Oriflame - 12 тема за клиенти и консултанти

• 88 974
  • 763
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря, Isssii17
в желанието ми и двата продукта да са на половин цена се заблудих Dizzy Face

# 661
Някой виждал ли е на живо бронзиращите перли от последния каталог. Много ли са розови или има и кафява нотка?

# 662
Момичета, някоя от вас пробвала ли е подхранващия гел за вежди и мигли от 146стр. на новият каталог?

# 663
Подобен  техен съм ползвала преди, не съм впечатлена.

# 664
Някъде бях чела, че тези гелове са вредни... Миглите се пристрастявали към гела и без него се чупели...

# 665
Поръчах го веднага заради цената, защото преди ползвах бонилаш пък не ми се дават толкова пари пак. Ще го пробвам, пък да видим как ще е. Благодаря ви fenyx и Isssii17

# 666
Ако коментираме гелчето в бялата опаковка, аз съм много доволна. Само той ме оправя ако имам паднали мигли. От години използвам гелове, подхранващи серуми и др. , няма промяна в миглите ми (привикване и т.н.)

# 667
  • София
Ако коментираме гелчето в бялата опаковка, аз съм много доволна. Само той ме оправя ако имам паднали мигли. От години използвам гелове, подхранващи серуми и др. , няма промяна в миглите ми (привикване и т.н.)

Иска да кажеш, че израстват нови мигли от този гел?!

# 668
На едното ми око бяха доста оредели. След използването на гелчето се поооправиха, а и аз като го купувах беше 4лв....За тази цена си струва поне пробата.

# 669
  • софия
Момичета, някоя от вас пробвала ли е подхранващия гел за вежди и мигли от 146стр. на новият каталог?

И двата гела не стават ,имам и на The one и Giordani този основа за спирала ,за 8лв си вземете на Евелин и ще сте доволна.

# 670
Супер доволна съм от тази спирала, използвам само нея, ежедневно, от месец и малко. Не се рони, прави миглите страхотни. 
Скрит текст:

# 671
  • София
Супер доволна съм от тази спирала, използвам само нея, ежедневно, от месец и малко. Не се рони, прави миглите страхотни. 
Скрит текст:

Имам я, но още не й е дошъл реда. И други я хвалеха.

# 672
И аз съм суупер доволна от 5 в 1 Wonderlash, лилавата опаковка. Поръчах си няколко,  за да  съм запасена. Не знам къде съм спала толкова години. 😄

# 673
Аз също съм доволна от The One спиралите. От години използвам само тях.

# 674
Здравейте, имам 1 въпрос свързан с маската за лице на Новаейдж, която в настоящия каталог е намалена на 9 лв. Дали си заслужава парите? Търсих с търсачката мнения, но нищо не намирам. Не очаквам чудеса, на 32 години съм, с комбинирана кожа- ту суха, ту с пъпчици. От години ползваме козметика на Орифлейм с майка ми, тъй като тя е консултант, но от Новаейдж серията не сме ползвали нищо. Ще се радвам ако някой сподели мнение.

Общи условия

Активация на акаунт