КГБ = Клуб на Готините Баби - 174.

• 65 790
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
  • в малка спретната къщурка
Какъв кеф, отваряш очи и хоп, Яжка се е прибрала при нас. Hug Hug Hug
Добро утро! Ще си получите порция музика, а кафето и чая оставям за друг.

Днес ще се трудя, затова толкова.Ако зачезна- трудя се.

# 511

ЗА МНОГО МИРНИ И ЩАСТЛИВИ ГОДИНИ ДРУЖКИ!!!ОТИВАМ ДА РАБОТЯ-ТО НЕ БЕ ПРАЗНУВАНЕ...ВЕЧЕ ЕЖЕДНЕВИЕ.

# 512
ДОБРО УТРО , ПРИЯТЕЛКИ !

Честита Нова година! Да е здрава, успешна, щастлива и мирна!
Успех във всичко, което умеем, късмет във всичко, което не зависи от нас и сбъдване на всичко за което мечтаем!
Започнете тази чудесна нова година с вяра. Вярвайте в себе си...
Бъдете здрави ,щастливи и обичани !

Ние изкарахме празниците спокойно и УЛЕГНАЛО  Heart Eyes! Не сме скучали , правехме си интересното. И аз (да не остана по-назад) като Фло , но наистина , си замаях главата. Изпих една чаша наше малиново вино (нали сме склерози ,бяхме го забравили, но като го опитах –прекрасно-по моя вкус, не горчи). Много се наслаждавах и на нашата /от нафталина/ музика. Вчера забелязах , че ТВ-тата , като искат да е приятно и забавно пускат от нея , а не съвременните...Много интелектуален ми се видя и концерта на Маги Хранова – със симфоничен оркестър , богат и приятен.

Борянчее , радвам се да те “видя”  Hug Hug Hug. Бях се затъжила за теб. Моля се по-скоро да надбориш болежките , да ти светне пред очите и пак да си кукуряк. Praynig

Яжке , и на теб –добре си дошла ! Hug Hug Hug Радвам се , че при вас всичко е минало както трябва , че сте били заедно на Коледа тук. Вече всичко да е “по ноти” и с много радости !

Поздрави на всички  Hug Hug Hug Болничките да се оправят час по- скоро Hug Hug Hug

Дидимити Hug Hug Hug , ранобудна пчеличке , лек и хубав ден и година и много пътешествия

# 513
  • Кубрат/ Пишурка
 Добро утро и от мен!
Вчера , нали спах следобедно и пих кафе, снощи не ми се спеше и стоях до 1. Ама гледах филми и не влязох в темата, та сега слушах музика и четох.

Яжке, дружке, добре завърнала се! И аз да кажа, че се радвам за Вики! Не е хубаво в разделено семейство, но е по-добре, отколкото да живее сред крамоли.

Борянке, оздравявай бързо! Аз все още държа фронта и дано ми се размине.

Луси и ние снощи с брат ми доядохме последните новогодишни остатъци и мисля днес да сложа един бобец, че нещо и на мен ми втръснаха месата.

И по повод първия работен ден виц на деня:

- Е, как е?
 - Кофти! Шефът иска да работим за трима!
 - Брей, че звяр! То добре, че сме седем души... Joy

# 514
  • тук, на мястото си
Добро утро! bouquet
Благодаря за кафето, добре ми дойде! Не знам при вас, ама тука е много студено и в комбинация на непочистените улици е направо ужас!
 На болните- бързо оздравяване! На работарките - лека работа! На "домакините" - бързо пускайте телевизорите!
Нека денят ви бъде прекрасен!

