Oriflame - 12 тема за клиенти и консултанти

• 89 042
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
  • софия
Здравейте
Правилно ли е така да се изчислява или бъркам.
Комплект Volare кат.цена 29.99лв
Парф-30025-28 бт
Рол он 32492 -5бт
Крем душ 31 280 -6бт
Общо 39 бт
За комплект от 29.99лв
Нямат код за комплект.

# 91
Здравейте
Правилно ли е така да се изчислява или бъркам.
Комплект Volare кат.цена 29.99лв
Парф-30025-28 бт
Рол он 32492 -5бт
Крем душ 31 280 -6бт
Общо 39 бт
За комплект от 29.99лв
Нямат код за комплект.
Комплекта няма общ код. Набирате кодовете на 3-те продукта поотделно и натискате продължи (детайли на поръчката). Бонус точките тогава стават 20. Ще забележите, че и цената се променя. Рол он - 3 БТ, Парфюмна дова Воларе - 14 БТ и крем за душ - 3 БТ.

# 92
  • софия
Благодаря

# 93
Моля, няма за какво.

# 94
Mоля за мнение за тази спирала която е с ефект без грим  Praynig Hug

# 95
  • Перник
DqVoLsKi_ChArOvNa, аз я ползвам в момента и много ми харесва - не слепва миглите, но ги удължава, извива и придава обем.

# 96
  • Русе
DqVoLsKi_ChArOvNa, аз също я ползвам и съм много доволна. Не знам какво имаш предвид под "ефект без грим", личи си че съм със спирала и изглежда много добре. Моите очи са много чувствителни,  а с тази спирала нямам никакъв проблем и вече само нея ще използвам, освен това се чисти много лесно.

# 97
DqVoLsKi_ChArOvNa, аз я ползвам в момента и много ми харесва - не слепва миглите, но ги удължава, извива и придава обем.
Hug bouquetБлагодаря ви много момичета.Поръчах си я до офис на еконт Simple SmileПод ефект без грим се вoди в каталога.Най вероятно е доста лека и няма ефект изкуствени мигли.

# 98
  • Перник
Според мен никоя от спиралите на Орифлейм няма ефект "изкуствени мигли". Поне при нормална употреба (нанасяне на 1-2 пласта).  Peace

Ето това пише в сайта: "Радвайте се на дълги и обемни мигли с помощта на спиралата с най-леката формула в портфолиото ни. Обогатена с комбинация от естествени слъногледови семена и смола от азиатско лаково дърво, тя придава красив, естествен завършек и няма да усещате леката й като перце текстура*. Фината, мека четчица разделя и обвива всяка мигличка, като придава невероятна дължина, без да натежава*." И аз се зачудих на ефекта "без грим". Изглежда си като "със спирала"  Grinning

# 99
Аз към доволна от тази на Джордани за удължаване. Да споделя, че морива на Джордани е просто фантастичен! Толкова лесно "пише", много наситено черен и дълготраен. Перлите им също са ми ппосто страшно любими - имам Natural bronze и Natural radiance. Просто съм очарована от всичко на Джордани - минералния фдт и базата. Обмисля и други неща от Джордани.  Grinning

# 100
  • софия
Аз към доволна от тази на Джордани за удължаване. Да споделя, че морива на Джордани е просто фантастичен! Толкова лесно "пише", много наситено черен и дълготраен. Перлите им също са ми ппосто страшно любими - имам Natural bronze и Natural radiance. Просто съм очарована от всичко на Джордани - минералния фдт и базата. Обмисля и други неща от Джордани.  Grinning
И новият им фон дьо тен е много хубав днес го тествах

# 101
  • Лутаща се
Благодаря за новата тема  bouquet
В каталог 1 има един спрей за коса /мисля, че беше СС спрей с 10 действия/, намален на 4.90 лв. Някакви отзиви за него?
CC крема е много добър продукт, горещо ви го препоръчвам. Ползвам го 7 месеца и опаковката ми е наполовина, много е икономичен. От 2 месеца и дъщеря ми му е огромен фен, тя е с коса почти до дупето, моята е малко над кръста. Ползвам го на леко влажна коса, няколко впрусквания на ръката са достатъчни и след това разнасям в косата (от врата надолу). Косата става мека, лесно се разресва, не се наеелектризира, бляскава, не се къса, много е подходящ за боядисани коси. Ароматът му е много приятен. Ползвала съм и предпазващото и подхранващото олио на елео, но от CC крема лично аз съм по доволна.
И аз съм много доволна от СС крема. Имах проблем с наелектризиране на косата. От както го ползвам това не се случва. Нанасям го на суха коса. Не знаех, че може и на влажна. Кой е по-добрият вариант: суха или влажна коса?

# 102
  • София
а какъв е кодът му?

# 103
# 104
  • София
Скарлет, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт