Черешката на тортата - сезон 8

• 96 417
  • 974
  •   1
Отговори
# 540
  • Bulgaria
Участвал е през 2011 година.Бил е заедно с Райна ,Жени Калканджиева ,Георги Мамалев и Графа.Прочетох че само Евгени и Мамалев са готвили в своите домове.

# 541
  • София-Младост
Участвал е през 2011 година.Бил е заедно с Райна ,Жени Калканджиева ,Георги Мамалев и Графа.Прочетох че само Евгени и Мамалев са готвили в своите домове.
http://www.slava.bg/news/30394.html

# 542
  • София
"Откраднат живот" щял да започва на 20.02, явно " Черешката" ще е 4 седмици.

# 543
"Откраднат живот" щял да започва на 20.02, явно " Черешката" ще е 4 седмици.

Да, за Черешката четох още преди да започне, че ще е 4 седмици.  Peace

# 544
Благодаря ви. Сетих се, че имаше някакви драми, нещо се беше разсърдил на Евгения.

# 545
  • До морето
Тя му се разсърди, той се заяждаше доста с нея и накрая я поправи, че казвала 5 дена, а не 5 дни и тя се разрева. Провалиха вечерта на Райна. После Калканджиева се обясняваше при Гала, че "дена" и "дни" са дублетни форми и всъщност той е простият, че не знае.....Големи драми. След това явно са се сдобрили защото като коментират Брадъра са големи дружки.

# 546
Тя му се разсърди, той се заяждаше доста с нея и накрая я поправи, че казвала 5 дена, а не 5 дни и тя се разрева. Провалиха вечерта на Райна. После Калканджиева се обясняваше при Гала, че "дена" и "дни" са дублетни форми и всъщност той е простият, че не знае.....Големи драми. След това явно са се сдобрили защото като коментират Брадъра са големи дружки.
Да, те наистина са на щатна бройка и двамата в Нова тв, във всяко предаване ги гледаме.

# 547
Младото гадже хич не ме дразни... Яд ме е на този 'приятел с ресторанта' - що не й даде акъл да направи предястие и за салатите, Масата беше бедничка, лаврака = без гарнитура. Иначе тя сама си сготви всичко. Надали ощетилия я Кънчев ще готви сам!

Явно Деската си приготвя храна колкото да има какво да се яде, а не й е първа цел в живота да се вихри с престилката у дома. Можеше да я подсетят и щеше да си ги приготви нещата.

# 548
  • София
Ама Манчев как се изказа само - селъри били листата, целина това отдолу. newsm78 За мен всичко си е целина, на български е така.

# 549
От кой магазин пазарува Лияна, знае ли някой?

# 550
  • София
От кой магазин пазарува Лияна, знае ли някой?
Близо до тях бил.Ако знаеш къде живее , там е  Grinning. Преди живееше в Сухата река, сега не знам дали още е там.

# 551
Хахаха, много ми е смешна тази Лияна с тоя готвач до себе си.. Предаването определено си губи смисъла.

# 552
Лиянчето определено излъчва дързост и красота Crazy
Много е яка Heart Eyes
Давам й 69 точки Crazy

# 553
Лиянчето определено излъчва дързост и красота Crazy
Много е яка Heart Eyes
Давам й 69 точки Crazy
Сериозно ли Вие, мъжете, я намирате за привлекателна?

# 554
Гласът зад кадър е забавен. Laughing  Поне повечето пъти.

Не ми е интересна компанията тази седмица. Засега Тачо се представи най-добре, сигурно той ще спечели.

Общи условия

Активация на акаунт