По-бърз растеж на косата - тема 7

• 137 969
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Не съм сигурна ние си имаме риба във Варна/за дълбоко съжаление на ММ/  Laughing Laughing Laughing
Joy Joy Joy

# 436
Благодаря ви. 3 лева е, изписа ми го на крайна сума. Grinning Поръчан е. Дано има ефект

# 437
...това е финиш няма нищо общо с Давинес  newsm78.
Разбира се, не смятам, че едното замества другото LaughingНе се изказаха правилно, идеята ми беше, че поне нещо мога да си поръчам по принцип. А и аз се боядисвам с изсветляваща боя и често краищата ми цъфтят, така че пак би било от полза  Laughing

# 438
Здравейте, момичета! Нахлувам в темичката да питам първо вас, пък ако не можете да ми помогнете, ще пусна отделна тема. Peace
За коса ще питам, но за детето ми, не за мен. Тя е на 3 и половина и мечтае да има като плитката на Елза. За съжаление косата е изключително рядка и ужасно, ама наистина ужасно тънка. Толкова, че отстрани покрай ушите и в задната час на тила е окъсана от възглавницата. Прилича повече на перушина, отколкото на коса. И двете много страдаме от този факт. Искам да й помогна по някакъв начин и да коригираме този "дефект", но не знам как. Ако ще е с козметика ми се ще да са някакви подходящи за нейната възраст. Серум ли, ампули ли, витамини ли...Ще съм благодарна да чуя мнението ви! bouquet

Почти всички малки момиченца на тази възраст искат да приличат на любимите си герои от ТВ-то. Когато дъщеря ми беше малка я нямаше още Елза, но пък имаше Пепеляшка, Аврора и Покахонтас  Grinning. Решавахме въпроса с перука от детските магазини / или магазин за парти облекла/ и разни цветни кичури за вплитане в косата  Peace. Не те съветвам да мажеш, пръскаш и миеш с нищо, различно от бебешки/детски шампоан, защото на тази възраст няма да постигнеш чудеса, най-много да докараш някой дерматит на нежната детска кожа, чието лечение после освен скъпо, може да е и трудно  Peace. Моята дъщеря като малка също беше с тънка, руса, перушинеста косица с годините се сгъсти, потъмня, косъма стана плътен и даже се начупи сега в пубертета  Grinning. Всичко с времето си, а до тогава се разтърси в детските магазини с какво може да "изимитирате" плитката на Елза  Wink.

# 439
Много благодаря на всички, включили се по моя въпрос! bouquet Ще опитам да туширам желанието за прилика с Елза, пък ще се надявам в близкото бъдеще нещата да се поправят.  Hug

# 440
  • sofiq
Препоръчаха ми продуктите на Христина и днес минах през техен магазин,марката ми беше напълно непозната,както и продуктите,харесах си няколко неща и си купих,надявам се да ми се отразят добре,много ще се радвам ако намеря български продукти които да ми пасват на косата  Peace

тези двата взех и един спрей за скалпа без отмиване,но нещо не намирам снимка.

Да си изкажа впечатленията от продуктите след 20 дни употреба.....отразиха ми се ужасно на косата.Шампоана е от най-лошите които съм ползвала,сплесква ми косата ужасно ,корените се омазняват бързо а краищата станаха сухи и хвърчащи,отгоре на всичко ми се наелектризира косата ужасно много.

Маската не прави абсолютно нищо,сякаш не съм сложила маска.

Спрея също не е моя продукт,прави един филм върху косъма,нанасям само в корените ,прави ги едни твърди и стърчащи ....не изглежда добре косата.

Като за капак ми се появи и пърхут ooooh!

Продуктите на Грийн мастер които поръчах се оказа,че ще се забавят неизвестно колко и междурвеменно пак заради добри отзиви взех един шампоан на Дав.

# 441
Тед , ужасно и аз много им се чудих на тези покрай рекламите във фб.
За пърхут знам,че помага сенсун блу  Peace

# 442
  • Варна
 Пърхутът при нея е най-вероятно лющене на скалпа от пресушаване с тия продукти. Няма смисъл от силни продукти. Направи един еластисайзер,за да върнеш нормалното състояние на косата. Скарана съм с дрогерийната козметика за коса ама мисля,че правилно си се насочила към Дав. Имаше мисля и ени Пантейн с маслина....Косата ти се нуждае от ударна хидратация така като я описваш. Пак казвам направи еластисайзера и смени шампоана с нещо не толкова остъргващо.

Е заради тия проби грешки имаса пари в кофата заложих на профи козметиката...там поне ако не ми пасне нещо го разменям....

# 443
  • sofiq
И на мен до гуша ми дойде от проба-грешка,като няма тестери или поне мини продукт да се закупи,взимам пълния размер и накрая съм с един куп продукти само пробвани и към боклука ooooh!.
Еластисайзера го правих два пъти.но на мойта коса не се отразява никак добре...косата ми е много тънка и фина и направо я сплесква.

# 444
  • В полите на Пирин планина
ted, много неприятно.
Няма ли наличности от продуктите на Green master? И аз мислех да правя заявка ... newsm78

# 445
  • sofiq
ted, много неприятно.
Няма ли наличности от продуктите на Green master? И аз мислех да правя заявка ... newsm78

Не просто приятелката която ми го поръчва е шматка и заради нея е забавянето Sunglasses

# 446
Момичета, някоя от вас да има отзиви за този шампоан

# 447
  • Варна
 Какво точно търсиш от тоя шампоан. Протеинов е.....

# 448
  • В полите на Пирин планина
ted, много неприятно.

Не просто приятелката която ми го поръчва е шматка и заради нея е забавянето Sunglasses

Аха.  Peace

# 449
Какво точно търсиш от тоя шампоан. Протеинов е.....
Има ли доволни от него. Разбира се знам, че на всяка коса се отразява по различен начин, но просто да сподели макар и общи впечатление - изсушава ли, сплесква ли косата от този род  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт