Черешката на тортата - сезон 8

• 96 427
  • 974
  •   1
Отговори
# 525
Толкова пари да де за тази вечеря Деси, поне да ги беше нахранила. За Лиана може да е било и много даже, но като я гледам какъв скелет е, това ѝ беше яденето поне за седмица, за мъжете обаче да ме извиняват, ама няма как да се наядат с малко салата и парче риба. Освен това тя купи доста продукти, просто не ги вложи. Ако беше сложила едно предястие или някакво мезе, нещата щяха да са съвсем различни.

# 526
  • тук, на мястото си
Според мене много се изложи Деска, то бива, бива "беднотия", ама можеше да вземе и по-евтини малини и да купи нещо за предястие. Всички останаха гладни, дори и превземката Лиана. И тоя лаврак, много е лошо като забравяш откъде си и вземеш да се правиш на каквото не си. Защо ми се вижда, че се е изтървала и бая наедряла, така се беше стегнала, че не можа и един куплет да изпее. И това дете за любовник - ужас.
Явно тази седмица така ще си представят половинките и Ники К "нарочно" ще им задава въпросчета, нещо като реклама демек, която трябва за изглежда - "не сме сами, заедно сме, колко се обичаме и т.н."
Интересно ми е Марияна Цонева кого ще покаже - някой любовник или свекърва си.

# 527
  • Пловдив
Аз не гледах снощи...ама ви прочетох  Wink За какво е тая показност  Rolling Eyes Младо гадже-ок,нека...ама кво го навира в погледите на всички?Или им е такава договорката?
С какво се оправда за поканата да ги посрещне в ресторант?Толкова ли не можаха да дойдат в Пловдив и да снимат Grinning
Довечера ще има надпяване...Simple Smile

# 528
И сорбето не е десерт, както и Манчев каза, ами има гугъл, ама Деси явно не е прочела. Grinning
Някаква пи ар акция е тая черешка, пудрим имидж Wink

# 529
Изобщо не се оправда, каза, че го чувства като вкъщи, защото било на приятел на милото ѝ. Като за капак, в съседната зала имаше детски рожден ден.

# 530
  • Пловдив
Изобщо не се оправда, каза, че го чувства като вкъщи, защото било на приятел на милото ѝ. Като за капак, в съседната зала имаше детски рожден ден.
Whistling baby_neutral

# 531
  • София
Аз пак да си задам въпроса - от кой пазар пазарува Деси?

# 532
  • Пловдив
Според мен Деси скоро е научила думата сорбе и даже, може да го прави , представете си. Повтори думата към 1000 пъти. Аз не се смятам за голям готвач (е храня си семейството), но даже аз знам, че това нещо НЕ Е десерт. Без да го търся специално съм го мернала в нета.

# 533
Понеже много я нападнахте за сорбето, ето какво каза Чичко Гугъл като го попитах: "Малиново сорбе
Рецепта за Малиново сорбе - рецепта с вкусни, ароматни малини, които лесно се превръщат в охлаждащ десерт през горещите летни дни."
 Wink

# 534
  • София
Десислава май ще я гледаме скоро и в капките.  Simple Smile

# 535
сорбе, граните и сладолед са все десерти  Grinning с различни продукти при замразяването. Все ледени десерти. Все едно сладоледа да не е десерт.
Много минималистично меню на Деси.  
Пък за младия любовник - няма лошо. КАкто мъжете си хващат 15-20 години по-млади любовници, или съпруги, така и обратното се случва. Но явно не се приема както при мъжете. Само не разбрах защо го показа де. Но пък младежа постоя 10 мин. на масата, не се разположи като Жени-то  ooooh!

# 536
  • Sofia
Направих октопода на Тачо,стана супер  Wink

# 537
  • тук, на мястото си

Наистина ли? Къде го прочете?

# 538
  • София

Наистина ли? Къде го прочете?

От блиц :

Скрит текст:
Евгени Минчев и Деси Слава са две от звездите, които ще участват в новия сезон на „Като две капки вода”, пише "Уикенд". Шоуто на Нова тв се завръща в ефир в началото на пролетта, но от сега се очаква Лорда и блондинката да бъдат сред звездите с най-големи шансове да стигнат до финала.
Хората на Магърдич Халваджиян не случайно са предложили участие в петия сезон на шоуто за двойници именно на Евгени и Деси Слава. Очаква се паралелно с чистото шоу между тях да тече особено сюжетна линия, която да бъде следена със затаен дъх от зрителите. Двамата имат сложни отношения от години, а конфликтът между тях се задълбочи в края на 2015-а, когато участваха в „Биг Брадър ол старс”.

Говори се, че Евгени и до днес не се е примирил напълно, че победител в риалитито стана Деси Слава, която през цялото време спеше в Къщата и излизаше за участия. Затова нямал търпение да излезе отново на „ринга” срещу нея и този път смятал да докаже, че е по-достоен за победата.

Самата Деси Слава е много артистична и има огромен талант за имитиране, смятат спецове по темата. Тя не веднъж е показвала, че може да пее и като Лили Иванова, и като Кристина Агилера, и като Доли Партън, освен това нито един стил в музиката не може да й се опре.

Евгени Минчев обаче не пада по-ниско от нея с имитаторските и артистичните си заложби. Той пее добре, има и професионални студийни записи и е въпрос на малко повече работа да докаже, че на сцената е толкова добър, колкото и в граденето на имидж, с което си вади хляба. Лордът от години пее чудесно фрески шансони, както и песни на Емил Димитров, с когото бяха близки приятели преди години.

# 539
Евгени участвал ли е в Черешката? Нямам никакъв спомен.

Общи условия

Активация на акаунт