Искам да кажа ... (103)

• 55 159
  • 812
  •   1
Отговори
# 45
  • В Космоса
Обичам чайове всякакви. И кафе обичам, но ми става лошо от него.

Започнали сте почивките да планувате. Препоръчително е, за да не се изпада в депрес след ваканциите.

# 46
То не е за литър бе Янтре. Аз с такова си правя чая от адски смеси, който не се продава в торбички.

# 47
Чай само зимата, билков с мед и лимон.
Ако може и с принцеси (с яйце и сирене на парти грила  Laughing)

Кафе само 3в1. Неограничени количества, по всяко време на денонощието  Laughing

# 48
Отивам да спя, а вие се контролирайте малко, че не мога да изчета 10 страници, докато съм във влака Simple Smile.

Утре ще пия чай на аванта, но и ще си купя някакъв, който да лоча в офиса.

# 49
Ма как!!!! Shocked Слага се по лъжичка на чаша, т.е. на човек и една за чайника. То е ритуал. По английски чайникът се загрява с вряла вода. Знаеш за колко чаши е чайника - моя любим е за 6, т.е. нагласявам 7 равни чаени лъжици чай, изсипвам врялата вода от чайника, сипвам чаените листенца и заливам с вряла вода и завивам чайника с дрешка (да, чайника ми си има дрешка за чайник, това нещо си няма име на български, teapot cover). И се получава чай - рита като кон!

ако им направя такова преди ски мисля ще се качват догоре без лифт за 2-3 спускания поне  Laughing

# 50
Акаше, много ми харесваш на тази снимка, все забравям да ти кажа.

Започнах аз с багажа, даже съм почти готова, че идната седмица чакаме гости и няма да имам време.
Сега, ако ви каза, че мъкна сланина в Тайланд, няма да повярвате нали:)) Заради режима, а и за по лесно, обядвам през ден яйца с пресен лук и ситно нарязана, препържена сланинка, домашна, от личното ми прасе:)) Сега обаче гледам куфара, проверявам какво се вмества и умрях от смях, значи несесери с козметика, много, бански, шапки играчки и....вакумираната сланинка:))) Ако се загуби багажа ще втаса в тая жега и ще е много жалко:) За Жаки нося и сирене, че там изобщо няма, кашкавал също.

# 51
сланина за Тайланд звучи супер  Simple Smile
аз нося като съм на ски, на планина

а на какъв режим си, че има сланина?

# 52
Жаки,  Joy. метни ми една луканчица бе.

# 53
Високо мазнинен, ниско въглехидратен. И 30 гр сланина са ми идални, засищат ме много и достигам лесно нужните проценти мазнина. Че като е топло не ми се яде много месо, с яйцата ми е екстра.

Охоо, Даунче, и луканка имам, да ти пратя ли:)) А каква кървавица и филе Елена ми направиха, чуднииии.
И от тях ще си взема. Че аз ориз и нудъли не ям и ми е доста трудно с храната там.

# 54
като дете свързвах чая с болести, но като бременна що чай изпи ( по кафето разбрах, че съм бременна - аз дето по 4-5 кафета пиех на ден). Имам много билкови, сабирани от мен...където и да идем, аз си бера
Миналата година бяхме на ски в Ню Мексико. Бяхме рентвали една хасиенда и собственика беше оставил чай - някаква йога селекция с лавандула - уникален.
Иначе обожавам каркаде...и си го пия чист, ни захар или др подсладители.
Имам и един арабски, ами доста по-силен е от кафето ( предполагам, че приятел арабин се опитваше да ме убие  Laughing).
От близо две седмици съм спряла кафето и съм на Инка.

# 55
Млъкни Джаки, че ще ухапя кучето по дупето Simple Smile. И аз не обичам ориз. Нудълсите са ми по-ок. Оризови можеш да ядеш по малко. Не би трябвало да ти влияят на инсулина.

Като дойде приятелката ми ще правим суджуци. Ако можеше да се вкарва храна, до сега да съм заформила добър кръг от доставчици. Лека сега наистина, че утре ще ми е пак черен денят.

# 56
  • До морето
Даун, няма ли прасета в Австралия? Що не врътнеш един малък бизнес със суджуци  Laughing

# 57
Даун, няма ли прасета в Австралия? Що не врътнеш един малък бизнес със суджуци  Laughing

Това замислям, а и искам да направя онлайн БГ магазин, защото тук няма, но нещо не ми се получава "рисърча".

# 58
  • югозапад, под "Марков камък"
Чай обичам само билков, неподсладен, пия го целогодишно.
Много съм доволна от продължената ваканция за децата, че в тоя студ бррр.

# 59
  • София
Пиех много билков чай аз, от мащерка ми е любим, направо медитирам, като ми замирише на мащерка Crazy Обаче сега като съм бременна нещо не ми върви чаят. Пийвам 1-2 чаши седмично, за адет, но не ми се пие така, както други зими.

Това със сланината в Тайланд изкърти мивките Joy Навремето мъж ми разправяше за едни колеги в Бахрейн, дето си правили кисело зеле в бидонче Joy На 45 градуса ooooh! Аз това, ако го хапна в жегата, ще опна краци тутакси!

Ставам да заредя едно тесто в машината. Обещала съм пица.

Общи условия

Активация на акаунт