КГБ = Клуб на Готините Баби - 174.

• 65 786
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Добро утро !
Той ли ме мина или аз него го минах /грипа, де/ не зная, но вече съм добре. Без никакви илачи, само АСС за кашлицата. Не можех да си поема въздух . Ужасен вирус.
Малко грача още, ама го отдавам на цигарите.
Сега ще си седя до камината и нито ще ходя някъде, нито ще пусна някой да влезе  Joy Joy Joy

# 541

ДОБРО УТРО И ЧУДЕН ДЕН ВИ ЖЕЛАЯ-БЕЗ БОЛЕЖКИ!!!
  Ха дано няма други грипозни и случки по леда-каквато прогноза се вихри-може и да се размине.Нали Ви писах, че отивам на работа вчера и приятна изненада-бях сама на гише преди обяд-но нали сме оправни от КГБ - та чак след обяд ходих и на разходка в хубавото време.
  Фло-точно тази система за учене ми е мерака-чакам отзиви-лесно ли се помни.
Яжка добре дошла и наистина пази се-срещата пак ще се случи.
За всички Ви горещи прегръдки и по моя метод на превантивни мерки срещу грипа-греяна ракия с мед и лимон, мед и джинджифил-дано и занапред помагат.

# 542
  • София
Добро утро и от мен.
Пийвам от кафето на ДИДИМИТИ, на две, на три и политам към Касата. Открили са ми грешка, та да я поправим. По-точно лекувала съм неосигурен пациент. От 75 души, 60 проверих, 15 не успях. Е по закона на Мърфи, там е станала пробойната. Отидоха ми 2 - 3 часа висене.

Явно, няма да се състои намислената среща, щом и поводът Яжка не може да дойде. Хайде, нека се пооправи времето, да позакрепнат преболедувалите, пък тогава.

МЕРИ, съчувствам ти, но щом само с толкова си се разминала, пак добре. spoko Преди много години паднах по гръб на едни стълби, та като по чудо не се потроших. После ходех като пингвин, а как боли...

БОРЯНЧИЦЕ, знам си те аз. От як матРиал си направена. Хващай иглите, да не ти обявявам съревнование. И ти като Хули-при никой не ходи, никой не пускай у дома. А мястото за срещи добре си го избрала, ще стане. Някога, но не сега...

АЙША, болен мъж е по-зле от дете. Дундуркай си го, да го изправиш ( на крака) Wink

ГЪБКЕ, вече сутрешната сводка да я изпращаш на Английски  Wink

ДИДИМИТИ и за теб се отнася-тренирай, защото лесно се забравя. Чакай да видя как ще се справя и ще споделя. Според мен цялата работа се свежда до това smile3529 smile3523 smile3527 четеш, пишеш, говориш. Аз и доста знам, но и доста съм забравила.

ХУЛИ, да залостиш здраво вратата и да запушиш ключалката с вестник, да не влезе тая гад отново Joy

ФУРИЙКЕ, спорна работа. И от твоето кафе ще си взема Simple Smile дано Алфея сложи нещо за разчупване на кръста, че аз бързам tantrum

Градско, ЯЖКЕ, пази се. Ще чакаме по-добри времена за среща. До тогава-среща в дядовата ръкавичка Simple Smile

ГРЕТИ, и аз си казвам, че си геройче. Много ти е наситена програмата. Тенкю за "рецептите" за почистване на загорели тенджери. На всяка домакиня ѝ се случва. Особено на тия, с компютрите Mr. Green

ЗДРАВУНКЕ, събирай сили и ти. Щом оцеля при толкова много гости, ще те бъде наборе! Казах Wink

Хайде, че ми е време да яхвам метлата и да политам afwitch

На всички спорен ден, без много, много реални контакти. Виртуални може Wink

# 543
Добро утро  !

Нека днес приготвим утринното си кафе по оригинална рецепта: Слагаме кафето, добавяме щипка щастие, лъжичка успех, мъничко хъс за приключения и голяма доза настроение

Aктуалната тема на деня- грипът , си е актуална .От сърце пожелавам всички болнички да се оправят . Praynig Hug Hug Hug На “надборилите” го Борянка и Хули – честито. Присъединявам се към пожеланията на Дидимити и полезните и съвети .

