Черешката на тортата - сезон 8

• 96 459
  • 974
  •   1
Отговори
# 465
Готова е торта "Тереза" Crazy Съответно леко я подобрих - вместо две големи кофички сметана, сложих една и една кутия маскарпоне, защото имах по една кофичка от тези две неща.  Laughing Та я кръщавам торта "Бижу Тереза" Crazy Blush
Аз я направих със заквасена сметана и сладкарска, но си мисля че с маскарпонето ще е още по хубава.
А с рикота дали ще стане, как мислите?

# 466
еее тая Калканджиева вече не е за смях , а за съжаление....то пък бива бива навсякъде да се вреш....театро да разиграваш.....Тачо се справи чудесно. Тя само потвърди , че той е мъж на жена си....без нея не може да съществува.... Иначе вечерята му включваше любимите ми неща - браво! Всичко сам си сготви без затруднения и в домашна уютна атмосфера.
Другите от групата.....са без коментар. Не очаквах, че Дим Цонев ще си хване подобно нещо за жена...

# 467
  • София
Десислава от кой пазар купи авокадото и малините?

# 468
  • София
Същото да питам + магазина кой е?

# 469
  • София
Пикадили, а като разположение ми прилича на този в Парадайс... или Ринг Мол (ако още има Пикадили там, де, не съм ходила от има-няма 8 месеца)

# 470
  • София
Пикадили, а като разположение ми прилича на този в Парадайс.
Пикадили не беше в зелено?

# 471
Хаахахах, тази униформа хич не и отива на Десито. Изглежда ми много несигурна в това, което прави.

# 472
  • София

Беше в зелено, но мисля, че ги промениха след като смениха собсвеника...

# 473
  • София
На мен на Фантастико ми заприлича.
И ми се струва, че не е много наясно какво прави  Laughing

# 474
  • София

Беше в зелено, но мисля, че ги промениха след като смениха собсвеника...
Никога не съм влизала в Пикадили.По едно време нещо говореха за затваряне и аз си мислех,че вече са ги затворили.

# 475
  • Тра-ла-ла
Фантастикото май ги правят вече в черно

# 476
Скрит текст:
Готова е торта "Тереза" Crazy Съответно леко я подобрих - вместо две големи кофички сметана, сложих една и една кутия маскарпоне, защото имах по една кофичка от тези две неща.  Laughing Та я кръщавам торта "Бижу Тереза" Crazy Blush
Аз я направих със заквасена сметана и сладкарска, но си мисля че с маскарпонето ще е още по хубава.

А с рикота дали ще стане, как мислите?

Искаш да кажеш теракота?  Peace Twisted Evil

До сега Деси ми хареса. Въпреки, че не кани в къщи, се справи със всичко сама - напазарува, сготви си. Изобщо, мисля, че  я бива в кухнята. Ще видим сега какви са отзивите, все пак ние не опитваме, само гледаме.

# 477
Защо Лиляна се мазни така на Десислава?
И защо Пънчев продължава с тъпите смешки?

# 478
Направоооо ooooh! спирам да я гледам тая Черешка! Не, ще забраня на ММ да я гледа и после да иска това и онова.  Crossing Arms Mr. Green

Тортичката ми Heart Eyes

Деска е такава душичка Laughing като пате в кълчища изглежда в кухнята Crazy

# 479
Защо Лиляна се мазни така на Десислава?
И защо Пънчев продължава с тъпите смешки?
Толкова си могат  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт