По-бърз растеж на косата - тема 7

• 137 917
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
the_most_happy имаше ли при теб резултат от Приорин таблетки? И има ли някакви странични ефекти? Мисля да се снабдя, тъй като не пия никакви добавки за коса. Мислех си и за Hairburst, но не знам дали не са прекалено прехвалени. Rolling Eyes

имаше, аз ги пих преди повече от 3 години  Simple Smile имах косопад от стрес и неправиилно хранене, много помагат, нямала съм напълняване или др.странични ефекти,имах нови косъмчета растщи, косопада намаля значително

# 526
Благодаря ти! Ще се хвърлям тогава с две ръце Grinning Но все пак ще правя и почивки Simple Smile

# 527
Противозачатъчните дали влияят на растежа на косата?

# 528
Аз пиех няколко години с малки почивки, но не съм забелязала да имат влияние върху растежа. Обаче по-малко и по-бавно ми се омазняваше косата, което ми допадаше  Laughing

# 529
Покрай този серум за цъфтеж и аз поръчах.Не ,че си нямам финиши но не издържах Simple Smile

# 530
  • През девет планини в десета...
Днес за първи път научих за някакъв шампоан и тоник "Парусан" и на първо четене ми харесва. Ако някой от вас има впечатления от тях нека сподели за да знам дали да си давам парите.
http://www.afya-pharmacy.bg/productbg/8016

# 531
Препоръчайте ми нещо за разплитане. Косата ми се заплита на възли, днес я подстригах да махна цъфтежи и се надявам да не се заплита така

# 532
  • Бургас
И аз чакам отзиви за Parusan продуктите.Някой по-горе беше питал дали влияят на растежа на косата противозачатъчните.За 8 години прием не съм отразила някакви кой знае какви буйни растежи,но...спирайки ги май 2016г./вече 9 пълни месеца/мога да кажа че се отразява спирането им на косопада.Вече 2 сезона боря косопад ,омазняване на косата и пъпки по лице,шия и горната част на гърба/неща които никога преди това съм нямала/.То не бяха силно концентрирани витамини за коса, биотин ,Омега 3,ленено масло ,вит.С,Д,то не бяха скъпи ампули,лосиони,шампоани...Та личния ми съвет е в никакъв случай не припарвайте до тези хапчета,защото все някога трябва да се спрат,а тогава не се знае как ще реагира тялото при този хормонален шок.

# 533
И аз чакам отзиви за Parusan продуктите.Някой по-горе беше питал дали влияят на растежа на косата противозачатъчните.За 8 години прием не съм отразила някакви кой знае какви буйни растежи,но...спирайки ги май 2016г./вече 9 пълни месеца/мога да кажа че се отразява спирането им на косопада.Вече 2 сезона боря косопад ,омазняване на косата и пъпки по лице,шия и горната част на гърба/неща които никога преди това съм нямала/.То не бяха силно концентрирани витамини за коса, биотин ,Омега 3,ленено масло ,вит.С,Д,то не бяха скъпи ампули,лосиони,шампоани...Та личния ми съвет е в никакъв случай не припарвайте до тези хапчета,защото все някога трябва да се спрат,а тогава не се знае как ще реагира тялото при този хормонален шок.
Съгласна съм за хапчетата, аз ги спрях за 3-4 месеца почивка и имах същите неприятни последици...

# 534
Питам, защото така или иначе ми изписаха за регулиране на цикъла... Налага се да ги пия.

# 535
  • sofiq
Днес за първи път научих за някакъв шампоан и тоник "Парусан" и на първо четене ми харесва. Ако някой от вас има впечатления от тях нека сподели за да знам дали да си давам парите.
http://www.afya-pharmacy.bg/productbg/8016

Днес за първи път и аз ги видях в аптека и си купих тоника,замислих се и за шампоана,но последните месеци толкова много накупих,че не ми се даваха още 15 лв .

# 536
  • Варна
Препоръчайте ми нещо за разплитане. Косата ми се заплита на възли, днес я подстригах да махна цъфтежи и се надявам да не се заплита така

Аз лично съм много доволна от серума за връхчета на маракеш/доста сме го коментирали/.Проблемът обаче е комплексен вероятно. За да ти се заплита така косата явно има нужда от сериозна хидратация и след това подхранване.

# 537
Още едно мнение против противозачатъчните. Преди години ми бяха предписали заради поликистоза, направих шестмесечен курс. Докато ги взимах, нямах никакви грижи с косата, при спиране получих зверски косопад . Според мен се изписват доста произволно, за щяло и нещяло и със съмнителен резултат. Лично аз оттогава гледам да стоя далеч от хормонални препарати.

Но пък още едно мнение за Приорин (който започнах да взимам, заради добрите отзиви тук), маслени маски, намаляване на стреса и следене за витаминни и минерални дефицити.

Темата е много полезна, следя ви и благодаря!

# 538
  • Бургас
Е вие поне сте ги пили за 6 месеца,а аз цели 8 години и половина ooooh!
От миналата седмица започнах Пантогар и мисля да направя тримесечния курс.Дано има ефект,че от юли миналата година постоянно пия разни добавки и витамини.Между другото някоя правила ли си е отвара от розмарин за изплакване на косата.Досега съм си правила с коприва,ще взема да пробвам и този розмарин Simple Smile

# 539

Аз лично съм много доволна от серума за връхчета на маракеш/доста сме го коментирали/.Проблемът обаче е комплексен вероятно. За да ти се заплита така косата явно има нужда от сериозна хидратация и след това подхранване.
Извинявам се за малко глупавия въпрос, който ще последва.. Joy моята коса е доста суха, тънка и много се заплита, следя от известно време темите свързани с грижата за косата  и започнах да и правя маски с масла, купих си хидратиращи продукти, определено усещам подобрение,  но как разбирате, че косата е достатъчно хидратирана и има нужда вече от подхранване  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт