За тези, които четат любовни романи №26

• 88 452
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Хем мога да критикувам Питър, хем толкова ми харесва  Heart Eyes моля ви знам че е нередно ама хайде в спойлер кажете събират ли се с Джина? Или стават само приятели? Любопитно ми е просто.
Скрит текст:
Ще, ще
Hug  bouquet  Heart Eyes оххх супер книга. От бая време на сам не съм чела такива

# 106
  • Варна
Не съм много по-напред – 52%. Нещо не мога да седна да чета, днес ще се опитам, де.

Имам някакви смътни съмнения, че родителите ѝ са виновни за раздялата.
Аз пък си мисля, че е някакъв план да открадне компанията от баща й. Гони срок сякаш Килиян.

# 107
Не мога да си спомня много много от първата, но тази определено ми хареса.
Скрит текст:
Харесва ми как някак тихо и без много приказки се зараждат чувствата между двамата. Имат си "традиция" тиха среща за по цигара на една тераса.  Много ми хареса мъжкия образ, сериозен, тих и съсредоточен. Не като повечето незнаещи какво искат и т.н. Перфектния мъж! Някак по-романтична е , поне така ми дойде на мен   Heart Eyes
Прочетете я!

# 108
  • София
Ооо, със сигурност ще я чета. Само исках да знам какво да очаквам  Simple Smile

# 109
Скрит текст:
Харесва ми как някак тихо и без много приказки се зараждат чувствата между двамата. Имат си "традиция" тиха среща за по цигара на една тераса.  Много ми хареса мъжкия образ, сериозен, тих и съсредоточен. Не като повечето незнаещи какво искат и т.н. Перфектния мъж! Някак по-романтична е , поне така ми дойде на мен   Heart Eyes
Прочетете я!

Имам преден пост, в който писах, че не ми харесва и я бях зарязала до половината. По Коледа пак я отворих и зачетох
Скрит текст:
момента, в който брат й разбира за връзката им
Много добре тръгна нататък и я изчетох на един дъх. Също смятам, че Кармайкъл на фона на Тахо и Сейнт е много по-обран, обаче знае какво иска и си го гони.

# 110
Скрит текст:
Прочетете я!
Аз пак съм неразбрала Laughing за коя книга става въпрос?

# 111
  • София
За четвъртата от https://www.goodreads.com/series/142893-manwhore

Да попитам някой има ли впечатления от тази авторка https://www.goodreads.com/author/show/8058866.Claudia_Connor

И по-точно за тази поредица https://www.goodreads.com/series/125883-the-mckinney-brothers

Оф, много е вредно да отварям ГР.

# 112
milenaka  можеше и по-вредно да е, ако  плащахме за всяка книга в киндъла  Whistling Whistling Whistling

Иначе първата книга от братята МакКинни си я бях сложила на киндъла, но я пропуснах защото ми се струва, че става дума за доста по-възрастни герои от типичните, за които чета.

# 113
  • София
 Laughing  Не е лъжа.

# 114
Аз пак да кажа, че Womanizer ми хареса много. Мисля даже, че тя ми е фаворита от поредицата. В момента чета тази http://www.goodreads.com/book/show/30839185-vicious?from_search=true. Разказва се от името и на двамата главни герои. Описват се събития от настояще и минало. Още съм в началото. Определено мога да кажа, че ми харесва засега, макар, че е дарк.

Последна редакция: пт, 30 дек 2016, 12:00 от petya.vp

# 115
  • Варна
Свърших Лебеда, хареса ми имаше нещо, което ме издразни. Не беше чак уау.. Краят ме изненада, не можаха да ме убедят, че това е нейният избор. Драмата и тя малко измислена, не ме впечатли.
Скрит текст:
Очаквах Килиън да е злодей някакъв, а той рицар благороден, че и накрая трагичен герой.. Таз жена жена рева цяла книга за него, а накрая изведнъж остана с другия.[\spoiler]

# 116
  • София
Точно за Лебеда идвам.
Скрит текст:
В момента съм на сцената, когато тя чува скандала между двамата братя зад кръчмата. Какво крият от нея? Тоест, ако е голям спойлер, не ми казвай. Предполагам, че е много голям, но за всеки случай да се пробвам.

# 117
  • Разпиляна във въображението
Свърших Лебеда, хареса ми имаше нещо, което ме издразни. Не беше чак уау.. Краят ме изненада, не можаха да ме убедят, че това е нейният избор. Драмата и тя малко измислена, не ме впечатли.
Скрит текст:
Очаквах Килиън да е злодей някакъв, а той рицар благороден, че и накрая трагичен герой.. Таз жена жена рева цяла книга за него, а накрая изведнъж остана с другия.[\spoiler]
Това ме отказа от книгата. Но пък предположих, че ще остане
Скрит текст:
с мъжа си.

# 118
  • Варна
Точно за Лебеда идвам.
Скрит текст:
В момента съм на сцената, когато тя чува скандала между двамата братя зад кръчмата. Какво крият от нея? Тоест, ако е голям спойлер, не ми казвай. Предполагам, че е много голям, но за всеки случай да се пробвам.
То няма по-голям спойлер. Ракрива се причината за женитбата на Килиян и кой каква роля има във всичката тая драма.
Мириел,
Скрит текст:
не е реално цял живот да е обичала единия и после за 4-5 месеца да се влюби в другия, докато все още обича първия. Да не говорим, че и двамата са крили сума ти работи от нея. А момента пък в болницата, когато Каел бере душа, а тя казва на Килиян, че трябвало той да е на мястото на брат си, беше супер гаден.

Последна редакция: пт, 30 дек 2016, 13:41 от Красе

# 119
  • София
Значи не искам да знам  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт