термин септември 2017

• 46 595
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Мечтателка, първо имах записан час за 17.01. при моята лекарка (за първи преглед), 9 дни след закъснението, но два дни преди това се събудих с много силна болка ниско долу, в кръста и в гърба, която продължи и през деня. И понеже много се притеснявах да не е извънматочна бременност, веднага отидох на преглед в МЦ на д-р Гунев, където ме прегледа д-р Даскалов. Той видя, че всичко е ок и ми изписа папаверин за болката. После реших да си ида и при моята лекарка, тъй като вече имах уговорка с нея и мислех тя да ме следи. Тя, обаче, казя, че нещата не са наред, че плодния сак е с неправилна форма и е отлепен, както и, че всеки момент има риск от спонтанен аборт. След като два дни се тръшках вкъщи какво се случва, реших да ида на още едно мнение в МД, където ме прегледа проф.Николов, който каза, че плодния сак е кръгъл и това отлепванне може и да не е отлепване, а да е кухинка, дължаща се на все още малкия размер на сака.

# 631
Не съм само аз с гадене и мързел  Laughing голямо успокоение  ooooh! не знам аз съм от три дена с гадене а мързела откак разбах за двете черти.. не знам вече почувствам ли глад край почва гаденето яж, яж ама не всичко ми се яде.. утре съм на изследвания, трябва на гладно имало и кръвна захар.. ще преритам за ядене докат не приключа  Laughing успокоявам се че ще свършат тези щуротии в началото на 4ти месец.. Praynig Дано  Peace

# 632
  • София
Сутрин и аз преди да отворя очи вече ми стърже корема Simple Smile А преди почти не закусвах

# 633
Аз от днес съм в третия месец. През последните седмици имах зверски апетит корема ми къркореше все едно с дни не съм яла. Но днес като чели не е така. Хапна малко и ми става тежко. Незнам защо така. Иначе през целия ден си ми се гади леко но вече свикнах с това то е почти всеки ден но не е чак да ми се повръща или да не мога да ям така че се преживява. От началото забелязвам че много ми се пият сокове. Не компоти а сокове за съжаление. Или някакви много сочни плодове. Одеве изсмуках 2 портокала Grinning мен също доста ме мързи. Надявам се мине ли третия месец вече да е по лесно и организма да се е приспособил към бременността. Поне да не ми става лошо.

# 634
Сутрин и аз преди да отворя очи вече ми стърже корема Simple Smile А преди почти не закусвах
И аз до онзи ден се събуждах гладна,ама от вчера,докато отворя очи и вече ми се гади. Но към 10 часа съм припаднала от глад и си хапвам нещо. Иначе преди и аз много рядко закусвах

# 635
При мен преди беше на почит сутрин кафето и цигарата, закуската се превръщаше в обяд направо  Close
Мечтателка и при мен имаше жажда не за сок а по скоро за компот и то от определен плод и боза..вода почти не пия някак безвкусна ми е Cry  Laughing то не че има вкус .. а бе всичко в организма се обърка.. в петък живи и здрави ми пише на един апс че влизам в трети месец..  Crazy еее да мине че да се успокои тялото малко Flutter

# 636
Момичета,имате ли определено време в денонощието,когато ви болят гърдите? При мен е предимно следобяд и вечерта,след като съм хапнала. Но тъй като днес не би беше много добре, ядох само сутринта към 10 и сега преди малко,не са ме наболявали чак толкова днес

# 637
Не съм забелязала някакво определено време, точно в което да ме борят  Laughing вашите ембриончето с каква големина бяха в седмица 6 . Лекарката ме вика отново другата седмица, вече за 4 ти път ще ме гледа с ехо, 5.8 мм и се видя малък. Друго да питам препоръчайте ми добър гинекология за проследяване в Пловдив  bouquet

# 638
  • гр. Бургас
Моето ембрионче в 6г.с +5д беше 7,65 мм .

# 639
Аз моето утре ще го видя за първи път. По калкулатор трябва да съм в 5 седмица и 4 дни

# 640
Лиленце, аз се следя при двама, защото съм рискова.
По Зк аз ще се водя на място където няма да имам проблеми документално,с направленията, и с болничните , а ще се следя на частно.

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 09:05 от Анонимен

# 641
Благодаря ви за отговорите. Герда и на теб, за препоръчаните лекари  Wink

# 642
Аз от миналата седмица имам направление и още се мотам при кой да се запиша на жк, защото доколкото ми обясни Лл, направлението е за това. Ту не работи със ЗК, ту не ми е удобно мястото... А ЗК колкото и малко да дава, планирам да си го ползвам. Ту се крия в работа, за да не мисля за това. Изчетох много теми за всички болници в Сф, от ужасни по ужасни. Наплашвания с мними проблеми, изнудване за допълнителни изследвания, да не говорим за болките и унижението после в болниците... Това с раждането по какъвто и да е начин никога не ме е радвало, сега съвсем ме психира всичко.  ooooh! Аз още едно не съм родила и съм готова да се откажа, много е глупаво, но да. Вие как си избирате жк и всичко?

# 643
Момичета, вие сънувате ли често?
Аз никога не съм била от хората, които сънуват каквото и да е било или поне не помня, а в последните седмици направо ме е страх да заспя вечер- то не са едни кошмари, едни чудесии и най - лошото е че като се събудя помня всичко и после цял ден само за глупости мисля. Уфф, оплаках се на бързо  Confused
Но пък от към гадене нямам проблеми, даже на моменти ми се иска да ми се гади за да не се чудя какво да си хапна  Laughing Все се надявам, че щом до сега не е започнало няма и да започне да ми се гади.
Утре съм на лекар, но няма да е нищо особено само направления за изследвания,болнични, мерене на кръвно и тегло (когато се тегля съм винаги с гръб към кантара за да не виждам колко показва  Laughing)

# 644
Днес, след 15-дневно закъснение бях на първи преглед. Потвърди се бременността, 6 г.с. + 3 дни, но не успяхме да видим ембрионче, само сакчето. Вика ме пак след седмица. Виждаше се някаква точка, но образът не беше много ясен и трябва да се потвърди пак. При тази докторка се следях преди и съм много доволна, апаратурата също е нова и хубава. Тя ми обясни, че при жени с обърната матка (като мен) е малко по-труднооткриваем образа в тези първи г.с. Оптимист съм и се надявам да видим ембрионче другата седмица. Не си спомням предната бременност да са ми го казвали, но в началото бях при друг Аг.

Общи условия

Активация на акаунт