Електронни четци - тема XIX

• 89 162
  • 789
  •   1
Отговори
# 240
  • Ænima/Albuquerque
Сарк, епуб формат ли е? Ако да и ако не ти е късно, ще ти драсна утре с повече инфо.

Ами, май да. Ей я книжката. Пише "Вашата поръчка съдържа електронни книги в EPub формат с DRM защита, съвместими с всички четци, освен Kindle."

Не ми е спешно, Вени, изобщо. Що книги имам да изчета преди тая.  hahaha

# 241
  • София
Няма да стане за киндъл, т.е. може да стане, но ще трябва да свалиш първо защитата, ако се справиш - тогава да си я минеш и през калибре. Първо си прочети за това как евентуално се сваля защитата, аз лично съм се отказала от тези упражнения.

Последна редакция: чт, 09 фев 2017, 22:43 от Angel_Dust

# 242
  • Ænima/Albuquerque
Уф. Е, нищо, де, ще купя хартия...  Crossing Arms

# 243
  • София
Ако не си си я купила още - https://www.amazon.com/dp/B06WCZQL2W/ref=sr_1_fkmr0_1?s=digital- … D0%BE%D0%B2%D0%B5 от тук можеш за киндъл, но цената вече не е 10 лв.
Просто търси книгите им в амазон ако искаш да си купуваш за четеца... или гледай да ги пуснат в онлайн книжарницата на сиела, където вече би трябвало да може да си сваляш моби (но проверих, за сега само хартиено издание има при тях).

# 244
  • Ænima/Albuquerque
Мерси за линка, обаче Ървин Уелш е нечетяем в оригинал, затова се силя на български. Може би е единствения автор, който избягвам да чета на английски.  Tired

Цената не ме бърка. Рекох да си купя електронна, щото за кво иначе имам Киндъл?  hahaha

Благодаря за инфото за Сиела! Супер полезно!

# 245
  • София
Хъм... би трябвало да е на български с тази корица ... newsm78

# 246
  • Ænima/Albuquerque
Мтцъ. Според мен сайта ни локализира - по същия начин IMDB ми прави превод на заглавията понякога.

# 247
  • София
Аха... понеже все пак колибри продават книги на български в амазон... явно в случая съм се подвела - извинявай... но ако не ти е бърза наистина, може да изчакаш докато си прочетеш другите книги, току-виж се появи за продажба електронно в сиела. Peace

# 248
  • Ænima/Albuquerque
А, няма нищо!
Не бързам. Просто се ентусиазирах от идеята да си купя първата е-книга, че и на Уелш.  hahaha
Нищо, де, нямам спешност.

# 249
Мтцъ. Според мен сайта ни локализира - по същия начин IMDB ми прави превод на заглавията понякога.

Аз бих опитала тази опция вдясно, Send a free sample - за всеки случай. Имам чувството, че е на български, това не е превод на заглавие, това си е цяла корица, различна от от английското издание.

https://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Ddigit … =The+Blade+Artist

# 250
  • Ænima/Albuquerque
Да, на български е. Пратих си sample-а. Благодаря!

# 251
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И аз никога не съм задавала нищо,винаги, и на стария,и сега на новия, са ми излизали последно четени/отваряни книги,а когато вляза в последно четената,директно ме пуска на страницата ,до която съм стигнала.

При мен също беше така, без да настройвам нищо - винаги най-отпред ми излизаха последните отваряни книги. Обаче преди няколко дни се наложи да рестартирам Киндъла и сега последно отваряната книга не излиза отпред, а си стои там, където е била преди отварянето /тази, която чета в момента се отваря там, докъдето съм стигнала, както беше и преди/. Рових из менюто, но не открих как бих могла да върна старото положение.  Thinking

# 252
  • Scotland
Момичета, помагайте   bouquet Досега все на четеца съм чела и днес се опитах да отворя свалена книга на компа и не стана  Confused Програма ли ми трябва,за да ги отварям на компа или имаи друг начин?

# 253
В какъв формат се опитваш да отвориш книгата? Ако не е pdf, мисля че няма да ти я отвори.

# 254
  • София
Ами зависи от формата и какво имаш налично... ако имаш качено калибре на компа, то си има четец -може да ползваш него, ще ти отвори сигурно всичко. Ако не за епъб и моби със сигурност ти трябва четец, въпреки, че някои програми, които четат пдф-и биха също ги отворили. За пдф също ти трябва програма, дори тхт и док ти трябва поне тестообработваща програма, за да отвориш.
Може да си сложиш finereader например.

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 15:16 от Angel_Dust

Общи условия

Активация на акаунт