Искам да кажа ... (103)

• 55 159
  • 812
  •   1
Отговори
# 240
  • Пазете Гор
И е бил умален модел на въпросния дядо, надявам се. Щото и кух да е, ако е в естествен ръст...

# 241
  • София
Аз всичките на Фредерик Бакман прочетох, много ми харесват, чакам сега още една, която скоро ще излезе от печат. Но не мога да препоръчам, защото много хора не харесаха Уве-то Simple Smile
Сега чета "Да четеш Лолита в Техеран", но тя си е трудничка и тежичка, та също не мога с чисто сърце да я препоръчам.
Пиша ги все пак, на някой може да са му интересни.

Аз пък искам препоръка за някое детско филмче, щерката гледа вечер по половин-един час, ама нещо се поизчерпахме, последно изгледа Пипи, много стар игрален и много й хареса, ама сега няма какво. Изгледала е Ягодов сладкиш, Дора, Пепа пиг, принцеса Холи ... та в тая стилистика търсим Simple Smile

# 242
Препрочитам Облакът Атлас
Човек на име Уве ми хареса

Старшият син много мъничък, душици са още Simple Smile

Харесва ми да гледам снимки и чета истории Simple Smile

друго....чай слагам още, че се изпи

# 243
В София е толкова красиво!!!
Снежна, нежна и топла!

Утре ще замръзне, но ще му мислим тогава Simple Smile

# 244
Увето ме изнерви много и не можах да я прочета, но Баба му ми хареса ужасно много. Та наистина е субективно.

Марипоса, можеш да видиш темите с номинациите за книга на 2016, аз от там избрах няколко за четене, но ще чакат. Не, че е гаранция, че ще ти харесат, но поне има доста предложения Simple Smile

# 245
Отивам да ям, че съм умряла от глад, после ще ви дочета и ще пиша по същество, ама докато се върна дайте някоя рецепта за кекс с кисело мляко. Искам да си пробвам нещо формата, защото два пъти правих някакви различни и два пъти не станаха... а кекс правя от 4-ти клас, вярно доста време не бях бъркала, ама чак пък толкова. И мисля да пробвам, но отдавна съм загубила рецептата, по която го правех и ще разчитам на вас Stuck Out Tongue Winking Eye

# 246
Хапнах мазен салам с краставица /режимно Naughty/, и 5 минути след това изядох 1 шоколадов дядо коледа, поне беше кух. Rolling Eyes
Joy Ая, разсмя ме искрено Joy

Аз си купих от Лидл едни черни дънки, хареса ми материята.Обаче като си видях яката дупара и ми мина глада и всичко.Тя затова Руми Илиева искаше да се снимаме, защото това е най-голямата мотивация  Crazy

# 247
  • Бургас
При нас още няма парно и топла вода, къде я измислиха точно сега тази авария.
В знак на протест срещу страховитата зима, която всички пророкуваха днес си купих от Кауфланд три зомбюлчета, Милите, така са напъпили, направо пролетно да ти стане като ги гледаш.
Но са в една мъъничка саксийка, та се чудя да ги разбутвам ли да ги пресаждам или така да ги оставя. Давайте съвети.

# 248
  • Пазете Гор
Отивам да ям, че съм умряла от глад, после ще ви дочета и ще пиша по същество, ама докато се върна дайте някоя рецепта за кекс с кисело мляко. ...

4-5 яйца, 2 ч.ч. ръжено брашно (не пълнозърнесто) , 3/4 ч.ч олио, 1 ч.ч. захар пясък, 3/4 ч.ч кисело мляко, лъжичка канела, ванилия, лъжичка коняк или ром, 1 с.л. сода Разбърквам с миксера до гладка смес и изсипвам 4/5 от нея в намазана с масло форма. В останалото добавям 2 с.л. какао, разбърквам и изсипвам и нея, като гледам да не опира в стените на съда. Пека във вече загрята на 180 градуса фурна.

Ще стане и с пшенично брашно, но с ръжено ми харесва много повече. Някои слагат малко повечко захар.

Нека не е смешно, че се включвам с рецепта - имам разряд за сладкар, макар и да не съм практикувал много, много отдавна.

# 249
  • Варна
Заради прогнозата за времето настоях моя мъж да тръгне днес за Банско, вместо утре. Добре е била пътната обстановка. Казах му да пътува наобратно чак като отмине очаквания апокалипсис.  Simple Smile
Понеже обсъждате ски писти, да ви кажа и за тази във варненска област.  Grinning Във Вълчи дол. Имало и влек. Стана ми смешно, че ни е близо до Варна. Всъщност вчера за първи прочетох за тази писта.
http://www.moreto.net/novini.php?n=340284&c=01

# 250
  • Пловдив
Опекла съм тава кестени и миришееееее, стана ми коледно Simple Smile Мисля да си направя и греяно вино. И напред към апокалипсиса! Ще го посрещна с греяно вино и кестени Simple Smile

# 251
  • София
Може ли да дойда да го посрещаме заедно Praynig За онуй, дето съм обещала, не съм забравила, да знаеш, ама нали заклах прасето на Коледа, още не са му свалили конците Laughing Но скоро ще е!

# 252
  • Пловдив
Ела, аз съм в Габрово Simple Smile Утре и ски може да покараме Simple Smile

# 253
  • ГО
Ако не, аз ще дойда, близо ми е.
Докладвам - в Търново едвам префърча.

# 254
Куркума, благодаря! Ще си купя ръжено брашно и ще го пробвам с него, това е супер, че даже става по-хубав, никога не съм пробвала. Сега метнах някакъв, ако пак не стане ще с хвърля формата, честно.

Мислех дали да не се разходим навън, ама мъжа ми отде сам в крайна сметка да вземе едни ски, да се види с приятел и да се разходят, на мен ми свършиха батериите. Яко работя, за да мога да изляза в тая прословута отпуска, ще стане историческа вече Rolling Eyes Днес как чистих колата като тръгвах, не очаквах че толкова я е затрупало. Някаква баба (съмнителна), започна да се върти около мен да съм й дала пари, аз вяра нямам, и й го казах, тя пък ми се сопна, че не била циганка и цитирам "... хубаво ли щяло да ми стане, така като не съм й дала пари, да падна е с тая кола някъде в нивата? Как съм нямала пари, пък гледай кво карам (да не си помислите, че карам Майбах, само Joy)... то и с родителите ми нищо хубаво нямало да стане!". Мале как не я зачатках с четката, както си чистех, не знам. Казах й, че с тая злоба и клетви няма и да прокопса. А тия по центъра пък специално, са си баш просешката мафия. Понякога си мисля как няма да помогна на някой нуждаещ се, е заради такива...

Общи условия

Активация на акаунт