Черешката на тортата - сезон 8

• 96 471
  • 974
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Какво има да демонстрират?Всички им видяха отношенията.Всички знаят,че живеят разделени отдавна.Наистина Жени не би трябвало да е там, още повече,че участва в Пепеляшката.

# 436
  • София-Младост
Ничия половинка до сега в предаването не се покани на масата, за да не скучаят гостите. А и кухнята на семейството е досами масата...та дет се вика не са изолирани.
Хареса ми готвенето, това с черния пипер обаче нагарча...октопода щях да лиша от черен пипер, вместо да се обадя спешно на ММ. Притеснен ли беше, че така зачервен? И това със зъбите...и аз мислех, че липсват  Mr. Green
Тази седмица се оказва куца откъм участници...не знам докога чалга певиците ще са част от елита ни Sad
За г-жа Цонева...няма да коментирам, всеки си тъгува по свой си начин.
Обаче защо е нужно това изхвърляне при пазаруването? Морски дарове и бут от Испания...няма да оспорвам вкусови качества, но скъпи магазини и тук има.
Интересно ми е Десислава какво ще пазарува, че само на пазара даде 100лв.

# 437
  • Mediterraneo
Обаче защо е нужно това изхвърляне при пазаруването? Морски дарове и бут от Испания...няма да оспорвам вкусови качества, но скъпи магазини и тук има.

Ей това ме подразни и мен. Като Килата миналата седмица. Много демонстративно, много... комплексарско. Чак да няма сносен телешки антрекот в Бг, не вярвам, а и Манчев това каза, де.

# 438
Наистина Жени не би трябвало да е там, още повече,че участва в Пепеляшката.
Е, няма значение, те всичките са щатни в Нова, та вече очаквам и от хладилника ми да изскочи някой от тях, ще ги гледаме дорде са живи. ooooh!

# 439
За 100 лева на пазара трябва да е взела бая килограми плод и зеленчук или са я ударили в кантара и сметката Grinning Grinning

# 440
  • Berlin
А Деси Цонева снощи беше в "Дом за всеки", показва си апартамента.

# 441
  • София
Десислава живееше в Пловдив, нали? Когато участваше синът ѝ каза, че нямали апартамент в София и затова ще готви в ресторант или бъркам?

# 442

А това между Тачо и Жени снощи си беше някакъв театър, едва ли много се обичат или са щастливи заедно.

Особено с черния пипер  Laughing, ей сега ще зарежа бизнес среща и ще хукна с пакетче чер пипер  Mr. Green
Явно не сте разбрали посланието на тетрото Mr. Green Тачо винаги ще е мъж на жена си, затова разиграха тази сценка! Мъжът тропа с юмрук по масата и жена му зарязва среща, за едно пакетче чер пипер Laughing Какъв мъж в Тачо Калканджиев
Майтапа настрана, но една жена преди мен в магазина явно ще прави тортата на Тереза, защото питаше по телефона, колко сметана да вземе и бисквитите какъв пакет да са Joy

# 443
Понеже се спомена тортата на Тереза, още я дояждаме у нас  Laughing хем в неделя идваха двама приятели на гости и резнах и на тях по едно парче.

# 444
Тортата на Тереза я направих вчера. Не съм я опитала още, но приятелят ми каза, че е супер, само ябълките са в повечко. Реших да я пробвам и с банани дали ще се получи. И... 450 гр сметана не стигнаха, макар че правих в много малка тавичка.

# 445
Насочете ме към рецептата за тортата, моля, че имам продукти за торта. А и вече сътворих един гювеч, та да им взема акъла на моите довечера.  Laughing Толкова рядко ядат домашно приготвена храна... Blush

# 446
Ето подобна торта, само дето бисквитите не са цели. Правила съм я, много е вкусна и лека.

http://www.vkusnoteka.bg/2012/11/blog-post_29.html

# 447
# 448
Мерсииии Hug

# 449
  • София-Младост
Насочете ме към рецептата за тортата, моля, че имам продукти за торта. А и вече сътворих един гювеч, та да им взема акъла на моите довечера.  Laughing Толкова рядко ядат домашно приготвена храна... Blush
https://albisrecipebook.blogspot.bg/2017/01/blog-post_53.html

Общи условия

Активация на акаунт