# 515

Прииска ми се да споделя :

Господи, предпази ме от наивното вярване, че всичко в живота трябва да върви гладко.
Подари ми трезво съзнание, че трудностите, пораженията, неуспехите и провалите са естествено допълнение към живота, чрез които израстваме и съзряваме.
Напомни ми, че сърцето често стачкува срещу разума.
Изпрати ми в точния момент някой, който има смелост да ми каже с любов истината.
Ти знаеш колко много се нуждаем от приятелство.
Направи ме да бъда способен за този най-красив, най-труден и най-нежен дар на живота.
Дай ми необходимото въображение, та в точния момент да занасям на правилното място вързопче доброта, със или без думи.
Направи от мен човек, приличащ на дълбоководен кораб, за да достигам и до тези, които са долу.
Пази ме от страха, че може да пропусна живота.
Дай ми не това, което си пожелавам, а това, от което имам нужда.
Амин.
Антоан дьо Сент-Екзюпери

# 516
  • тук и там
Добро утро!
Добре завърнала се и Честита нова година,скъпа приятелко,Яжке!
Само хубави моменти през новата година.
Радвам се,че всичко се е наредило по най добрия начин.
Сега си пия от кафето на Дидимити,слушайки една от любимите ми песни на Тоника.Фури благодаря ти.
Грети,радвам се,че детенцето вече се възстановява.
Борянка,ти си борбена жена,не им се давай на болежките.
Ако има други болни бързо оздравяване.
Иха,и вие хубаво сте си изкарали по празниците,а за концерта на Маги благородно ти завиждам.
А бе обичам си изпълнителите от нашето време.
Трябва да излизам,че лекарствата ми свършили.
Ще изчакам малко да се поотпусне времето,че голям студ е при нас. 

# 517
Яжкаааааааа, най сетне.  Hug Hug Hug Добре си дошла HugМного се радвам за крайното решение Hug
Ние с грипа пак се сблъскваме, той влака( от вчерашния виц) аз естествено овен, по рождение, ама ше се оправиме Joy
Снощи семейно бяхме на едно честване на бар мица(разказвала съм ви какво е) стояхме до късно, а по пътя ни хвана и един дъжд, но в колата  беше добре. Спахме после малко, станахме доста рано защото  от  късно вечерта започнаха новини за учителска стачка, (щото не им стигнаха двете седмици ваканция) Joy-  Стачка специално за детските домове ,началните училища и прогимназиите. После днес сутринта в 8.30 обявиха, че съда е забранил стачката и училищата ще са отворени от 9 ч. Средния , когото също го хващаше стачката изяви желание да отиде. Тази година пу пу пу, да не чуе дявол, първа година в прогимназията бележките му са почти отлични, само по физическо има нещо от рода на 4-, но това да са ни болежките. Ми не обича човека футбол и не взема участие.Големият обичаше и това му коства счупен крак и месец и половина гипс. Малкия дори не го събудих, върнахме се късно, ще дойде сигурно само 1/4 от класа , нека си поспи. И без туи си е надминал доста съучениците Joy 
А навън ,чудо невидено ,се лее дъжд, вече почти 10на дни и сравнително ниски телператури за тук Децата понякога и якета слагат Joyно пък в къщи аз съм с два пуловера. Joy, Иначе навън всичко се е раззеленило хубаво, ярко ,свежо ,изправили снаги, попиват водата да им трае после поне за 9 месеца.
На всички болнички да оздравяват,Лек и хубав ден Hug

# 518
И аз набавих лекарства още ,да не се върне  пусти грип ,доста  зими  го прескачах ,ред ми беше...ама  ще мине ,де  ще ходи.
Иха  ,този  Екзюпери   умен човек ,най-вече    за мен  е казал -не върви гладко  животът ,но друг няма.
Кари  честито ви зелено.Толкова  време  мечта за дъжд.
Ми   успива ме пак...ще си полегне Тудора ,после  ще наваксва  с работа,не че няма.Ама  и Тудора човек.
Ще  оздравеят болните ,ама не става бързо.То колко зима остана ,ще се хванем в зеленото и айде...

