Oriflame - 12 тема за клиенти и консултанти

• 88 974
  • 763
  •   1
Отговори
# 675
  • Перник
И аз съм суупер доволна от 5 в 1 Wonderlash, лилавата опаковка. Поръчах си няколко,  за да  съм запасена. Не знам къде съм спала толкова години. 😄

И аз съм с нея в момента и много ми харесва Simple Smile

Да попитам, имате ли вече отзиви за A-Z крема?
Преди време ползвах ВВ, но не ми хареса, сега се чудя на този...

# 676
Аз си го поръчах веднага, защото исках да пробвам ББ крема, но този ми изглеждаше по-добре. Взех си цвят Fair. Ползвала съм го  само един път и ми допадна. Седи естествено на кожата, а аз съм със смесена кожа и се притеснявах заради това. Малко ми напомня на фон дьо тен-а the one everlasting като покритие, леко и ефирно.

# 677
  • Русе
Много съм доволна от A-Z крема. Хем хидратира кожата , хем прикрива несъвършенствата леко. Неомазнява , грижи се за кожата със фактор 30. Подходящ за всеки ден.Аз ползвам ivory.

# 678
  • Перник
vee.vee , maya_20 , благодаря за отзивите! Значи ще го пробвам и аз Simple Smile

# 679
По повод на спиралата 5 в1, да кажа, че я ползвам от скоро, обаче не виждам никакъв ефект от нея. Може би е заради това, че миглите ми са къси и каквато и да е няма да ги направи дълги...

# 680
Регистрираш се за 3 минути,и поръчваш каквото искаш.Аз така направих.Никой не те задължава с минимална поръчка.Аз за начало си поръчах каталог и мостри на парфюми,като каталога е безплатен,а има опция и за 5 броя които се плащат Simple Smile

# 681
Харесала съм си някои неща от новият каталог, но пише, че временно няма наличност. Колко продължава това "временно",  някой знае ли?

# 682
Мини каталог с много добри предложения е в сила от утре. Хубава вечер!🌷
Линк към каталога: http://bulgaria.oriflame.com/SFMay2019.pdf

🌹Нели-Красиви🌹

# 683
Регистрираш се за 3 минути,и поръчваш каквото искаш.Аз така направих.Никой не те задължава с минимална поръчка.Аз за начало си поръчах каталог и мостри на парфюми,като каталога е безплатен,а има опция и за 5 броя които се плащат Simple Smile
Здравейте, вероятно някъде назад е обяснено, но така и не намерих точно информацията, която търся. Искам да стана дистрибутор на Орифлейм. Регистрирах се в сайта, изпратиха ми клиентски номер. Обаче нямам представа на какъв пронцип се формират отстъпките за представители. Попаднах на някаква таблица с продукти, които дават определен брой точки.Била съм представител на Ейвън и там отстъпките са на база обща сума на поръчката от съответната кампания. Може ли накратко да ми обясните механизма тук?

# 684
Като добавите в кошницата продукта, виждате цената, която ще платите, и най-отдолу е таксата, която се формира крайната сума

# 685
Отстъпката е 20 % от цената на всеки продукт Simple Smile

# 686
  • Перник
vee.vee , maya_20 , благодаря за отзивите! Значи ще го пробвам и аз Simple Smile

Сдобих се с крема A-Z. И се убедих за пореден път, че не е ли фон дьо тен, значи не е моето нещо Confused Лицето ми лъсва много бързо, въпреки че слагам пудра отгоре, не ми е достатъчно покривен, не ми харесва как мирише Neutral Face

# 687
Починал е основателят на Орифлейм.
Бог да го прости 🌹🌹
https://news.cision.com/oriflame/r/oriflame-s-co-founder-jonas-a … sed-away,c2817946

# 688
  • Русе

Сдобих се с крема A-Z. И се убедих за пореден път, че не е ли фон дьо тен, значи не е моето нещо Confused Лицето ми лъсва много бързо, въпреки че слагам пудра отгоре, не ми е достатъчно покривен, не ми харесва как мирише Neutral Face

Ако сте със смесена кожа, може да матирате първо кожата с тоник или крем за мазна кожа, и тогава да нанесете  A-Z крема.

# 689
Здравейте! Виждам, че познавате добре
 продуктите на Орифлейм. Имам въпрос-Кой/кои според ваш личен опит е най-добрият аромат на марката и като трайност, и като ухание? Чух добри отзиви за GG white gold и Possess . Кой е вашият фаворит? Аз поръчах Sublime Tuberose и останах очарована. Но повечето мнения, които съм срещала за техните парфюми са, че не са особено трайни или впечатляващи.....

Общи условия

Активация на акаунт