Една по-весела тема: какво искате да ви подари партньорът за Коледа?

• 66 720
  • 376
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аз няма и да купувам, отиваме за НГ на ски и това е подаръка за всички. И миналата НГ беше така, тогава ги водих на увеселителен парк. Подарявам хубави преживявания.

И това е много хубав вариант.  Peace

# 136
Titina, я помежду другото кажи какъв мотор си си харесала, нищо че май няма да ти го купят. Стана ми интересно, аз карам от десетина години.
Аз си бях харесала една Ямаха, но за нея неможахме да се спогодим. Но пък се съгласи на https://www.google.com/search?espv=2&rlz=1C1CHFX_enUS471US47 … 31oYwchsfMxyOM%3A

е не го искам за тази година, но ще го имам в колекцията.
Шарки, и аз и каска, и яке, и ботуши, и панталон имам....но имам нужда от адреналин.
Имаме раптор, но...а само за из планините и къра.

# 137
Аз искам най-вече да сме живи и здрави и да изкараме празниците весело и спокойно.  Heart Eyes

Иначе подаръци, половинът ми подари лаптоп, аз ще го изненадам с дрон, защото знам, че това му е мечта от доста време.
По принцип обича да колекционира картини, рицари, брони, шлемове и т.н., но не мога да купувам такива работи, нямам нюх за изкувствто, а и много бих рискувала с такъв подарък.  Crazy

Аз бих се зарадвала много на пътуване, особено ако е някъде на топло  Blush

# 138
  • Варна
О, майко мила, направо ме заби с това нещо...Стискам всички налични палци да го докопаш!

# 139
Аз ще получа ски каска от ММ,това е единственото от което имам нужда. Даже до преди два дена идея си нямах,какво наистина искам. Но ММ още не е споделил, какво иска да му донесе Дядо Коледа( много е трудно той си има всичко  Sad ) . Имам още време се ще измисля нещо.
Тайничко се надявам с ММ да се успели този път и предколедно да видим двете чертички. Това ще е най-хубавият ни подарък и за двамата

Последна редакция: пн, 12 дек 2016, 09:36 от Sisi_stoycheva

# 140
Аз искам кафе машина - тип кафе автомат и нова ютия, но няма да ме огрее, защото ще остана без работа преди нова година.

# 141
  • Countryside
Ммм, тази година за разлика от миналата ММ е заложил на сигурно: маркова козметика. Миналата Коледа му подарих кристални чаши за коняк+скъп коняк, а аз получих 2 книги.  ooooh! тази година май ще си вземе поправката  Laughing

# 142
  • Sofia
О, книги - ужас! Как е могъл!  Rolling Eyes Mr. Green

# 143
  • Countryside
Поне да беше Кама Сутра... Laughing

# 144
О, книги - ужас! Как е могъл!  Rolling Eyes Mr. Green

Joy Joy Joy аз пък обожавам книги и винаги се радвам, колкото повече-толкова повече  Wink

# 145
  • Countryside
Може би трябва да уточня - и аз обичам да чета, но имам по-специфичен вкус, който той естествено не уцели. Едната книга беше готварска(обича да си хапва човека Laughing ) а другата опит да ми нацели вкуса. А и принципно намирам, че към книгите можеше да добави някъкъв игрив привкус  Wink

# 146
  • Sofia
Радвай се, че не ти е подарил "Изкуството да бъдем щастливи", "Как да отслабнем с Дюкан" или "Как да бъдем привлекателни за мъжете си".  Joy

# 147
  • Countryside
Радвай се, че не ти е подарил "Изкуството да бъдем щастливи", "Как да отслабнем с Дюкан" или "Как да бъдем привлекателни за мъжете си".  Joy
Еееее, не вярвам че има чак такива темерути Laughing

# 148
  • Сф
Поне да беше Кама Сутра... Laughing
Нали?
    Никога не съм имала предрадсъдъци със секса на първа среща, искала съм, правила съм. И определно нещата се развиват след това по един или друг начин и в никой случай не мисля че има значение броя срещи със секса. Особено с хора на възраст под 30г, когато забавленията са на преден план. И да, на първа среща няма място за уточнения, по-скоро опознаване, след това ако привличането е силно какво следва според вас Laughing

Joy Как какво, Кама Сутра  Blush

# 149
  • София
Радвай се, че не ти е подарил "Изкуството да бъдем щастливи", "Как да отслабнем с Дюкан" или "Как да бъдем привлекателни за мъжете си".  Joy
Еееее, не вярвам че има чак такива темерути Laughing

Част от подаръка за миналата  година ми беше някаква книга за възпитаване на деца, а аз дори не бях родила още. Така че нека не се състезаваме.  Naughty Laughing

Общи условия

Активация на акаунт