# 519
  • София
Копирам от друга тема.. Незнам дали е действително или измислено,но още ми текат сълзи от смях. Joy Joy Joy
Скрит текст:
"Отзиви за мъжки гел за депилация Veet

След като ми казаха, че яйцата ми на външен вид напомнят стар растафар, реших да направя решителна крачка и да си купя този гел, понеже предишните опити за бръснене не се увенчаха с успех, освен това едва не си счупих гръбнака в опити да достигна особено трудно достъпните места. Падам си малко романтик, затова реших да направя това за рождения ден на жената - нещо като втори подарък. Поръчах си гела предварително. Тъй като работя в Северно море, се мислех за корав пич и мислех, че предишните отзиви са писани от жалки офисни плъхове... О, събратя мои по нещастие, колко грешах само! Изчаках, докато половинката ми легна да спи и, намеквайки за приятна изненада, отидох в тоалетната. Отначало всичко вървеше нормално. Нанесох гела на съответните места и зачаках. И много бързо дочаках. Отначало почувствах топлина, който след няколко секунди се смени от непоносимо парене и чувство, което мога да сравня единствено с усещането, когато се опитват рязко да ти обуят гащи от бодлива тел, като в същото време се опитват да те подхвърлят нагоре към тавана. До тази вечер не бях особено религиозен, но във въпросния момент бях готов да повярвам във всеки един бог, само и само да ме бе избавил от адското парене около гъза и от пълното унищожение на кренвирша и яйцата. Стараейки се да не си прехапя долната устна, се опитах да отмия гела в мивката, но единственото, което успях, бе да пъхна снопче косми в дупката. През завесата от течащи сълзи някак си се измъкнах от тоалетната и се насочих към кухнята. Когато стигнах там, вече не можех да ходя, така че последните метри до хладилника изминах пълзешком. Изкарах тавичката на фризера и открих там ваничка със сладолед, махнах капачето и я тикнах под себе си. Облекчението бе фантастично, но не за дълго, понеже
сладоледът се разтопи и адското парене се завърна с нови сили. А и ваничката бе твърде малка, така че не успях да бъда от полза на дупката на задника си. Започнах да ровя из фризера, надявайки се да намеря нещо - сълзите вече бяха толкова обилни, че почти нищо не виждах. Напипах пакет, в който, както после се оказа, имаше замразени бобени кълнове, и го разкъсах колкото се може по-тихо. Грабнах няколко кълна и безуспешно се опитах да си ги набутам между бузките. Не помогна - а и на всичкото отгоре гелът проникна в правото черво и сега там все едно работеше реактивен двигател. Надявам се, че никога през живота си за втори път няма да си мечтая в кухнята внезапно да се бе оказал снежен човек - гей. Разбирате ли колко ниско бях готов да падна, само и само за да отмине болката? Единственото решение, което хрумна на изтерзания от  болката ми мозък, бе внимателно да пъхна едно кълнче там, където досега не бе раснало ни едно растение. За съжаление жена ми дочула странните звуци от кухнята и решила да провери какво става. Когато влезе в кухнята, завари потресаваща гледка: аз лежа на пода, вирнал задник, от който капе ягодов сладолед, и си тикам фасул в гъза с думите "О-о-о, какъв кеф...". Това несъмнено я шокира и тя закрещя. Не я бях чул да влиза и това така ми изкара акъла, че червото ми се сви в спазъм и кълнчето с немалка скорост излетя към жена ми. Мда, ясно, че бобен кълн, с който пърдят в твоя посока в 12 часа през нощта, не е изненадата, на която тя бе разчитала... а и на следващия ден трябваше дълго да обясняваме на децата къде изчезна сладоледа... в общи линии, благодарение на Veet може да се лишиш не само от космите на тялото си, но и от достойнството и  себеуважение"

