Красиво мъжко лице

• 373 792
  • 4 960
  •   1
Отговори
# 4 950
  • там, където ми харесва
Сладур.

# 4 951
Изоставихме темата. Simple Smile
Един младеж,който взриви инста с песен ,която е пял преди 5-6 години.Но някой е направил клипче и сега се върти ,та на него той пее и плаче,любимата песен на  баща му ,но е починал и за пръв път не е бил на концерта му.Признавам и мен разчувства.От Босна е ,но е бежанец в Белград и тук си живее.190 см, и прекрасни сини очи,фронтмен на Лесингтон Бенд,Боян Васкович.Не знам дали ще ви хареса.На мен много,щото е и много благ като човек.
Ето клипа:
https://www.youtube.com/shorts/qMOYyPk8JnE

,
,

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 20:00 от *Амбър*

# 4 952
100 % го няма в темата а смятам ,че заслужава  да бъде..  Том Каулитц на младини  профил просто перфектeн  да не говорим за челюстта и погледа , а за носа  лично не съм виждала по съвършен ако бях мъж бих  убила да имам такова лице .

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 00:41 от simona.95

# 4 953
Виждала съм го с Хайди Клум на снимки, но изглежда много различен сега. Само красивите очи са останали. На младини е много интересен. Напомня ми на барабаниста на групата Манескин - Итън Торчио.

# 4 954
Виждала съм го с Хайди Клум на снимки, но изглежда много различен сега. Само красивите очи са останали. На младини е много интересен. Напомня ми на барабаниста на групата Манескин - Итън Торчио.
Истерията по Том през 2000-те беше истинска лудост , всяка тинейджърка мечтаеше да бъде с него. Още като тинейджър имаше славата на женкар въпреки ,че някой мислиха ,че  това  е само пиар но реално изглеждайки така можеш да имаш всяка и не е изненадващо ако наистина е бил такъв  в едно интервю от този период той казваше , че е бил с различно момиче всеки ден. Смятам , че  по - къса брада ще го подмлади поне с 10 години  тази брада сега го състарява много.
И така много ми харесва.    

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 03:39 от simona.95

# 4 955
  • София
Никола Цолов:

# 4 956
Много красиво и чаровно момче, не само талантливо! А е само на 18г. След още някоя година, ще сложи всички холивудски красавци в малкия си джоб.

# 4 957
  • София
Петър Мицин

# 4 958
  • близо под тепетата
Kevin Lutolf...подобен ми е на Ник Бейтман

# 4 959
Кевин съм го показвала, много е хубав.
Двама мустакати костюмари, познавате ги. Heart Eyes Grinning

# 4 960
Аххх този Мадс бе😍Този мъж остарява като хубаво вино.😁😌😍

Общи условия