Черешката на тортата - сезон 8

• 96 472
  • 974
  •   1
Отговори
# 420
То вкусове всякакви, но не приемам Лияна за някаква красавица.

# 421
Очаквах, че Тачо ще ме подразни, но осъзнах, че всъщност Калканджиева е тази, която не търпя. Пък те са все в комплект. Според мен реакцията ѝ към Лияна беше по-скоро комплексарщина. Една жена със самочувствие не би реагирала така.
Деси как се е освинила, не е истина. Има нездрав вид, дано всичко е ок с нея.
Цонева според мен няма място нито в реалити, нито изобщо по ТВ. След това което се случи в семейството ѝ е доста грозно да се лиготи така в ефир.
Лияна е смешна, много си е повярвала и май си въобразява, че е звезда. Прави ми впечатление, че през няколко години се появява в някакви формати, явно като ѝ свършат паричките Simple Smile
Ники Кънчев е потресаващо прост човек. Доказа го и тази вечер. Ако не говори по сценарий е пълна скръб.

В заключение - заслужени 40 на Тачо Simple Smile

# 422
И на мен не ми е кой знае каква красавица, но в тяло ми харесва. Обачее, и там проблем- с тези къси полички стил ламбада. ooooh! И с тази хубава коса толкова различни прически може да и прави, ама не.
Тя имаше ли дете? Май беше братовчедка на Коцето? Ааа, имаше, от Махмуд.

Мариана Цонева не ми се вписва на мен в компанията. Някак си ми е едно ниво над всички останали, сигурно защото не е под светлината на прожекторите и не я познавам толкова, та не ми е правила лошо впечатление. Външно не ме кефи иначе- има някаква тромавост в нея.
Тачо и Жени са ми симпатични- струват ми се влезли в руслото и си кютат.
Кънчев- като някоя тъщо- свекърва. Crossing Arms

п.п хареса ми и на мен лекотата, с която се справи Тачо. Браво!

# 423
През цялата вечер се чудех защо Тачо се е изпуснал така и е останал без зъби. Предполагам, че зъбите са му в устата, но наистина изглежда като беззъб алкохолик. Но пък иначе ми хареса, че сам си сготви. Писна ми да "готвят" с готвачи и в ресторанти. Крайно време е тези от предаването да наложат някакви правила. Тръгнал да участва в готварско предаване, а не знае откъде да си включи котлона. Stop
Като бях студентка, три години не ядох месо. Когато проядох, започнах с пилешко. Изненадах се, че няма никакъв вкус и все едно ям пластмаса. С времето започнах да усещам вкуса на месото. Та Лияна да не ми обяснява, че 11 години не е яла месо и от първата хапка прецени, че пържолата е страхотна. Whistling
Изпуснала съм коментара на Пънчев за Десислава. Sick

# 424
И аз не разбирам какво търси Марияна там. Но поне разбрах от къде Деси е наследила тази си грубост. Същата като майка си е. 

# 425
Очаквах, че Тачо ще ме подразни, но осъзнах, че всъщност Калканджиева е тази, която не търпя. Пък те са все в комплект. Според мен реакцията ѝ към Лияна беше по-скоро комплексарщина. Една жена със самочувствие не би реагирала така.
Не си се сблъсквала с такива като Лияна. Те не се спират пред нищо, ако са решили за оглозгат някой(нечий) мъж и ако не ги парираш с техния почин - т.е. нахално и нагло, очаквай всичко. Точно така се спира такъв хищник. Другият вариант е, мъжът към когото са насочени щенията им, сам да ги спре.

Като бях студентка, три години не ядох месо. Когато проядох, започнах с пилешко. Изненадах се, че няма никакъв вкус и все едно ям пластмаса. С времето започнах да усещам вкуса на месото. Та Лияна да не ми обяснява, че 11 години не е яла месо и от първата хапка прецени, че пържолата е страхотна. Whistling
Peace
Това беше мега тъпо от страна на Лияна. Да не говорим, че ако 11 години не си ял месо, не можеш да изядеш повече от две хапки и ще ти стане лошо. Никой вегетарианец, в чест на някого или нещо, няма да започне да яде месо ей така просто, защото много се впечатлил от приготвянето му. Тъпо, тъпо, та вдлъбнато... ooooh!

