термин септември 2017

• 46 627
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
Парацетамол не мисля че може... Мерси Gerda  bouquet и мен понякога ме боли така си остана от раждане  Tired
Дами купих еуфорбиум дали да го ползвам?? Питах днеска доки видя го и каза че може но без да прекалявам само че не смея не знам от дишане през устата чак ми горят и се зачервиха устните, тоя нос ми разказа играта! Какво ли не опитах и не сложих мамка му не искам да се усложнява а как да го лекувам като в начален етап на бременноста не мога  ooooh! искам да се оправя но и да не вреда на бебчето   Rolling Eyes

# 541
Здравейте,момичета!
От известно време ви чета,но изчаквах да се запиша при вас...Пусти суеверия  Grinning Laughing На 27год. съм,първа бременост.Според онлайн калкулаторите очакван термин 8.09...В понеделник минах на първи преглед.Чухме сърчице,видяхме плоден сак Grinning..Притеснителното е,че докторът ми каза,че имам раничка на шийката на матката с размер на монета от 1лв.Sad а последно бях на преглед при гинеколожка на която имам доверие през ноември и тя не видя никакъв проблем.През август правихме и цито и всичко ми беше наред..Но така или иначе за сега не могат да се предприемат никакви мерки за раничката...Нямам почти никакви оплаквания-само поносимо гадене и то сутрин.Лекарят ми изписа дуфстон и но-шпа,но пия само дуфастона.Назначи ми изследвания(доста скъпи се оказаха 116лв),но по-важното е,че всички показатели са в норма,само леко занижен хемоглобин.
Ще се радвам да обменяме опит,позитивни новини и всякакви вълнения около това щастливо събитие.
Лека вечер на всички! Heart Eyes

# 542
Хомеопатичните капки за нос и аз ги ползвах.

# 543
  • София
Аз също от няколко дни съм със течащ нос.. говорих с личната ми лекарка и тя ми предписа същите капки, както и таблетки Инфлуцид, които също са хомеопатични. Доста по-добре се чувствам след тях, но гледам да ги приемам по-рядко от предписаното, защото все пак се притеснявам да не навредят на бебчо.

# 544
Благодаря ви  bouquet ще се престраша и аз ако не искам да се уложни щот май слиза към гърдите и почнах да правя инхалации  baby_neutral с лайка...
Mims89 добре дошла .. не се притеснявай вярвай в доброто и положителното мислене Heart Eyes всичко ще е наред
Аз в такива моменти, страхове и депресии си слушам музика слагам слушалките и си мисля колко хубави неща дай боже ни чакат  preggo family jump  Crazy
Поздравявам ви  sohappy yesyes gydi
https://youtu.be/tdodZeGjG6c

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 00:14 от Love_your_Smile

# 545
Честито сърчице.

Много ме боли кръста, дали е нормално?
И мен много ме боли Sad Sad сигурно е нормално

# 546
Записвам се и аз при вас  Peace Втора бременност ми е. От първата имам едно септемврийче, явно и от втората ще е така Simple Smile) Термин 15.09. Имам час за утре, когато ще съм 7 седмица и 1 ден. Чудя се дали ще чуем сърчице  newsm78

# 547
Честито сърчице.

Много ме боли кръста, дали е нормално?
И мен много ме боли Sad Sad сигурно е нормално

Добро утро,мацки. И мен много ме боли кръста,особено сутрин като стана. Това е нормално. Другото,което се появява при мен,са леки болки ниско долу,предимно следобяд или вечерта. При първата бременност ми бяха изписали но шпа,та си взимам сутрин и вечер по едно!

# 548
Ох днес ми е мнооооого лошо  Sick Sick

# 549
И на мен ми беше много лошо, обаче като хапна  ми мина. Нищо че докато, ядях едвам не  Sick Laughing

# 550
И на мен ми беше много лошо, обаче като хапна  ми мина. Нищо че докато, ядях едвам не  Sick
И аз така ,но това с хапването действа половин час и после пак  Sick не може постоянно да ям. А каката беше толкова послушна, изобщо не ме тормозеше детето, явно това ще е дяволче Simple Smile

# 551
Може и дяволчета да са да Grinning иначе и аз не искам постоянно да ям, да не заприличам рано рано на кюфте...иначе стомахът ми е развълнуван и много често посещавам wc. Абе весело ни е, дано всичко да е наред, това е най-важното  Wink

# 552

Lilince123, извинявам се за късния отговор. Видяхме само една точица, но лекаря каза, че е нормално. Прегледа беше вагинален в 3-та седмица, по думите на лекаря(6 дни закъснение).На 31.01 е следващият преглед. При първия преглед ми взеха прилично количество кръв, цели три епруветки:), мериха ми кръвно. А за втория, трябва да нося първа сутрешна урина, в контейнерче дадено ми от тях. И ме посъветваха да намаля темпото.

# 553
  • София
Аз днес съм на туршийка с течен шоколад, нещо изтрещявам. Гинеколожката ми е болничен до средата на февруари и нямам намерение да я чакам. Къде да се прегледам в София? Помагайте 🤔

# 554
Аз днес съм на варени картофи със сирене.

Утре мм иска да идем на гости, където едното детенце  било с много зачервено гърло, дали може и на мен вещо да ми стане?

Общи условия

Активация на акаунт