"До живот" - нов сериал по ATV с Фахрие Евджен и Енгин Акюрек - тема 3

• 83 252
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Себи  Hug, върна се нашия, но късно. Така завърши епизода.
А Дочи Hug ,  21 век е стига с тия платонични любови  Joy

# 421
Себи  Hug, върна се нашия, но късно. Така завърши епизода.
А Дочи Hug ,  21 век е стига с тия платонични любови  Joy
Шатци това е увертюрата,бре hahaha

# 422
Шатци, нема значка кой век е... колкото е по дълга и напоителна увертюрата, толкова по-качествено е после... действието Wink)))))) Физиология, бе! Wink ))))))))))))))))

# 423
  • София
Ето началото  Joy

# 424
Доче Laughing ама той сам си го взе и тя нямаше нищо против- шалчто.Нека си го гушка, като не може още нея

Видях го Шатци Heart Eyes че се върна..... и така надявам се ще  започне следващия  епизод Hug

Тук красота колкото искате!

И гадория имаше  бол.

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 22:43 от sebilMM

# 425
Обаче тия разговори с очи...
Убийствени! Размаза ме Енгин, а Фахрие достойно му отвърна! ГУЕм кеф беше! )))))))))))))))))))

# 426
Доче Laughing ама той сам си го взе и тя нямаше нищо против- шалчто.Нека си го гушка, като не може още нея

Видях го Шатци Heart Eyes че се върна..... и така надявам се ще  започне следващия  епизод Hug

Тук красота колкото искате!

И гадория имаше  бол.

Себи,аз пък си помислих ,че тръгна да я съблича ,пък той шалчето искал hahaha hahaha
Марица  Hugима ли ефект от туитването ?

# 427
Май да ))) струва ми се, че поставихме рекорд )) ама да видим кво ше се произнесат "капацитетие" )))) По едно време някой беше постнал, че хащага е на 30-то място, но не разбрах - за Турция ли само, или световен тренд... Ще кажат ) Имаше туитове, дето коментираха, че такава активност не са виждали...

# 428
  • София
Социалната мрежа е едно, утре като се произнесе голямата балтия т.е. рейта да не се учудите. Щом на нас толкова ни хареса съмнявам се, че на месна почва са го оценили.

# 429
Социалната мрежа е едно, утре като се произнесе голямата балтия т.е. рейта да не се учудите. Щом на нас толкова ни хареса съмнявам се, че на месна почва са го оценили.
Не са. Много им е бързо на тях. #2gunfire

# 430
Кой ги знае... няколко анкети минаха по време на серията - какво ще гледате... Дивотии. Вместо да анкетират и твиткат, да земат да си гледат сериала! Шматки застреляни...

# 431
Много жалко ,ако не оценят толкова стойностен сериал Peace

# 432
  • София
И между другото, Елиф Усман се е справила страхотно.
Не знам какво не се е харесало, но това което гледах тази вечер беше впечатляващо.
Лека нощ  Hug

# 433
Не знам какво не се е харесало, но това което гледах тази вечер беше впечатляващо.
Лека нощ  Hug

Дано не се наложи да съжаляват за смяната на сценаристката... Аз също харесвам всичките 4 серии, които тя написа!

Ама какво ще кажете - задействаха ли ни всичките природни науки? Wink ))))))))))))))Химия, физика, биология.... за всичко ни подсетиха Енгин и Фахрие, а? ))))))))))

# 434
Лека нощ  Hug
И на мен много ми харесва,но тяхната публика не е узряла за такъв тип сериал Peace
Всичко е толкова хубаво,че все едно не гледам турски сериал Peace
Дано да продължат да снимат по сценария на Усман  Peace

Общи условия

Активация на акаунт