# 426
Тя обяви, че ще го яде преди да е видяла как ще го приготви. Още по-тъпо.

# 427
Ами и в тяло не ми кой знае какво Лияна, слабичка е и толкова. Според мен няма някакви женски форми. А че си хапва месо е от ясно по-ясно.
А това между Тачо и Жени снощи си беше някакъв театър, едва ли много се обичат или са щастливи заедно.

# 428

А това между Тачо и Жени снощи си беше някакъв театър, едва ли много се обичат или са щастливи заедно.

Особено с черния пипер  Laughing, ей сега ще зарежа бизнес среща и ще хукна с пакетче чер пипер  Mr. Green

# 429

Особено с черния пипер  Laughing, ей сега ще зарежа бизнес среща и ще хукна с пакетче чер пипер  Mr. Green

Точно! Laughing
Ще си зарежа бизнес срещата да търча за черен пипер, а хубостникът не може да скочи до магазина сам.
 Grinning Театро голямо бяха, че са семейство. hahaha

# 430
  • ГО
И аз мисля, че се преструват на семейство.

# 431
  • Mediterraneo
Много се смях на случката с черния пипер. Голяма драма  ooooh!
Лияна наистина е много зле, чак за толкова тъпи ли смята зрителите, че размята подобни постановки  Tired Вегетарианка е точно колкото съм и аз- точно николко! Просто си е избрала да се прави на интересна.

# 432
Тачо много вдигна летвата снощи, да му мислят останалите участници. Много ме впечатли със всичко, не очаквах да е толкова добър в кухнята. Браво!  Peace

# 433
Аз пък от цялата компания харесвам само Лияна. Мадоната с големите бомби ми е тя. Laughing
И сигурно е вегетарианка, защото не си дояде телешкото, а го остави почти недокоснато. Месото изглеждаше толкова апетитно, че на мен ми се искаше през екрана да я докопам тази пържола и да я изям. Laughing Всички манджи на Тачо ми харесаха. Но не съм изненадана, че се справя добре в кухнята. Навремето медиите толкова жужаха около сватбата им с Жени, че дори аз, която не се интересувам от светски хроники и клюки, помня много добре, че са се запознали в ресторанта на родителите му в Испания. Та си знаех, че няма начин да не е участвал и той в семейния бизнес.
Мисля, че Калканджиева се включи във вечерята с определена цел - да не остават гостите сами, докато Тачо приготвя храната. Е, и да покажат семейна привързаност. Wink

# 434
Скрит текст:
Очаквах, че Тачо ще ме подразни, но осъзнах, че всъщност Калканджиева е тази, която не търпя. Пък те са все в компле
кт. Според мен реакцията ѝ към Лияна беше по-скоро комплексарщина. Една жена със самочувствие не би реагирала така.
Не си се сблъсквала с такива като Лияна. Те не се спират пред нищо, ако са решили за оглозгат някой(нечий) мъж и ако не ги парираш с техния почин - т.е. нахално и нагло, очаквай всичко. Точно така се спира такъв хищник. Другият вариант е, мъжът към когото са насочени щенията им, сам да ги спре.

Скрит текст:
Peace
Това беше мега тъпо от страна на Лияна. Да не говорим, че ако 11 години не си ял месо, не можеш да изядеш повече от две хапки и ще ти стане лошо. Никой вегетарианец, в чест на някого или нещо, няма да започне да яде месо ей така просто, защото много се впечатлил от приготвянето му. Тъпо, тъпо, та вдлъбнато... ooooh!
[/quote]
+1  Peace

Общи условия

Активация на акаунт