Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 10

• 90 560
  • 717
  •   2
Отговори
# 270
  • София
Може и при Михова за доплер, аз ходя при нея на ФМ и ми е написала евентуално доплер след един месец.
Това приложение за онлайн записване на часове е много хубаво, трябва да го пуснат и за ЖК  Simple Smile  Аз сега се изкушавам да си запиша час за тонове преди 34-та седмица, ама да не ми се карат после  Mr. Green

# 271
извинявам се, объркала съм veli36 с teddytoi. Успех и на двете! Дано успеете да си запишете час Peace

# 272
Здравейте,
някой има ли актуална информация каква е цената за раждане в Надежда? Няма такава информация на сайта.

# 273
  • София
Здравейте,
някой има ли актуална информация каква е цената за раждане в Надежда? Няма такава информация на сайта.
1950лв. за осигурени лица, без значение от вида раждане.

Скрит текст:
Инфо от преди 2м.

# 274
Като ви чета какви гимнастики за преглед правите, при наличието на толкова лекари. През 2013 излизах от преглед при Михова и веднага ми записваха час за след 3 седмици. А бяха само тя и Сигридов, явно организационно са се забатачили  ooooh!

# 275
Като ви чета какви гимнастики за преглед правите, при наличието на толкова лекари. През 2013 излизах от преглед при Михова и веднага ми записваха час за след 3 седмици. А бяха само тя и Сигридов, явно организационно са се забатачили  ooooh!
По-скоро им трябва двойна леглова база и тройно лекари за интереса, който има към тях.

# 276
  • София
По-скоро пациентите са се увеличили и то доста. Болницата се пука по шевовете и се чуват слухове, че се готви разширение евентуално.

# 277
Със сигурност са се увеличили пациентите, но аз все още успявам да си запиша час за след 3 седмици при Георгиев примерно, на рецепция само ме питат за ФМ или нормален да знаят колко време да ми отделят. Последния път беше преди месец-месец и половина. Преди това на всеки 3 седмици, освен, че ходя и при Ташков. Моята лудост е явна, но явно съм имала и късмет.
И да допълня- разширението е за обща хирургия, а не за родилна леглова база- инфо от надежденските лекари, които така обичам да тормозя Simple Smile

# 278
Здравейте, принцеси Simple Smile И аз бих искала да ви попитам за повече инфо относно колко струва раждането в Надежда. В тази сума (1950 лв) какво е включено..легови престои, епидурална упойка, неонтология за бебето ?!

# 279
Здравейте, принцеси Simple Smile И аз бих искала да ви попитам за повече инфо относно колко струва раждането в Надежда. В тази сума (1950 лв) какво е включено..легови престои, епидурална упойка, неонтология за бебето ?!
Всичко- влизаш с лична карта и излизаш с бебе, не е необходимо да носиш нищо за теб или бебето освен списъка от сайта (документи, дрешки за изписване, козметика, хавлия).

# 280
Аз си записвам за Панайотова за след 3 седмици, но винаги натъртвам, че тя ми е казала да запиша за тогава. 
Ако знам за коя седмица ми трябва час, естествено гледам да запиша веднага като излезе графика.

# 281
Голяма цедка са станали от регистратурата, но най-вероятно всички лекари, които се занимават с ФМ са претоварени и записват часове само за ФМ и доплер...
teddytoi, защо искаш извънреден преглед при Георгиев? Имаш ли някакви оплаквания? Коя седмица си?
.    В 20 седмица съм,оплаквания, слава богу нямам, но Цветков ми беше казал задължително един път в месеца да идвам на преглед в Надежда.                           

# 282
  • София
Ная, Ели, благодаря за мненията!  Hug
Аз съм сигурна, че съм на правилното място и съмнения нямам в това. По-скоро си мисля за мен и моето отношение. На моменти съм спокойна, на моменти притеснена. Може и да е нормално.
Плацентата ми е още ниска. Чакам сега да видя Сигридов какво ще каже. Дано се вдигне, но ако остане така - ще е секцио.

# 283
Вели, ти си в седмица, в която се прави същинската ФМ, така че записвай час и им кажи че е за ФМ  

# 284
Вели, ти си в седмица, в която се прави същинската ФМ, така че записвай час и им кажи че е за ФМ  
Благодаря ти,Ная за вниманието. Аз час си имам за тази ФМ,но просто исках преглед между тази и следващата ФМ.Освен това се притеснявам от лошото време, че може да не се добера до София и да пропусна прегледа.

Общи условия

Активация на акаунт