Черешката на тортата - сезон 8

• 96 462
  • 974
  •   1
Отговори
# 450
Не вярвам Лияна да е вегетарианка. Май във Вип Брадър накараха някой да яде месо. Толкова рев и сополи имаше.

# 451
  • София
FNV, зависи защо човек спира да яде месо. Ако е заради животните, нормално да се разплаче, но тя каза, че в нейния случай е заради здравословна причина, дала била обет. Е, здравослоният проблем най-вероятно е минал и заминал, така че нормално и да ѝ намалее желанието за спазването му. човек трябва да е много вярващ, че да даде обет за цял живот и да го изпълни наистина. То и затова дори и по-вярващите хора не правят такива. Според мен си е нейна работа дали ще си спазва обета или не, дали е обещала, че само месото ще спре или и рибата и тн. Иначе не ми е симпатична.

# 452
  • София-Младост
Здравословна причина и обет не ми се връзват, освен ако не е пред господ...

# 453
  • До морето
Тя и тя е псевдорелигиозна като бившия си любовник Иконата ( приятелят на Божи гол и Тони Найка  hahaha). Умирга си да се снима с кръстове, шалове по главата и бла бла. Сигурно се предава по полов път.

# 454
  • Пловдив
А снощи наистина ли бяха в дома на Жени и Тачо Thinking Щото много семпло ми се стори Grinning Тя нали е от Вип средите...
А това за Тачо и зъбите...верно все едно няма Stop А и от рано с биричката...тоя здраво си порка и не се притеснява от това.

А третата жена коя е?

# 455
За мен, Лиляна си е голяма флиртаджийка!  Grinning

# 456
Марияна - жената на Митко Цонев.

# 457
  • Пловдив
Марияна - жената на Митко Цонев.
Peace

# 458
Октопод веднъж съм яла и не ми хареса, ама снощи лигите ми текоха!
Много ми хареса менюто, постара се Тачо.
Днес и аз ще правя тортата на Тереза Simple Smile Правила съм я във вариант с банани и мюсли, за лятото е идеалният десерт!

# 459
  • София
Здравословна причина и обет не ми се връзват, освен ако не е пред господ...

Е, защо? Тя се пише се вярваща, често говори за това, а много хора обещават на господ разни неща, ако им помогне да преминат през трудности, болести и тн. Аз не съм от тях, де, но познавам такива. Иначе и за мен нейното е като Благо Джийзъса, само за религия говорят, ама не се свенят да флиртуват с чужди половинки публично, да изневеряват и тн. Така че съвсем резонно ми се вижда да е обещала и да не яде месо(частични пости).

Не очаквам от Лияна да сготви интересни неща, мисля си, че не яде много, но пък има дете, може покрай него да се е понаучила.

# 460
Снощи хванах само края. Днес се надявам да успея да го гледам цялото, май ще е най-забавната вечер в тази компания. Поне по рекламата ми се стори, че е имало смях.

# 461
  • ГО
Поне видяхме Деси Цонева на кой се е метнала - на мама.

# 462
Готова е торта "Тереза" Crazy Съответно леко я подобрих - вместо две големи кофички сметана, сложих една и една кутия маскарпоне, защото имах по една кофичка от тези две неща.  Laughing Та я кръщавам торта "Бижу Тереза" Crazy Blush

# 463
Готова е торта "Тереза" Crazy Съответно леко я подобрих - вместо две големи кофички сметана, сложих една и една кутия маскарпоне, защото имах по една кофичка от тези две неща.  Laughing Та я кръщавам торта "Бижу Тереза" Crazy Blush
Аз я направих със заквасена сметана и сладкарска, но си мисля че с маскарпонето ще е още по хубава.

# 464
А аз я правих с долче ле луче, като го сложих за основа с ябълките. Бързо изчезна.

От така събралата се компания се учудвам, че Мариана Ц. не ме дразни. Двете с Деси като че ли са чакали Митко да го няма ( Бог да го прости) и да завземат екрана. А Лиа(я)на! Не знам и не искам да знам как се изписва. Тя ме дразнеше и във ВБ.
И за нищо на света не мога да й повярвам, че след 11 години веганство сяда и омита пържола без да й стане лошо. Айде, моля, за луди ни взема.  Sick

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 18:20 от Билян@

Общи условия

Активация на акаунт