Фурийче , тенкю и за кафенцето  Hug Hug Hug

Грети , полезни съвети споделяш . Ще те обявим за многоръкия Тива Hug Hug Hug

Борянче, в такава топла обстановка , каквато предлагаш на картинката, ОДМА (веднага) тичам за среща

# 544
Начи ,сега разбрах защо е  измислен виртуалния  секс...заради грипа...Фло ,и  аз мислех  по  почина на Хули ,ама чак вестник на  ключалката не се бях сетила...И кви са тези неосигурени ,не ги ли проверяваш в системата преди да седнат на стола ,що мислех ,че  като вкараш ЕГН излизат в списъка ли са...пенсионерите няма нужда ,не са рискови , но  щом  мърда още  го проверявай,не си прави  идиотизми накрая.Би  ми писнало ...постоянните пациенти също  знаеш,то да те изритат значи повече от три години не си внасял,или  ги намалиха...това са ти май  селските  ...бе   затваряй   ...
Иха ,обстановката за сега само на картинка

# 545
  • Кубрат/ Пишурка
 Добро утро, докато не е станало добър ден!
На мен денят ми не започна много добре. Идва ЛА на брат ми и казва, че само ще ми донесе един чувал дърва и ще си ходи. Аз: Ама ти не си ли на работа днес newsm78 Той: Ами аз съм назначен до нова година - програмата е свършила #2gunfire Ново двайсет! Сега ще трябва да ходя в Социала да пускам наново молба и кой знае кога пак ще го назначат #Cussing out
По обед ще посрещам внучката, че утре са на у-ще. Уж щяха да удължават ваканцията, ама нещо не стана.
Здравунке, радвам се, че съм помогнала и още повече, че си запомнила Joy Оздравявай бързо Hug
Отнася се за всички болни - преборвайте я тази гад! Няма да й се давате!

И специално виц за Здравка:

Питат радио Ереван що е това журналист. Радиото отговаря:
 - Човек, който съобщава за смъртта на сър Джон на хора, които не са знаели, че е живял Joy
 Хайде да ставам, че още брат си не съм вдигнала, а към 10,30 трябва да изляза.

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 09:55 от Янче-то

# 546
  • в сърцата на любимите ми хора
Добро утро, момичета!
Да оздравяват болните, че наистина много лош и продължителен този грип. Не знам какви щамове се въртят, но си е гадничко. Племенничката я държи вече втора седмица, буха като магаре и не й се хапва нищо. Останалите засега държим фронта, макар че нещо днес ме наболва главата и ми е едно такова никакво, та нищо чудно да съм пипнала и аз нещото. Май довечера ще трябва да вадя ракийката и да грея  Wink
Бях си поръчала луканка от една позната в Пирдоп, правят я в някаква ферма /щото телешкото на месо не им върви, та пълнят луканка/, да я пробвам. Пък и цената й е доста добра - 7 лв./кг. Като поизсъхне да се свие малко, но мисля, че пак е изгодно. Днес преди работа изчаках автобуса и си я прибрах. Довечера ще я пробвам, запечена на тиганче, щото още не става за ядене без обработка. Ако ми хареса - ще повторя поръчката.
За срещата Фло е права, щом поводът Яжка не може, да я отложим за по-добро време.
При мен заваля сняг на големи парцали, май прогнозите ще им се случат  Mr. Green

# 547
              Привет,момичета!А,бе,много сте писали не можах да изчета всичко,Щото бързам да се обадя! Laughing
              Аз още се помотавам из къщи,ноооо....от утре съм на тръстиката и то сутринта.Как ще ставам идея нямам! ooooh!
              Грети,дано детенцето се възстанови бързо,че като прочетох косите ми се изправиха.Как не ги е срам да се мотаят толкова много в такъв спешен случай!
              Фло,гледката е била страхотна,но питаш ли ме мен между два огъня!Звъня в 12.05 и щерката отговаря,че слизането е невъзможно,защото шосето е заето от паркирани коли и то в двете посоки.Хората просто спряли и хич не им пука за обратния път.ММ като взе да мърмори и не спря докато се прибраха към 1.30.При това тя каза,че колата им е била по средата та са успяли да се приберат по-рано.Добре,че е имало 10-тина момчета,които са въвели ред - започнали да помагат при обръщането на колите и да помагат на забуксувалите.Започнали от най-далечната на шосето та разплели възела.Щерката рече,че някои коли направо вдигали на ръце.А,бе,положението хич не е било розово,а и доста са били пийнали.Добре,че се прибраха бързо /според тях/,че от мен нямаше да остане и здраво нервче! Пиленето беше неповторимо.ММ едва ли не ме обвини,че не съм ги спряла.
              Янче,няма ли край този гърч с брат ти? Дано успееш,че е ужасно сама! Hug
              Ставам,че една братовчедка ще дойде на гости с мъжа си и да не ме заварят по пижама.
              Ако има среща-свиркайте или звънкайте!
              Лек и успешен ден!

# 548
 Hug Хоп! И аз в групата на болните! Гадна работа л..
И в първия работен ден ме "зарадваха", че ще скоро имам повече време да бъда  при вас !
"Добро" начало на годината...
 Hug Hug Hug! Ще ви чета по-късно.

# 549
  • София
Върнах се от Касата, много бързо ме "оправиха" Случката беше следната. Извадила съм на един юнак три корена в последните дни на ноември, тогава е бил все още осигурен. Пускам амбулаторния лист през декември и като го проверяват през януари, той вече не е осигурен. Та такива ми ти неща.

