термин септември 2017

• 46 627
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Tinkkerbel,не работата ми е на компютър, седнала съм понякога разнасям документи, но на прибиране имам път пеша и след него ми се появява проблемът, поне така виждам последните дни...съвсем малко, но е притеснително. Ще го мислим може би мм ще идва да ме взима. За сега ще си полежа. Иначе да термин 19.09 живот и здраве, всичко по реда си Simple Smile

# 526
Лелеее днес цял ден ми се спи,2-3 пъти дремвах по половин час сега пак заспивам права! Днес лекооо ме понаболяват гърдите

# 527
Запазих си час за преглед утре. Надявам се всичко да е наред. Много ми е напрегнато.

# 528
Unknown16 и моя термин е на 29.09,поне така ми го изчисли калкулатора в нета. Аз ще ходя във вторник на преглед,да видим как са нещата,макар че е малко раничко,но аз си имам и други проблеми и трябва да ми се назначи терапия от самото начало на бременността.

Момичета, според нета и аз съм в края на септември - 28.09. Днес бях на първи преглед и видяхме точица.  Grinning Но все още не смея да се зарадвам, защото докторът ми обясни, че следва да видим ембрион в сакчето, после да затупти сърчице и чаааак след 12 седмица да сме спокойни, че имаме бременност.
Успокоиха ме, че тежестта и неразположението, подобно на това по време на цикъл, е нормално за първите седмици.
Следващият преглед ми е назначен за края на февруари. Според вас трябва ли да посетя личен лекар или да си пускам някакви изследвания дотогава?

# 529
Tinkerrbel вие видяхте ли сърце ? Кога ви викат за него?

# 530
Unknown16 и моя термин е на 29.09,поне така ми го изчисли калкулатора в нета. Аз ще ходя във вторник на преглед,да видим как са нещата,макар че е малко раничко,но аз си имам и други проблеми и трябва да ми се назначи терапия от самото начало на бременността.

Момичета, според нета и аз съм в края на септември - 28.09. Днес бях на първи преглед и видяхме точица.  Grinning Но все още не смея да се зарадвам, защото докторът ми обясни, че следва да видим ембрион в сакчето, после да затупти сърчице и чаааак след 12 седмица да сме спокойни, че имаме бременност.
Успокоиха ме, че тежестта и неразположението, подобно на това по време на цикъл, е нормално за първите седмици.
Следващият преглед ми е назначен за края на февруари. Според вас трябва ли да посетя личен лекар или да си пускам някакви изследвания дотогава?

Ти като беше днес на преглед и се е видяла малка точица,казаха ли ти в коя седмица си? По календара в нета,аз утре трябва да вляза в 5-та,значи във вторник,когато съм на преглед,ще съм в 5-таседмица и 4 дни.
Лелееее никакви спомени нямам с първата бременност,какво,кога,как?

# 531

Ти като беше днес на преглед и се е видяла малка точица,казаха ли ти в коя седмица си? По календара в нета,аз утре трябва да вляза в 5-та,значи във вторник,когато съм на преглед,ще съм в 5-таседмица и 4 дни.
Лелееее никакви спомени нямам с първата бременност,какво,кога,как?

Казаха ми, че отговарям на 3-та, но изчислено от деня на овулацията. Ако се смята от деня на последния цъкъл, трябва да е 5-та. И аз не мога все още да се ориентирам кой е правилният метод на изчисление...

# 532
Дами здравейте и ние си имаме сърчице Heart Eyes толкова съм радостна, следващ преглед от 15-20/02 когато избера. Имам изследвания на гладно и секрет  Praynig дано всичко е наред ..  Peace

# 533
Честито ♡ Simple Smile

# 534
И аз да се похваля със сърчице Simple Smile Момичета виждам, че прегледите на повечето от вас са доста на рядко, моя доктор ме иска там на 2 седмици...

# 535
И моята лекарка ме привиква всяка седмица...на мен ми е досадно, защото губя много време пред кабинета. Контактувам с всякакви хора, а сега е периода на вирусите и болестите.

# 536
Адел сякаш слушам себе си  Laughing и аз кисна по час пред кабинета там е кой превари или кой е на ред .. за тази бременност бях намислила да съм при друг но моята докторка гледа предишната ми бременност и ме изражда  Crazy за това искам не искам ще чакам и аз като теб  ooooh!

Последна редакция: чт, 26 яну 2017, 20:17 от Love_your_Smile

# 537
Честито сърчице.

Много ме боли кръста, дали е нормално?

# 538
  • София
Здравейте момичета,
относно вирусите аз  2-3 дена вече работя с маска. Малко е стряскащо, не знам какво да си мислят колегите (да ли ме смятат за луда или пък са се досетили), но така се чувствам по-спокойна. Само трябва да се сменя на 2 часа

# 539
Gerda1 незнам за болката, защо не пиеш един но шпа. А да ви питам парацетамол можем ли да пием сега ?

Общи условия

Активация на акаунт