Мъж Скорпион - 3

• 79 583
  • 798
  •   1
Отговори
# 675
Така ли правят Скорпитата? Бягат, размишляват и после се връщат като наперени мъжкари все едно нищо не е било?

Хахаха, хареса ми това описание. Но да, не само, че нищо не е било, но и проблемите всъщност ти си ги създала, а той е благ и търпелив към изцепките ти. Grinning
Да сте готини и щастливи като на първата среща няма да му е проблем. Винаги и навсякъде. Малко не умеят да губят, затова си мисля, че ще се обади пак. Няма как да излезе изплашен и победен, не му се вписва в идеята за света.
Дженифър, не ми е хрумвало да ги деля на жени и мъже. 😃

# 676
  • Бургас
Някой беше казал за скорпионите,че са единствените"мъже"-пълни със женски номера.Моите наблюдения са същите.Непостоянни,изменчиви,страхливи....Единствено постоянство имат в тяхната назадничавост.Някои като тръгнат да ги защитават,че видиш ли когато обичали......истината е,че обичат само себе си!За останалите много добре го играят просто.Много още мога да напиша.Очаквам сега и всички скорпионо-защитници да се втурнат със всякакви доводи и опровержения но на мен,като типичен представител на зодия стрелец,не ми дреме.

# 677
  • Тра-ла-ла
но и проблемите всъщност ти си ги създала, а той е благ и търпелив към изцепките ти. Grinning
Ааа, тоя вече го ядох Laughing Хахаха, явно за 2 срещи съм видяла накуп доста от зодията hahaha

Малко не умеят да губят, затова си мисля, че ще се обади пак. Няма как да излезе изплашен и победен, не му се вписва в идеята за света.
Взела съм пуканки, бира, чичко Фройд ми е в скута. Ще ми е интересно да го разцъкам този Скорпион. Не като мъж вече, а чисто зодиакално и психологически. Аз съм му казала, че няма да го търся и топката е в него Twisted Evil Да видим кога и дали ще си надвие шубето и ще спре ли да ме жили...

Много още мога да напиша.
Давай, интересно ми е. Hug

# 678
  • София
Nina, изобщо не съм съгласен с теб. Напротив - скорпитата са влюбчиви. Лошото е като им щукне, че нещо ги пускаш по пързалката. Могат да те ужилят без да разбереш защо и как. Затова им трябва дебелокож партньор. Пък и си стрелец - няма как да разбереш водните, еле па скорпи.

# 679
  • Бургас
Не е страшно жилото им...ако ме разбираш.Влюбчиви но нямат "център"милите...до такава степен,че са податливи на внушения по-лесно отколкото пет годишно дете.Правила съм си експерименти като съм изразявала мнение и афинитет към нещо...на другия ден скорпито подробно е проучил въпроса и идва съгласен и разпален,а аз махна с ръка и кажа,че вече не ми е интересно!Моменталически и неговия ентусиазъм угасва.Най-скучните хора на света!Предлагала съм бърза инжекция адреналин или поне включване на системи.

Последна редакция: сб, 26 май 2018, 11:29 от Nina_Z

# 680
Пустата ми рачешка интуция се оказа права, че нещо отдавна гложди Скорпито и има причина поведението му да е настъпва-отстъпва Grinning Бил се подплашил от характера ми  Crazy Говорим за възрастен индивид, не за непорастнало лапенце на 20-30г. Прекалено мъжко момиче съм му идвала. При първата среща обсъдихме това, защо съм се превърнала в такава и уж не му пречеше, а се подхилваше, че не съм хапка за всеки мъж. Но някак си горд, че той не се е подплашил от моята особа, след като изрично го бях питала един път дали му се струвам прекалено странна. И уж всичко ток и жици.

Още вчера на 2 пъти му предложих да си помисли дали наистина ме харесва, щом започна ударно с критиките и забиването на жилото. Е, днес е размислил и решил, че не съм негов тип. Живи и здрави Grinning

Това е опит за манипулация. А на теб за какво ти е плашлив мъж?! Laughing Това е фазата на Канадска борба. Супер забавна е.
Да не е балканец от старата школа които очакват да им се мяука безгръбначно отсреща? Laughing Такъв бих го погнала с вербалната секира. На среща той трябва да се старае да се представи в най-добрата си светлина, а той тества почвата дали ще му търпиш арогантното поведение.
Това не е само от зодията, а от манталитета. Ако си търси подчинена мравчица, да търси другаде.
Или е бил сакат опит за флирт.  
Или кандидата ще се държи като човек, или ще отпадне от класирането. Вместо да е благодарен, че изобщо се е класирал, той ще се държи сякаш той е изпитващия, а Джулая е на изпит като ученичка и трябва да спечели одобрението му? wtf? Супер отблъскващо поведение.

