Пазаруване от Fashion Days. Тема 2

• 129 467
  • 808
  •   1
Отговори
# 120
При чантите Фурла е абсолютно реално.

# 121
Аз се възползвах  Simple Smile Нещата, които исках излязоха на добри цени  Peace

# 122
  • Габрово
Как е новия промо код?

# 123
  • Пловдив
Имаше вчера код

# 124
  • Габрово
Знаете ли,кога се очаква да има нов код?

# 125
Скоро  Simple Smile Няма да се забавят  Simple Smile Макар, че и сега има неща, които са намалени Peace

# 126
  • Габрово
а къде мога да видя новите кодове?

# 127
  • Пловдив
Регистрирай се, ще получаваш мейл с тях Peace

# 128
  • Габрово
   ok   Peace

# 129
  • София
Аз веднъж поръчах обувки на Келвин Клайн и ми бяха много малки. От тогава ме е страх да поръчам на тази марка.
illusion_в Ако не те затруднява може ли да напишеш колко см е стелката на номера, който имаш на КК?
Извинявай, че чак сега ти отговарям, но не съм отваряла темата. Не знам колко см е стелката, но мисля, че е 26см, защото напълно си отговарят на номера (40)

# 130
  • София-Младост
Имам въпросче...какво става когато си направил поръчка, но не си я вземеш от Спиди? Връщат ли я?

# 131
Пратките престояват 1 седмица в Спиди и после ФД си ги изисква обратно. Ако се обадиш, може да ти удължат срока до 2 седмици, но не повече. Междувременно Спиди начислява магазинаж за по обемните пратки, който е към 1.20 на ден, след третия ден престой.

# 132
Днес взех пратка доставена преди 10 дни в офиса на Спиди. Задължително звънят на 3-я ден. До 14 дни няма начисляване на магазинаж за пратките от Фешън Дейс  Peace

# 133
  • Sofia
Скоро бях получила мейл с код за отстъпка, но го изтрих. Днес искам да поръчам детски неща, има ли активни кодове в момента?

# 134
  • София-Младост
Скоро бях получила мейл с код за отстъпка, но го изтрих. Днес искам да поръчам детски неща, има ли активни кодове в момента?
Май няма...само отстъпка, но тя е отбелязана .

Общи условия

Активация на акаунт