термин септември 2017

• 46 630
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
Аз тази сутрин не се търпя също - нищо не ми се яде, въпреки че тялото показва,че съм гладна.
Трябнаше да ходим да вършим работа с мм, а аз нямам желание за нищо.
Много съм крива. Всичко ми е "гадно'.

# 511
Gerda излизай когато имаш възможност ще подишаш въздух, ще се раздвижиш, ще се разсееш..така ще дойде и желанието да ядеш Simple Smile аз нещо почнах на плодове да се нахвърлям а принципно не ям никакви.. понякога чак от глад ми се гади, така бях и с каката. Яде ми се, но не всичко а само определени храни  Laughing днес бях до личната за направление разходката ми дойде много добре... Heart Eyes

# 512
Здравейте,
Може ли и мен да ме добавите във Фб групата?Термина ми е на 04.09.Името ми във фб е Ivelina Gancheva.
Предварително Благодаря!

# 513
  • София
Здравейте и от мен!
Сутринта видях двете чертички и съм адски уплашена - първа бременност ми е. Таткото май е по-щастлив и от мен в момента, аз съм по-страхлива.
Според онлайн приложенията терминът ми е на 29.09. Кога да ида на преглед? Днес ми е шести ден от закъснението. И още нещо, освен фолиевата, по какъв друг начин да се грижа за себе си? По принцип ми е отпаднало и леко ми се гади на моменти. Сигурно ще ви затрупвам с въпроси, дано не съм много досадна.
Още нещо, може ли да ми препоръчате добър гинеколог в София? В кв. Надежда ще е добре, но ако трябва ще се повозя, стига да е надежден.

# 514
Изпадам от една крайност, в която си казвам, че всичко ще е наред и ще се справим с трите деца, до другата крайност, в която започвам да плача, звъня на майка и й обяснявам, че няма начин да издържа още две-три години да не спя. И се чудя как ще издържим финансово, кой кое дете ще трябва да гушка и приспива и т.н...И как ще сме с три деца в пубертета и как ще кажа в работата, че няма да се връщам още една година...
Обикновено взимам много лесно решения, но сега на моменти се чудя какво да правя...ММ е на мнение, че с две деца сме си добре, с три ще ни е абсурдно по-трудно...

За яденето, само от суши и синьо сирене се ограничавам. Непрекъснато ми е лошо и гледам да си взимам по нещо малко за ядене. Лошото е,че сме по цял ден затворени в къщи със Сами и май това ме депресира още повече. Надявам се времето да се оправи скоро!

Аз съм по същия начин. Всички вкъщи много искат бебето, а аз най-много го исках. И сега, когато го имам, само страхове, колебания и терзания. И аз понякога не мога да заспя до късно и се чудя в какво се забърках, какво да правя, не си ли ми беше идеално с две деца. Но все пак..., както казва _Love, щом Бог го е изпратил на нас, така е трябвало и съм сигурна, че септември, като си гушнем бебчетата ( Praynig) няма да съжаляваме за нищо. Освен това мисълта да го загубя ме плаши много, значи все пак повече го искам

# 515
Аз пък съм на работа Cry добре .че сега са слаби месеци,че как ми се работи  #2gunfire Всички са на диета и сигурно ми се чудят защо не спирам да меля #Crazy

# 516
Аз пък съм на работа Cry добре .че сега са слаби месеци,че как ми се работи  #2gunfire Всички са на диета и сигурно ми се чудят защо не спирам да меля #Crazy
И аз съм на работа. Понеже днес валя сняг, половината пак ги няма в офиса, били болни. Чудо е, че досега аз не аз съм пометнала в преспите около офиса. #Cussing out Нямам търпение да вляза в 3ти месец, да кажа и да спра да се юркам за други. Хич да не ми пука кой друг колко е натоварен или болен. #2gunfire

# 517
  • Варна
Момичета, фейсбук групата е тайна по желание на голяма част от нас !
За да ви добавя е необходимо или да ми напишете имейл, по който да ви пусна покана за групата или да ме намерите във фейсбук, където да ми пуснете покана за приятелство (ако не сме приятелки не мога да ви добавя)....
Всеки ден влизам тук и си проверявам съобщенията дори по няколко пъти....разберете ,че не мога да съм денонощно на линия...който ми е писал съобщение, мисля сме се разбрали и е добавен:)))
 Хубав ден!

Ако все още има недобавени, пишете ми съобщение!

# 518
Unknown16 и моя термин е на 29.09,поне така ми го изчисли калкулатора в нета. Аз ще ходя във вторник на преглед,да видим как са нещата,макар че е малко раничко,но аз си имам и други проблеми и трябва да ми се назначи терапия от самото начало на бременността.

# 519
След 7 дни закъснение се вижда плоден сак - така каза докторът.

# 520
Здравейте и аз съм с вас Stuck Out Tongue но съм малко рискова, тъй като имам зацапвания/уж почти нищожни,но мн плашещи/ заради които ми изписана дуфастон, но-шпа и вечер аспирин протект. Последен цикъл 13.12, ясен + тест на 13.01,сега си изчислявам 6г.с. и 1 ден. На прегледа видяхме сакчето 17.5 мм с една точка вътре Simple Smile дано всичко да е наред на следващия преглед за сърце, защото миналия месец пак имах + тест, но не се задържа и получих силен закъснял цикъл на 39 ден, демек с 10 дни ми закъсня...сега мм не ми дава да ходя на работа и се чудя какво да им обяснявам на колегите, но дано всичко да е наред. Пожелавам това и на всички в групата Simple Smile

# 521
За прокървяванията - приятелка беше така до 3 месец, а такова хубаво момченце роди.
 Аспирин протект се спера докато има кървене и се започва след 2 чисти дни.

# 522
Здравей аз съм в шеста седмица.Термина ми е 12.09.
На теб тази ли ти се?
Това е втора бременност при мен,така че ако имаш въпроси питай.

# 523
А вие мами работите ли? Притеснявам се да съм в болнични от началото, поне да чуем сърцето/май това да мине пък после ще му мисля/Някак не си го представях така исках да работя и да кажа на колегите и шефове по-късно, сега е натоварено от вкъщи пиша мейли и т.н. Преди всичко искам разбира се да е добре бременността, дано. Трябва да се опитам да мисля позитивно, иначе съм на 28 години.

# 524
   Lilince123; Предполагам, че сме с един термин 19.09 (6 седмици и 3 дни), поне според калкулатора.
 Тежка ли е работата ти?

Общи условия

Активация на акаунт