Nina z, въдху колко Скориона имаш наблюдения за да си така категорична? 20-30? И в какъв възрастов диапазон?
Горецитираното Скорпи е проявил откровен интерес към теб, подходил е с уважение към твоята особа. Ти си се отнесла арогантно, с което си го отблъснала. Това че се е поинтересувал от нещо което си споменала, не означава, че няма собствено мнение. Търсел е обща тема за разговор. Нали все пак трябва да се опознаете по някакъв начин? Явно не сте имали други сходни точки. Разбрал е, че си правиш експеримент и ти е тръшнал вратата под носа. Защо да си губи времето с нечии експерименти? Кой има време за глупости? Живота тече, връзките не са най-важното.

И разбира се че Скорпиона на първо място ще слага себе си. А кого да сложи? Всеки здрав човек слага на първо място себе си. Всяка жена би трябвало да слага на първо място себе си. В момента в който започнеш да извиняваш нечие поведение, значи нещо не е ОК.

Аз съм Скорпион  целоживотно обградена от Скорпиони. Тайфите ми са били все Скорпионски гнезда с малко земни за цвят. Разбираме се феноменално добре. И сме много, много различни едни от други. Нищили сме ситуации, съветвали сме се по много въпроси и сме имали различно виждане и подход. И до кавги се е стигало, но без сръдни после. Можем да изразим несъгласие, но пак държим на човека отреща защото ни е приятел и си остава такъв, въпреки разлките в светогледа.
Имаме много общо, да. Но не сме правени с една формичка като коледни курабийки.

Едит: Имам 2 близки приятелки Стрелец. Имат страхотни качества, допълваме се в различията си, но специално тези двете са оперирани от дипломация и влизане в обувките на отсрещния човек. Едната без малко не си загуби работата преди няколко месеца точно заради това. Заедно решавахме как да се защитава пред шефа и си защити позицията, която апропо е много висока и отговорна. Гафът беше на международно ниво и сблъсък на различни култури. Ужас просто.
И другата зверски сгафи като обиди чуждестранни клиенти. На мен ми се изправи косата и замазах положението след нея. И се чудех как може да си толкова сляп в нещо, а толкова надарен в други области. Професионалистки, но със слепи петна, които могат да ти изиграят лош номер.
Майната им на гаджълъците, но стане ли дума за работа....играта загрубява.

Последна редакция: сб, 26 май 2018, 12:28 от Deziderata

# 681
  • Бургас
Мда Дезидерата,много си права за скорпито,че тръшка врати...особено когато трябва да иде да изхвърли боклука.
Чети по-внимателно и повече дълбочина вложи.Гнезда,бърлоги...смешно ми е и ми е рано за скорпионски драми.Благородно ти го казвам ха,ха

Последна редакция: сб, 26 май 2018, 14:19 от Nina_Z

# 682
  • София
Deziderata е напълно права. И стрелец да обвинява скорпион, че е непостоянен е меко казано нелепо.

# 683
  • Бургас
Асен Михайлов,разсмиваш ме!Чакаше някой да се включи за да посуфлираш тихичко зад рамото му ли м?Стоя си на позицията.Подминавай всяко мое мнение моля!

# 684
имам доста наблюдения и на жени и на мъже скорпиони
не съм предубедена към мъжете, въпреки ,че най-силно съм обичала точно Скорпион и той ме обичаше
когато беше влюбен беше различен наистина- единствено тогава съм видяла най-хубавото от него -не мога да си кривя душата
романтични са, изключително изобретателни,обичат да те изненадват
за съжаление- мъжете скорпиони са със слаб ангел
пожелаят ли някоя жена- тя трябва да стане тяхна
имат чувство за собственост, стигащо до задушаване
имам приятелка скорпион- ами тежък характер е
не ,че аз водолейката- съм лек, просто сме се напаснали
дразни ме егоизма й, ще си купи вафла и ще я изяде, без да попита искаш ли, а аз ще купя винаги две
ще мълчи със седмици и ще е привидно кротка, после ще изригне и ще ги наговори едни, заради ,което ще си мълчим
различни сме, но това сме хората
от друга страна е лоялна приятелка, пази довереното й, не е интригант, може да се разчита на нея
от скорпион до скорпион има разлика, моето мнение е ,че ноемврийските определено са тежката артилерия
въпреки астрологичната ни несъвместимост, животът ме среща все с такива екземпляри и се уча да ги разбирам, или поне да се правя че съм ги разбрала

# 685
  • София
Нека защитната епопея да започне, хаха.

1. Да обичаш само себе си, което тя е написала, не означава да слагаш себе си на първо място, здравословен егоизъм и пр., така че не е нужно да извъртате думите. (Разбира се, че съществуват хора, които поставят друг човек на първо място, наричат се родители). Впрочем, понякога е нужно да поставиш другия на първо място, иначе няма никаква любов. Не говоря за перманентно неуважение към себе си, а за ситуации.