АРИТА, не съжалявай миличка. Мисля, че винаги ще имаш достатъчно работа у дома и няма да скучаеш. Само здрава да си! Hug

ДИДИА, к'во им става на тия наши мъже? И у нас така, ММ като се подсети в събота сутрин да звъни на децата, да ги види какво правят. А те със сигурност по това време спят. Тях не ги е споходило старческото безсъние. Как ще ги спреш, да не ходят. Та те са си семейство и където искат, там ще ходят без да искат разрешение. Все одинаково, би казала моята подруга Жана Николаевна.

МАМСИ, бори го ти вируса, да не те пребори той. Замезвай с луканчица, наливай греяно винце или ракийка с мед и със сигурност Победа будет за нами Wink

ЯНЕ, бягай да подсигуриш ЛА, че сама не те виждам как ще се справиш. А на вица ти се посмях. От доста време много им се нервя на журналистите, еле па на продажните #2gunfire

БОРЯНЧИЦЕ, права си както винаги. Ето защо е измислен "този вид" секс. Предпазва от грип, от Спин, от забременяване. Абе друго си е модерното, че то ако го караме по старовремски, кой знае какви беди ще ни се дотресат до главите...като например preggo

ИХА, Hug

Отлитам newsm52

# 550
  • София
Hug Хоп! И аз в групата на болните! Гадна работа л..
И в първия работен ден ме "зарадваха", че ще скоро имам повече време да бъда  при вас !
"Добро" начало на годината...
 Hug Hug Hug! Ще ви чета по-късно.

Погледни го от друга гледна точка, има си и хубави страни.

# 551
Ха, добър ден!  Hug
Днес съм много ранобудна и пъргава!  Joy
В 8 часа отидох за мляко от частничката, купих пет литра, нали се очаква застудяване, сварих го, чакам го да поизстине и ще го напълня в малки пластмасови бутилки и във фризера.
Сложих да сготвя пиле-варено, че ни омръзнаха сърми и пържоли!  tooth

Аман от вируси, аман от грип-ове, аман от болести! #2gunfire
ДС и той си има здравословни проблеми, ходи днес при джипито, дала му направление за УНГ!  costumed050
Болните да оздравяват, че пак се задават празници, кой ще ви пие виното и ракията?!  Drunk

Кари, спря ли дъжда? Принцовете как са?  Heart Eyes Hug
Моите ергени чакат да им удължат грипната ваканция!  Laughing

Яге, видях снимката с твоите сладурковци във фейса, страхотни са!  Heart Eyes Hug Two Hearts

Аритка, уф ..... трудно се свиква, но и като не си на работа си има хубави страни- нямаш шеф, време бол!!!
Ти си решаваш как да го планираш!  Heart Eyes Hug Two Hearts

Хубав ден, девойки........ а аз в КПП-то!
 chef

# 552
До всички баби с ученици! Важно съобщение!!!
Ваканцията продължава! На училище -на 9 януари.
Нашата "умничка" министърка се сети чак днес, когато децата вече са прибрани от командировка при бабите и дядовците - кой на село, кой в градчета, кой в други квартали.

Дидия, празнували са докторите.
Скрит текст:
Това се е случило около 22 часа на 31 декември и е продължило цяла нощ. Слава Богу, добре е. Сутринта си говорих с нея по телефона. Още е в реанимация, но  опасността май е минала.
[/color][/size]
[/color][/size]Яжке, благодаря ти за хубавите думи! Бях, миличка, бях! Сега съм  друг човек и по настроение , и по външност. Когато сърцето е празно, нямаш желание и за гиздене.
Фло, в момента мусаката за у кака е под строго наблюдение и няма опасност от изгаряне. Внучка спи, утре няма да съм учителка, няма подготовка  и имам време да си побъбря с вас. Така че, Иха, по тази причина
 "Многоръката Шива" няма да има нужда от два чифта ръце. Остава само с 4.
Като ви чета, повечето са болни. Моя милост изпи 2 опаковки с по 20 броя хлорнитромицин и хомовокс за смучене. Вече отшумяха  кашлицата и хремичката. Дано се размине с това.
Прегръщам ви и бързо оздравяване на болничките!

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 18:01 от K.A.G.

# 553
  • София
Добър вестоносец е нашата Грети! Коментарът на моя внук беше: Йееее, супер. Браво на тази баба, дето ви съобщи това. Абе бабите от КГБ сте направо много яки. Нали така ни нарече в Пловдив и едно момиченце.

След обяд ходих при внука да довършим домашното по английски, че родителското му тяло беше по задачи. Та той си пише, аз се ровя из телефона и изведнаж-топла, топла новината за ваканцията. Довършихме и веднага се пребазирахме у нас. Сега ще играят игри с братовчедка си, нали ваканцията продължава.  Simple Smile

И една песничка поздрав.

# 554
А пък на  моя първолак не съм му виждала очите от неделя на сурвакането. Сутрин рано баща му го кара  на Витоша на ски училище и се връщат вечер по тъмно. Всеки ден 200 км ходене и връщане. Утре пак. Всеки по башка е малко ..........

Общи условия

Активация на акаунт