похваля Биодерма,Ноуд.

# 410
А бихте ли предложили шампоан за суха коса ?

# 411
А бихте ли предложили шампоан за суха коса ?

Моята коса е тънка, мазна в корените, много суха в краищата - резултат от двугодишни неуспешни опити на различни фризьори да направят платинени кичури на естествено руса коса.

Сега е боядисана в тъмно русо, цвят максимално близо до естествения ми, но е невероятно суха и изтощена. Ако не я мия често изглежда ужасно. Иначе измита и поиздухана минава направо за хубава, защото е гъста и стои плътна и подредена. На следващия ден е кошмар и понеже не мога да я търпя, я мия почти всяка вечер.

Шампоан използвам максимум веднъж в седмицата, неделя, когато правя маслени маски. През останалите дни правя смес от сапунени ядки, шикакай, амла и нийм за измиване. Измива перфектно, не изсушава, амлата и нийма даже подхранват косата и могат да се слагат и в маски. 

Тази смес всъщност измива успешно и маслена маска, но трябва да се слага няколко пъти и един бойлер вода не ми стига за изплакване. Не знам дали ги има тези неща в България, ако продават може да пробваш.

# 412
  • sofiq
От няколко дни се ровя в нета в търсене на нова добавка за коса която да пия,след 2 месеца почивка от всякакви добавки.
Спрях се на колаген,до сега не съм пила.Има страшно много марки на пазара с цени от 10 до 150 лв. и ми е страшно трудно да се ориентирам какво да взема.
Някой пил ли е колаген и ако да ще съм благодарна да ме насочите към определен  bouquet

# 413
Здравейте, момичета! Присъединявам се и аз в тази групичка, защото от декември косата започна много да ми капе и вече се виждам в чудо какво да я правя.
Поне веднъж месечно правя маслени маски с ЯЧРМ, масажирам скалпа, слагам ампули Аминексил, но косопадът не спира. Може би аз не съм достатъчно упорита в грижите.
В другата тема попитах за шампоан на Напура против косопад и ще взема този, който е за силен.

Искам да купя обаче и ш-н за стимулиране растежа и се колебая между двата, които споменавате в последните две страници - Mediceuticals Folligen и Mediceuticals Hydroclenz. Виждам, че първият е за изтъняващи коси и е балансиран, а вторият - за сухи. Моята коса не е тънка, а е плътна, с дебел косъм и изтънява само в края, когато не е подстригвана дълго време. Не е и суха , а е нормална, не се омазнява бързо.
Това, което търся като ефект, е омекотяване, да не се заплита косата, защото има ш-ни, след които не мога да се среша изобщо.

Ще бъда благодарна да ме насочите кой да избера и как ги усещате на косата си.
За косопад можеш да пробваш с рициново масло или картофената маска за коса и двете са много ефективни

# 414
  • Пловдив
Отскоро слагам и рициново масло в маслените маски,дано има ефект.

# 415
Тед , спря ли се на колаген и аз съм в чуденка за него ?

Отзиви за това имате ли - Серум за цъфтящи краища с масла от арган и конопено семе Marrakesh Endz Split ?

# 416

Днес поръчах серума за цъфтящи краища с масла от арган и конопено семе Marrakesh Endz Split, по съвет на момичета от форума. Надявам се, скоро да дам отзиви:)

# 417

Днес поръчах серума за цъфтящи краища с масла от арган и конопено семе Marrakesh Endz Split, по съвет на момичета от форума. Надявам се, скоро да дам отзиви:)
Ще се радвам да споделиш  Hug

# 418
Страхотен е серумът,ползвам го от няколко месеца вече Peace

# 419
Страхотен е серумът,ползвам го от няколко месеца вече Peace
Страхотно , ще се взима скоро значи  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт