По-бърз растеж на косата - тема 7

• 137 984
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
+1 за серума на Маракеш. Страхоооотен финиш почти употребих една голяма туба и скоро ще трябва да се изтръшкам за нов Laughing.

# 421
  • Пловдив
И аз го харесвам, омекотява ми връхчетата и мирише много хубаво. Още не мога да кажа със сигурност, дали намаля цъфтежа, но сякаш има ефект. Преди на втория месец вече бях "цъфнала"  Simple Smile

# 422
  • Варна
 Ползвам го от септември месец и смело мога да кажа,че косата ми не цъфти и не се къса/и фризьорката ми е на това мнение/. Подстригвам се горе долу на 4м.

# 423
  • sofiq
Тед , спря ли се на колаген и аз съм в чуденка за него ?

Ето този си взех,търсех такъв който няма добавен биотин

# 424
От къде да си го взема този серум за цъфтящи краища и какви пари и милилтри е? Определено се навих да си го взема

# 425
  • Варна
https://www.zlatnaribka.com/marrakesh/marrakesh-intenzivna-grizh … -preventer-118-ml

от рибата Laughing има две разфасовки. Аз вземам голямата защото щерката се меси много сериозно и все ни е малко  Laughing Вземай няма да съжаляваш направо се родих с него. В момента тествам и минимайзера на Кингсли,но не е същото явно маракеш си е моят финиш.

# 426
  • Бургас
След толкова хвалби и аз се навих. Laughing

# 427
Ще ме навие мен и мен да го поръчвам...  Laughing
След като не мога да си купя пак гела и шампоани на Давинес...  

# 428
И аз ще го поръчвам , зарибихте ме  Hug

Тед , и аз тези загледах ,но да видим.

# 429
  • Варна
 Ана...това е финиш няма нищо общо с Давинес  newsm78. Да кажем,че ползвайки го няма да накара косата ви расте като луда,но ще удължи периода за посещение при фризьор. Направо избеснявам като вземат да ми развиват теорията,че трябвало да се подстригвам всеки месец  #2gunfire.

# 430
Здравейте, момичета! Нахлувам в темичката да питам първо вас, пък ако не можете да ми помогнете, ще пусна отделна тема. Peace
За коса ще питам, но за детето ми, не за мен. Тя е на 3 и половина и мечтае да има като плитката на Елза. За съжаление косата е изключително рядка и ужасно, ама наистина ужасно тънка. Толкова, че отстрани покрай ушите и в задната час на тила е окъсана от възглавницата. Прилича повече на перушина, отколкото на коса. И двете много страдаме от този факт. Искам да й помогна по някакъв начин и да коригираме този "дефект", но не знам как. Ако ще е с козметика ми се ще да са някакви подходящи за нейната възраст. Серум ли, ампули ли, витамини ли...Ще съм благодарна да чуя мнението ви! bouquet

# 431
~Дар~ ,мъничко е детенцето.
Фризьори са ми казвали да се прави настойка от чесън и на детето да се втрива от тази водичка с памуче и така.

# 432
https://www.zlatnaribka.com/marrakesh/marrakesh-intenzivna-grizh … -preventer-118-ml

от рибата Laughing има две разфасовки. Аз вземам голямата защото щерката се меси много сериозно и все ни е малко  Laughing Вземай няма да съжаляваш направо се родих с него. В момента тествам и минимайзера на Кингсли,но не е същото явно маракеш си е моят финиш.

Колко пари ти излезна доставката?

# 433
3.50 лв е мисля доставката от ЗР.

# 434
  • Варна
 Ох...Дар и моето диваненце беше така като мака. Само рядка перушинка русичка абе като бебешки пух и беше косичката до около 6-7 годишна. После се оправи от самосебе си и до 7-8 ми клас имаше коса до кръста.....Оттам се започнаха тийн дивотиите преси по три пъти на ден,кичури смяна на цвета през 2 месеца  #2gunfire-съсипа си хубавата коса. Та.....мисля,че е до ген,а и още сте мънички за плитка като на Елза  Laughing

Showgirls  стандартна доставка с еконт мисля към 4лв. е. Не съм сигурна ние си имаме риба във Варна/за дълбоко съжаление на ММ/  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт