Oriflame - 12 тема за клиенти и консултанти

• 89 035
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
  • в страната на абсурдите
Мини каталогът е до 23.03.

# 121
Добър ден, момичета.
Първо, искам да кажа, че съм нова в този форум и ако вече сте дискутирали въпроса, моля да ме извините. Та, от известно време се замислям дали да си поръчам комплекта на NovAge True Perfection 20+, също така съм хвърлила око и на прахообразната пудра The One Loose Powder - гледам, че в каталога за Април са я пуснали на добра цена. Ако някоя от Вас има отизиви за тези продукти ще съм Ви благодарна ако ги споделите.
Благодаря за вниманието !
Хубав ден ! smile3525

# 122
  • софия
Добър ден, момичета.
Първо, искам да кажа, че съм нова в този форум и ако вече сте дискутирали въпроса, моля да ме извините. Та, от известно време се замислям дали да си поръчам комплекта на NovAge True Perfection 20+, също така съм хвърлила око и на прахообразната пудра The One Loose Powder - гледам, че в каталога за Април са я пуснали на добра цена. Ако някоя от Вас има отизиви за тези продукти ще съм Ви благодарна ако ги споделите.
Хубав ден ! smile3525

Аз ползвам серията от 8март и съм много доволна,не ми допада единствено че околоочния крем е рол он.
Вземете си мостри и пробвайте.
Пудра имам перли ,тази която показахте нямам .

# 123
  • Русе
Аз ползвам прахоообразната пудра The One и съм доволна.

# 124
Добър ден, момичета.
Хубав ден ! smile3525
Клиентка, която си го поръча (NovAge True Perfection 20+) още в началото като ги пуснаха е много доволна.

# 125
  • София
Добър ден, момичета.
Първо, искам да кажа, че съм нова в този форум и ако вече сте дискутирали въпроса, моля да ме извините. Та, от известно време се замислям дали да си поръчам комплекта на NovAge True Perfection 20+, също така съм хвърлила око и на прахообразната пудра The One Loose Powder - гледам, че в каталога за Април са я пуснали на добра цена. Ако някоя от Вас има отзиви за тези продукти ще съм Ви благодарна ако ги споделите.
Хубав ден ! smile3525
Още един глас за пудрата. Много съм доволна

# 126
  • В къЩи.
Здравейте.
Искам да попитам този крем https://bg.oriflame.com/products/product?code=22815 , дали е подходящ за по-сух контур?
На 38г съм , съответно вече си имам някоя и друга бръчица  Laughing , не очаквам някой крем да ги заличи,но държа да е по-"богат", за да ми хидратира добре зоната.
Този е на много добра цена,но дали е подходящ?

# 127
  • Стара Загора
Здравейте.
Искам да попитам този крем https://bg.oriflame.com/products/product?code=22815 , дали е подходящ за по-сух контур?
На 38г съм , съответно вече си имам някоя и друга бръчица  Laughing , не очаквам някой крем да ги заличи,но държа да е по-"богат", за да ми хидратира добре зоната.

Аз го взех за 4 лв дори, толкова го бяха намалили януари. И го отворих в началото на седмицата. Та имай предвид какви са ми отзивите. Laughing Макар че съм на 25, съм с много сух контур и реших да премина на малко по-тежката артилерия. Исках нещо мазно и силно хидратиращо. И не сгреших с крема. Консистенцията му е като вазелин почти. Като усещане наподобява силиконовите бази за грим. Няма аромат. Много богат и плътен е - чудесно подхранва, омекотява и хидратира. Точно това, от което имах нужда. Не усещам опъване и сухота сутрин, а преди него бях с един на Optimals в бурканче и с него имах този проблем.
Много приятно изненадана съм. Единствено заради парабените и феноксиетанола може би не бих повторила.

# 128
  • В къЩи.
Благодаря.  bouquet
Описваш го точно като крема,от който имам нужда.Поръчвам смело. Hug

# 129
  • В тъмната гора.
И аз поръчах околоочния крем.

# 130
  • Перник
Здравейте.

Аз го взех за 4 лв дори, толкова го бяха намалили януари. И го отворих в началото на седмицата. Та имай предвид какви са ми отзивите. Laughing Макар че съм на 25, съм с много сух контур и реших да премина на малко по-тежката артилерия. Исках нещо мазно и силно хидратиращо. И не сгреших с крема. Консистенцията му е като вазелин почти. Като усещане наподобява силиконовите бази за грим. Няма аромат. Много богат и плътен е - чудесно подхранва, омекотява и хидратира. Точно това, от което имах нужда. Не усещам опъване и сухота сутрин, а преди него бях с един на Optimals в бурканче и с него имах този проблем.
Много приятно изненадана съм. Единствено заради парабените и феноксиетанола може би не бих повторила.

И аз си взех крема през януари на 4лв.  И аз съм на 38, но кожата ми е комбинирана. Въпреки това имам лееки бръчици около очите. Не са изчезнали още (май), но кремчето ми харесва - наистина е плътно и богато, добре подхранва.

# 131
Момичета поръчах си омега3 от предишния каталог,но не ми стана ясно дали трябва да вземам отделно витамин А и Е или тези си имат витамините.

# 132
  • софия
Момичета да похваля и този шампоан с балсам ,косата стана гладка и полирана се едно е ламинирана.
https://bg.oriflame.com/products/product?code=26671
И пастата за зъби с избелващ ефект ,почиства много добре.
Някой ползва ли ето това ?https://bg.oriflame.com/products/product?code=32031
И детската омега  давате ли на децата си?

# 133
  • Перник
...
Някой ползва ли ето това https://bg.oriflame.com/products/product?code=32031
И детската омега  давате ли на децата си?

Аз лично не ползвам комплекта за вежди, но съм продала поне 20 броя от него - колежките ми го обожават.

# 134
  • софия
Благодаря ,Светле ще си го взема  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт