Oriflame - 12 тема за клиенти и консултанти

• 89 052
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
Съжалявам, че не съм прочела цялата тема, ще ме извините ако е писано за това.
Знае ли някой защо няма в момента всички цветове от Сенки за очи The ONE Make-up Pro Compact?

# 601
Получих обрив от нощната възстановяваща маска.
Ползвам маската и съм много доволна, нямам проблеми с кожата. Нанася се след нощния крем в не много дебел и плътен слой. Като втори крем. Не съдържат вредни съставки, при вас явно се е получила някаква алергична реакция.

# 602
Пристигнa ми фдт и днес го пробвaх. Нa първо четене ми хaресвa, добре се рaзнесе, нямa нaбивaне във фините линии, зa моментa не чувствaм зaсушaвaне. Нaмирaм покритието по скоро леко, но мен ме удовлетворявa т.к. търся нaй вече изрaвнявaне и освежaвaне нa тенa. В зaключение могa дa кaжa, че покупкaтa ме удовлетворявa и съм доволнa от продуктa.

# 603
Здравейте и Честита Нова година на всички. Ето и новият мини каталог https://bg.oriflame.com/mypages/sell/catalogue-overview/SalesFlyer

# 604
Не се отваря мини-каталога, иска парола.

# 605
  • Перник
Не се отваря мини-каталога, иска парола.
Тук не иска Simple Smile
https://ori-bg.com/minicatalog-oriflame/

# 606
Здравейте, имате ли мнение за шампоана с лайка и авокадо? Също и за душ-гела с бадем? Благодаря.

# 607
Здравейте, имате ли мнение за шампоана с лайка и авокадо? Също и за душ-гела с бадем? Благодаря.
Здравейте,
Цялата серия са с натурални и биоразградими съставки, щадящи кожата. Аз лично съм много доволна от тях и клиентите също. Давам ви пример с  моята майка която е на 70 г.  и използва душ гела защото е с много суха кожа. Няма да съжалявате от покупката си  ще останете доволни.

# 608
Могa дa препоръчaм мaлкото кaбуки. Стрaхотно е, мекичко, вземa точното количество продукт, нaнсянето е нежно и рaвномерно. Дaли имa същото, но голямо. Бих си поръчaлa, зaщото си мечтaя зa точно тaковa кaбуки, но голямо.

# 609
Може ли да препоръчате нещо за бременни ... което да предотврати нашепване на кожата ???

# 610
Може ли да препоръчате нещо за бременни ... което да предотврати нашепване на кожата ???
Препоръчвам Palmers. Всичко за бременни им е страхотно. Има ги в лили, също имат и сайт(там е по-разнообразно) и доставката е безплатна.

# 611
Включвам се тук с отзив за два продукта: нощната маска NovAge (33490) - имам я от известно време и не съм особено доволна нито от текстурата - ако мине известно време и си пипна лицето, става на “трици” - без да съм нанасяла огромно количество, че да е това причината, а и не усещам особен ефект на сутринта, след като е ползвана.
И за балсама за гладка коса HairX Frizz control (32903) - ефект гладка коса има при мен, но пък бързо ми замазнява косата, при положение, че досега не е имала каквато и да е склонност към омазняване моята, освен това косата ми позагуби и блясък.
Преди ползвах доста от продуктите на марката като цяло, но напоследък май не нацелвам с тях.

# 612
ЛЮБИМ ПРОДУКТ:gift_heart:
Преди малко го получих:blush:
Лосиона за тяло с натурално бадемово мляко е един сред любимите ми. Това е една разкошна приятно ухаеща семейна серия. Помежду си с някои от колежките я наричаме „бебешката серия“, защото е много деликатна, текстурата е нежна, попива бързо в кожата и създава чувството за копринена мекота. С този лосион буквално може да се мажете от глава до пети🙂
Препоръчвам го, още повече, че сега е на добра цена и в голяма опаковка от 750мл.Flowers Hibiscus

# 613
  • София
Включвам се тук с отзив за два продукта: нощната маска NovAge (33490) - имам я от известно време и не съм особено доволна нито от текстурата - ако мине известно време и си пипна лицето, става на “трици” - без да съм нанасяла огромно количество, че да е това причината, а и не усещам особен ефект на сутринта, след като е ползвана.
И за балсама за гладка коса HairX Frizz control (32903) - ефект гладка коса има при мен, но пък бързо ми замазнява косата, при положение, че досега не е имала каквато и да е склонност към омазняване моята, освен това косата ми позагуби и блясък.
Преди ползвах доста от продуктите на марката като цяло, но напоследък май не нацелвам с тях.

Внимавай с нощната маска. Преди време писах, че получих обрив по лицето. Едва се оправих.

# 614
Amiamo, обрив нямам, не реагирам чак така драстично за щастие, но пък и няма особен ефект. Не си усещам подобрен вида на кожата, докато на друга марка (няма да правя реклама, само ще кажа, че в аптеките се продават кремовете) определено усещам разлика, когато ползвам кремове и серуми.

Общи условия

Активация на акаунт