Фентъзи и фантастика - Тема 9

• 32 858
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
  • Вестерос
Аз затова предложих смесено.

Лейди може всичко и само книга и само поредица.

# 376
  • София

До кога да дадем срок за номиниране? Края на месеца?
Докато си изпишем темата? Анкетата направо в новата? То така или иначе май повечето, които пишем вече се изредихме да номинираме Simple Smile

# 377
  • Вестерос
На мен ми е все тази, може до другата седмица, ако искате. както решите Simple Smile

# 378
  • София
То може ли така по никое време да се добавя анкета?

# 379
  • София
"Пътят на кралете" на Брандън Сандърсън - за сега 1 и 2 книга.  Heart Eyes

Тоест само първата книга от поредицата номинираш??

И аз ще си помисля кои книги да включа

# 380
  • България
Миналата година четох повече фантастика и класика.
(Мислех, че съм чела Трилогия за старото кралство миналата, а то било по-миналата година.
Като порових из старите теми и се ориентирах  Grinning).
 Ако може препрочетена:
1.Робърт Силвърбърг -Маджипур.
За фантастиката, отделно ли ще се пуска? Ако е тук:
Клифърд Саймък - Магистрала на вечността. 

# 381
  • В полите на Пирин планина
"Пътят на кралете" на Брандън Сандърсън - за сега 1 и 2 книга.  Heart Eyes

Тоест само първата книга от поредицата номинираш??

И аз ще си помисля кои книги да включа

По-скоро трябваше да пиша "летописите на светлината на бурята".  ooooh!

# 382
  • София
По-скоро трябваше да пиша "летописите на светлината на бурята".  ooooh!

Аз затова питах, че нали я издадоха във вариант от 1 книга и от 2 книги с подвързия.

# 383
  • София
То може ли така по никое време да се добавя анкета?
Може, сега проверих.
Но в този ред на мисли, подкрепям предложението да номинираме до края на тази тема и в следващата да се добави анкетата за гласуване  Peace

# 384
Може ли недовършени поредици да номинирам?

"Пътят на кралете" на Брандън Сандърсън - за сега 1 и 2 книга.  Heart Eyes

не виждам какво пречи? ако  бях чел "Кръвен обет" само преди месец щях да го номинирам него, пък са излезли само 2 от 3 книги. някои номинират Мартин.  Щом си го чела тази година и го харесваш - номинирай

п.С. икам да питам какав е смисълът от гласуване, когато след края на номинациите, като се преброят точките ще е ясно коя книга води?.  А така - повторно номиниране - може да станат размествания., някой да гласува за книга за която по-малко го е гнус, а не кояго харесва.

# 385
  • В полите на Пирин планина
Никакъв. Просто така за разнообразие.  Peace

# 386
  • София
Хахахаха по-малко го е гнус Simple Smile яко Simple Smile

Вярно, ние сме си едни и същи хора и реално ако не отпаднат книги между номинациите и анкетата няма смисъл. Освен ако в анкетата не се дава само по 1 глас.... може би тогава може да има разместване някакво, при книгите номинирани с  повече от 1 глас... Но като цяло ние сме доста малко, за да има някакви разлики... или значение, всъщност.

Смисълът и за мен е за разнообразие.. за спорта... както го наречеш, просто защото обичаме да гласуваме в анкети :Р

Реално аз и от номинации нямам нужда, понеже следя редовно темата и си отбелязвам, за мен за кои книги какви отзиви са ми направили по-силни впечатления.

# 387
 аз гласувам повееч от 15 години и винаги го правя с идеята, че гласа ми променя нещо, че света се променя. Колкото по-малко хора гласуват - толкова повече го променям. не мога да приема идеята да се гласува "за спорта", тогаав по-добре да няма гласувания.

за отбелязване - на избори съм избирал между комунист(Първанов) и фашист(Сидеров) за президент,  на балотаж, така че да избереш за някого за когото по-малко те е гнус е съвсем нормален избор.

# 388
  • София
ъ? какво точно променяш света с глас за любима книга, филм или нещо такова... това не са избори за парламент Simple Smile Забавлявай се просто.

# 389
  • Вестерос
От всички номинирали ще се отделят 2,3 книги , които ще са в анкетата, всеки ще има право на 1 глас и така.

Общи условия

Активация на акаунт