2. "Мъже, пълни с женски номера" много ме разсмя Laughing

Егоизмът в отношенията не се състои в споделянето на една вафла, по- скоро в дезадаптивността на хората. Доколко са готови да наместят и напаснат и себе си към другия и обстоятелствата и желанието всички да се напасват според тях, от друга страна. Под предлог за много силен характер. My way or the highway, което не изразаяа любов определено. По- скоро емоционален сакатлък. Това последното като цяло. Който разпознава черти в някоя зодия, окей. Не ми се спори.

Но приветствам идеята на Джулайчето да го разцъка въпросния с чичо Фройд на два гласа.
Непостоянните хора, които не знаят какво искат и се пробват да правят номерца, това заслужават.
Щото да си го кажем направо "прекалено силен характер имаш, изплаши ме" е манипулация на два фронта.
Хем удря индиректно по женското начало с "изплаших се от теб". Хем преводът му е "ако си малко по- смирена и по- подметчеста, ще си супер". Блякси

Последна редакция: сб, 26 май 2018, 14:41 от The Catcher in the Rye

# 686
  • София
Асен Михайлов,разсмиваш ме!Чакаше някой да се включи за да посуфлираш тихичко зад рамото му ли м?Стоя си на позицията.Подминавай всяко мое мнение моля!

Стой си, не си пречим на постовете мисля. Скорпионите също не харесват стрелци, нямате нищо общо. Чак от такова плюене няма нужда. Малко уважение към другия няма да е излишно. Аз си ви харесвам.

# 687
  • Тра-ла-ла
Такъв бих го погнала с вербалната секира. На среща той трябва да се старае да се представи в най-добрата си светлина, а той тества почвата дали ще му търпиш арогантното поведение.
Аз не си мълчах. Първо пробвах да го успокоя, за да не си разваляме настроението. Като видях, че не става - пробвах с майтапи. Накрая извадих щипките. Но съвсем културно му казах някои неща, без да го засягам, защото не смятам, че е етично еле пък на 2ра среща Crossing Arms Не, че не можех да го бъзна къде е тръгнал в гората за мечки като го е страх...мекия вариант на това, което мисля  Mr. Green

Щото да си го кажем направо "прекалено силен характер имаш, изплаши ме" е манипулация на два фронта.
Хем удря индиректно по женското начало с "изплаших се от теб". Хем преводът му е "ако си малко по- смирена и по- подметчеста, ще си супер".
Тези дни все си анализирам и не смятам, че е точно манипулация. Нито, че е арогантен балканец. Мълчеше през една част от времето, вътрешно се изяждаше, блъскаха се чувства и за да му стане по-добре - реши да жили мен. Да не е сам във филма. Опита се да ми каже, че се сърди и е ядосан на себе си. Но като го попитах - защото тогава си го изкарва на мен - не било нищо лично, не съм била аз виновна. След което пак почваше да мрънка и да се заяжда. Той просто е един несигурен мъж, в чиито вкус за жени явно не се вписвам. За мен няма драма. Но на него хем му се иска, хем не му стиска. Хем съм му много интересна, хем се плаши, че му идвам в повече и от там като се почнат тия вътрешни борби...латино сериал.

Сега разбирам една прословута анимация за зодия Скорпион и самоизяждането Laughing:
Скрит текст:

# 688
  • Бургас

Стой си, не си пречим на постовете мисля. Скорпионите също не харесват стрелци, нямате нищо общо. Чак от такова плюене няма нужда. Малко уважение към другия няма да е излишно. Аз си ви харесвам.
Оффф...къде го видя това плюене?Да не вземеш да превъртиш ей сега?Не ме бива да утешавам.Най-много с моята нетактичност да ти докарам още някой комплекс-меко казано Grinning
Истината,изопачена+плюене=скорпион
Реших уравнението правилно Smiley Хайде сега и ти да отговориш правилно...аз като съм стрелец,мене защо ме харесват скорпиони!? И без ъ,м, или въртене на д..!
Отегчих се!

# 689
  • Тра-ла-ла
.аз като съм стрелец,мене защо ме харесват скорпиони!?
По палавост се надушвате Mr. Green Всички ходят след Стрелкините с изплезени езици Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт