Добро утро! Ще си получите порция музика, а кафето и чая оставям за друг.
Днес ще се трудя, затова толкова.Ако зачезна- трудя се.
! Не сме скучали , правехме си интересното. И аз (да не остана по-назад) като Фло , но наистина , си замаях главата. Изпих една чаша наше малиново вино (нали сме склерози ,бяхме го забравили, но като го опитах –прекрасно-по моя вкус, не горчи). Много се наслаждавах и на нашата /от нафталина/ музика. Вчера забелязах , че ТВ-тата , като искат да е приятно и забавно пускат от нея , а не съвременните...Много интелектуален ми се видя и концерта на Маги Хранова – със симфоничен оркестър , богат и приятен.
. Бях се затъжила за теб. Моля се по-скоро да надбориш болежките , да ти светне пред очите и пак да си кукуряк. 
Радвам се , че при вас всичко е минало както трябва , че сте били заедно на Коледа тук. Вече всичко да е “по ноти” и с много радости !
Болничките да се оправят час по- скоро

, ранобудна пчеличке , лек и хубав ден и година и много пътешествия

Добре си дошла
Много се радвам за крайното решение 

- Стачка специално за детските домове ,началните училища и прогимназиите. После днес сутринта в 8.30 обявиха, че съда е забранил стачката и училищата ще са отворени от 9 ч. Средния , когото също го хващаше стачката изяви желание да отиде. Тази година пу пу пу, да не чуе дявол, първа година в прогимназията бележките му са почти отлични, само по физическо има нещо от рода на 4-, но това да са ни болежките. Ми не обича човека футбол и не взема участие.Големият обичаше и това му коства счупен крак и месец и половина гипс. Малкия дори не го събудих, върнахме се късно, ще дойде сигурно само 1/4 от класа , нека си поспи. И без туи си е надминал доста съучениците
но пък в къщи аз съм с два пуловера.
, Иначе навън всичко се е раззеленило хубаво, ярко ,свежо ,изправили снаги, попиват водата да им трае после поне за 9 месеца.

Добри вести за крайното решение. Важното е детенце да се чувства добре и да е спокойно. Така и ти ще си по-спокойна.
Всичко ще отмине, но все да има човек за какво да се притеснява. 

/, та довечера и аз мисля да сложа една постна лещичка, че по-бързо става. Изядох си мръвките за месец напред, сега нещо по-разтоварващо. Вчера направих набързо един ориз с мляко и карамелизирани ябълки, и това ни беше вечерята /по немски тертип/.

Смях до сълзи, и то в офиса

Препоръчани теми