Черешката на тортата - сезон 8

• 96 450
  • 974
  •   1
Отговори
# 495
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Вечеря тип ''непредвидени гости'', дето слагаш каквото има в хладилника...Набързо запечена риба със сол, салата с туй-онуй, зеленчуци метнати на скарата за гарнитура...Малко сладък лед....И кой откъде...
Сякаш не става въпрос за КУЛИНАРНО ПРЕДАВАНЕ, където трябва все пак нещо да покажеш . no

# 496
  • София
Аз в началото изтървах заради малините ли даде 100 лв?

Все аз ти отговарям. Grinning Всяка тарелка малини струваше 12 лв. Тя май взе 5, или повече, и други неща. Дадоха й 10 процента отстъпка.

Мерси.  bouquet

Лияна утре в дискотеката на Коцето ли ще ги посреща?  ooooh!

# 497
  • София
Много е смешна с това хлапе до себе си за мъж, ужасссс
Ох, ама Черешката на тортата не Деса си е цял дечко  Shocked
Че тя разликата им е 15 години нейде?!
Хахаха  Joy Явно ще ви е далеч по-приемливо, ако беше някой дъртак със седемнайсетгодишна...  Joy  
Мъжки шовинизъм от дами... мислех, че такова животно нема, но явно съм се лъгала...  Joy Joy Joy
Нещо си се объркала, но нямам намерение да ти коментирам измислиците и свободните съчинения Stop
love001

# 498
  • София
Аз се учудвам на вечерите, в които има по пет блюда + десерт и си омитат всичко! Не бих могла да изям толкова храна наведнъж за толкова време, та нищо че съм дебеланка! На Деси вечерята може да е с не много неща, но за мен е напълно достатъчна като количество.
Как тези жени, дето са вечно на диета, които са 1/3 от моите размери, изяждат толкова много?! Rolling Eyes

Дари, мерси!  Grinning
Ама те снимат по 6-7 часа и огладняват пак.

# 499

И аз това се чудих. Той само бира ли пи?

Много беше скромно менюто на Деси, мъжете май останаха гладни. Но пък тя си го отчете сама като грешка. Важното е, че се постара.
Добре, че не гласуваха всички лицемерно с по 10 точки, защото тя не беше за 10 точки.

# 500
Ох, ама Черешката на тортата не Деса си е цял дечко  Shocked
Хахаха  Joy Явно ще ви е далеч по-приемливо, ако беше някой дъртак със седемнайсетгодишна...  Joy 
Мъжки шовинизъм от дами... мислех, че такова животно нема, но явно съм се лъгала...  Joy Joy Joy
Просто картинката на мен ми е смешна.. На теб щом ти допада, гледай си ги и това е.

# 501
Е, една точка заради липсата на предястие от Тачо 0 ок, но -2 от Кънчев....
Да видим утре в дискотеката на Коцето са явно - щом са неудобни масите.
Толкова ли не могат една висока маса и 5  стола да донесат отнякъде?

Кънчев, Кънчев, много се е сбабичосал, с мазната косица и доста сбръчкан....

# 502
  • София
Хахаха  Joy Явно ще ви е далеч по-приемливо, ако беше някой дъртак със седемнайсетгодишна...  Joy 
Мъжки шовинизъм от дами... мислех, че такова животно нема, но явно съм се лъгала...  Joy Joy Joy
Просто картинката на мен ми е смешна.. На теб щом ти допада, гледай си ги и това е.
Нито ми е смешно, нито ми допада... просто мисля, че това, което може да си позволи един мъж, би трябвало да може да си го позволи и една жена... ето колко е просто...  Wink

# 503
Ох, ама Черешката на тортата не Деса си е цял дечко  Shocked
Хахаха  Joy Явно ще ви е далеч по-приемливо, ако беше някой дъртак със седемнайсетгодишна...  Joy  
Мъжки шовинизъм от дами... мислех, че такова животно нема, но явно съм се лъгала...  Joy Joy Joy

Нито ми е смешно, нито ми допада... просто мисля, че това, което може да си позволи един мъж, би трябвало да може да си го позволи и една жена... ето колко е просто...  Wink

Явно четенето с разбиране не ти е силната страна  ooooh!

Някой някъде да е говорил за пол, че да подскачаш като ощипана и да говориш за мъжки шовинизъм от дами  ooooh!
Твои интерпретации, че и чак се възмущаваш  hahaha hahaha

# 504
# 505
Аз харесвам Цонева, тоест не разбирам защо я оплювате? Жена като жена, държи се нормално, адекватно.  И Кънчев харесвам, всъщност само той говори. Адски скучна компания се оказаха, не го очаквах от две чалга диви  Rolling Eyes

# 506
Тачо в следващото риалити в което ще участва ще фъфли като Константин Коцев във филма " Топло". - " Момитетнте дай ти ми дъбките"
Вечерята при Деси не ме впечатли.

# 507
Дааам, баналните разсъждения как може някакъв дъртак да е с яка мадама, ама по-възрастните жени не могат ли да са с млади момчета, хихихи, бъди по-оригинална. Лека ти вечер.

# 508
Утре ли ще пъшка Лияна или е г-жа Цонева, че не гледах накрая?
Скука пълна, да ви кажа,на мястото на Тачо и аз бих се удавила в бира на фона на бисерите на Лияна:
"Мен ако не ме разтърси нещо, не го усещам" или нещо подобно беше Laughing hahaha hahaha hahaha

# 509
Изпуснах края, че говорих по телефона. Младото гадже ли беше десертът?

Общи условия

Активация на акаунт