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

сега го четох и съм се смяла със сълзи,макар ,че хич не ми е до смях сега

# 520
  • в сърцата на любимите ми хора
Какво оживление в темичката ни  Hug
Яжка, добре си дошла  Heart Eyes Добри вести за крайното решение. Важното е детенце да се чувства добре и да е спокойно. Така и ти ще си по-спокойна.
Фло, казвай от по-рано плановете за неделята, че да се организираме и ние. Какво като ще е студено, ние на улицата няма да седим, ще се скрием някъде на топличко.
Грети, дано детенце се възстановява по-бързо  Praynig Всичко ще отмине, но все да има човек за какво да се притеснява.
Кари, при вас дъждове и захлаждане, при нас кучешки студ, че и с още по-голям ни плашат. Природа, какво да се прави.
Борянка, полягвай си, работа има за целия китайски народ, няма да ти избяга. Здравето е по-важно, и Тудора човек  Hug
Яне, смях се с твоето спане. Пак добре, че не си скокнала посред нощите да будиш народа. Следобедно по-става  Hug
Аз прибрах домочадието вчера, пътувахме по обедно време, за да избегнем задръстванията. Спокойно беше. Днес на работа, живота си продължава в старото русло. Вкъщи няма какво да дояждаме /щото бяхме на гости  Simple Smile/, та довечера и аз мисля да сложа една постна лещичка, че по-бързо става. Изядох си мръвките за месец напред, сега нещо по-разтоварващо. Вчера направих набързо един ориз с мляко и карамелизирани ябълки, и това ни беше вечерята /по немски тертип/.
Бързо оздравяване на всички болнички.
Чакам позивна за срещичка!  Hug Hug Hug
Шпунци, къде откри този бисер  #Crazy Смях до сълзи, и то в офиса  Joy

# 521
Ягееееееее, добре дошла, миличка!  Hug Heart Eyes Heart Eyes Hug Heart Eyes
И аз мисля, че за Вики така е по-добре!  thumbsup

Кари, дъжд-дъжд, ама ви е топличко, пък аз от Коледа не съм излизала- девети ден! Лелее.....  Mr. Green
Нали не мога да пия лекарства, страхувам се от грипа!  #2gunfire

КАГ, бързо възстановяване на племенничката ти!  newsm10
Знам какво е, ние преживяхме същото нещо с голямата дъщеря.....
Добре че ги има докторите да помагат, Богородица и Господ Бог също!  Heart Eyes Hug Two Hearts

Ако ви споделя какво правя, ще ми се смеете, ама хайде "риск печели-риск губи"!  Joy
Правя две тави тиквеник!!!  #Crazy
КвартирантЮтЮ от майкината ми къща си ходиха в Провадия за ЧНГ и се прибрали с доста неща за ядене и една явно огроооомна тиква- изчистена, обелена...... и хоп, повече от половината на нас!  Laughing
Отказва ли се такова нещо, хем изчистена, хем обелена тиквата......  newsm78
ДС, нали е умник, предложи да не слагам маТриала във фризера, ами да направя две тави тиквеник, той е МЕКИЧЪК и ставал за наш,те  зъби! Как да му откажа, отиде купи два пакета листи, другото си го имаме и аз запретнах ръкави.....  eat
Та така, приготвих плънката и докато поизстине седнах на компа, ама пък как щях да разбера, че Ягето си е дошла у дома и при нас!  Hug

Хубав ден, девойки, а аз в КПП-то!
  smile3503

# 522
Яжкааа милааа-добре си дошла! Hug
Радвам се,че нещата са се развили във ваша полза и Вики и вие ще сте спокойни Hug

Шпунци-смях се с глас,ама много Joy
Днес побръмчах с прахосмукачката,минах с бърсалката насам-натам и  редуцирах пържоли от НГ с ориз,грах,моркови,броколи.
Олеле-докато пишех и четох за малко да опукам ориза Joy
Разгеле-само се хванал малко на дъното.
Изсипах го в тава ,за да видя пораженията,а и така по-лесно се разсипва за сервиране.
КАГ- и аз съм жт "загори тенжерите" Joy
При нас студ,скреж,мъгла.
А го дават още по-студено. newsm78
Сега снегът е около двийсетина см,а като навали новия Money newsm78
Нервя се ,че създават паника медиите с прогнозите за времето.Кодове,много минуси.
Абе преди като нямаше такива прогнози как ли сме изкарвали ниските темп?
Борянчице-оздравявай!
Хайде със здраве да сега Hug

Танче-да ви е сладко с ДС!
Ако ви остане или омръзне-в кутия и във фризера.
Така вчера замразих баклавата.

# 523
Начи  аз си записвам къде какво има. понеже не ми се яде ,като премине   грипа ще съм гладна като вълк.Тръгвам  по баклави и тиквеници...

# 524
  • София
Начи  аз си записвам къде какво има. понеже не ми се яде ,като премине   грипа ще съм гладна като вълк.Тръгвам  по баклави и тиквеници...

И аз се присламчвам  Joy

Общи условия

Активация на акаунт