"До живот" - нов сериал по ATV с Фахрие Евджен и Енгин Акюрек - тема 3

• 83 270
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Мани, ако имаме истинска сцена любовна, сигурно ще отнесем глоба от СЕМ Grinning

# 376
  • София
Хайде, Даахан не дава телефона на Селви, нямал и доверие. С тоя телефон много неща могат да се разкрият.

# 377
Обаче аз за целувката познах, че няма да се състои ))))))) Затова пък тези двамцата са ... леле-мале! Палят екрана и без целувки ))))))))))

# 378

Горкото Селви  Wink
Влюбено е вече и ревнуВА

# 379
  • София
Може и да има все пак ще излизат  Wink
Обаче док съгреши, мълвеше името на Берил и Селви се разстрои, защото вече е с двата крака...

# 380
Е... може и да има... ама не вярвам )) Сега Даахан ще трябва да се доказва, че не му е само Берил в ума! Чок разсърди Силвето, чок! ))))))))))))

Адееееееее Фахри събра 2 и 2!!!

# 381
  • София
Може и да завършим с целувка - все още имам надежда Grinning
А така.... Йълмаз е загубил телефона, по който приказва с Ендер, но този по който приказва  със Селви е с него, а и тя има друг номер, освен този, който знае Даахан.  Или път този телефон е на Фахри?

# 382
  • София
Хайде, Фахрито разбра, че Вилдан е жива  Mr. Green
А леле, сега да не се срещнат в къщата на Йълмаз  #Crazy #Crazy #Crazy

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 20:28 от Shatzi

# 383
  • София
Въййй! Нещата се заплитат все повече и повече...

# 384
Искам да съм майка на Дахан hahaha

# 385
  • София
Тоя Йълмаз голям глупак. Ето с какво ще го държи Фахри, язък за цялата тайна всичките години. А и Селви вече е в опасност.

# 386
Тоя Йълмаз голям глупак. Ето с какво ще го държи Фахри, язък за цялата тайна всичките години. А и Селви вече е в опасност.

Аз нищо не разбрах... с тайната за Селви ли ще го държи?

# 387
  • София
Да, Фахри ще държи Йълмаз с тайната, че Вилдан е жива и сега е Селви.

# 388
  • София
Епизода е толкова динамичен, непрекъснато се случва нещо, което доближава до развръзката. Не ми харесва тази работа  Mr. Green

# 389
Споко, Шатци, сего от храстите ще изскочи и чоджука и нещата пак ще се оплескат ))))))))))

Общи условия

Активация на акаунт