Фентъзи и фантастика - Тема 9

• 32 876
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Аз се опитвам да не се хиля много на идеята, че каквото и да било гласуване в тая наша родина може да промени нещо Joy Joy Joy Засега неуспешно де.

Подобен тип гласувания са си само и единствено на наш кеф Wink Ако някой не изпитва удоволствие, не е длъжен да участва Wink

# 391
  • Вестерос
Ти няма ли да гласуваш?

# 392
  • София
А защо трябва задължително да се гласува за собственото предложение? Може да преценя, че нещо, което съм чела аз преди, някой друг 2016, ми харесва повече.
Не е и задължително да са 3 предложения, може да са 1 или 2.

# 393
  • България
Еха,  Party и фентъзито ли е политика?
Нека просто се забавляваме, има си тежки теми, тук си е светът на щастливия край.
Поне според мен.  Hug
Чела съм много по-хубави фентъзита преди 2016г, но рових в темите, да се сетя, кой ми е фаворита за 2016г.
Ако някой е чел, примерно Амбър или Колелото през 2016, няма да гласувам за моите предложения.  Peace

# 394
  • София
Все забравям да ти кажа, че тая твоята Моарейн ми беше много досадна в Колелото. hahaha

Аз ще номинирам Амбър, ама съм чела само историите за Коруин досега, Мерлин ме чака. Ще помисля още какво.

# 395
  • България
Надявам се, че тук не ти е досадна  Grinning.
Но защо, страхотна, приключения, упорита, с много сила, не е като приятелката си, домошарка Сюан Санче (като истинското ми аз).
Както се казва, тя е това, което аз не съм.  Tired

Последна редакция: ср, 18 яну 2017, 19:36 от MoiraineD

# 396
Симпатяга беше
Но онази с плитката, бррр

# 397
  • България
Нинийв ли  #Shocked
От самото начало ми беше противна.
Да му се не види, май пак ще си чета Колелото.
Много ми хареса Peace

# 398
Тя, да
Надявах се на някакво развитие при нея, уви...дразнител отначало до край  Laughing

# 399
  • Вестерос
А защо трябва задължително да се гласува за собственото предложение? Може да преценя, че нещо, което съм чела аз преди, някой друг 2016, ми харесва повече.
Не е и задължително да са 3 предложения, може да са 1 или 2.
А? За глуването не е задължително, кой каквито иска номинира, после ще видя с какви гласове са, за сега две са с по 3 гласа,другите са с по 1. Може накрая да са в анкетата , които примерно не съм чела, но пак бих гласувала  Laughing

# 400
  • Пазарджик/Лондон
На мен Моарейн ми харесваше, на онази с плитката харесвам само мъжа й Joy.

# 401
  • София
Не за това. А напр, аз предлагам Муци, Дуци и Пуци, ти - Фифи, Бъфи и Туфи. Обаче аз харесвам много Фифи и гласувам за нея, не за моите. Компрендес? Mr. Green

# 402
Включвам се в темата ви, засега ще номинирам Наоми Новик с "Изтръгнати от корен". Много приятно ме изненада тази книга.

# 403
  • Вестерос
Не за това. А напр, аз предлагам Муци, Дуци и Пуци, ти - Фифи, Бъфи и Туфи. Обаче аз харесвам много Фифи и гласувам за нея, не за моите. Компрендес? Mr. Green
Да бе то става, пък и нали е анкета няма да знаем какво си цъкнала  hahaha

# 404
  • София
Е, аз не се крия бе. hahaha

Казах го в тая връзка, че той иска да броим номинациите, ама гласуването може да е различно.

п.С. икам да питам какав е смисълът от гласуване, когато след края на номинациите, като се преброят точките ще е ясно коя книга води?.  А така - повторно номиниране - може да станат размествания., някой да гласува за книга за която по-малко го е гнус, а не кояго харесва.

Общи условия

Активация на акаунт