Лидл - 98 Гащи има за всички

• 73 165
  • 777
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Е, хубаво, де, гледам и Т, която показва термометъра в колата. Колата е под прозореца, на който е външното тяло. Същата работа - разлика от повече от 3 градуса. Разликата във времето, в което сравнявам е 3 мин. - от излизане от вратата до влизане в колата, която не е затоплена.

Проблемът не е в станцията. Много зависи къде е поставено външното тяло. Вятърът също оказва голямо влияние. Просто трябва да му намериш подходящото място.

Аз купих станцията. Външното тяло не е закачено, разхождам го навсякъде (например в другата стая и така гледам колко е температурата там). На терасата вчера му открих подходящото място, показа толкова, колкото и термометъра на колата.

А градусите по телевизията никога не са същите, хич не сравнявай с тях.

# 181
     Звънче, подкрепям те напълно!Ние така изхвърлихме и термометъра за кола,но от първото му пускане,дадохме му шанс за известно време и замина в коша...

# 182
Особено на Чолака Crazy Вече не го слушам,само ме подвежда туй момче Naughty

# 183
  • софия
Аз купих станцията. Външното тяло не е закачено, разхождам го навсякъде (например в другата стая и така гледам колко е температурата там). На терасата вчера му открих подходящото място, показа толкова, колкото и термометъра на колата.
Закачено е по указанията - на непряко атмосферно влияние и прах, в горната част на външна ролетна щора.

# 184
  • Бургас
Закачено е по указанията - на непряко атмосферно влияние и прах, в горната част на външна ролетна щора.

Далеч съм от мисълта, че не сте спазили указанията. Просто забелязах, че при мен на различни места на терасата, показва различно. Някъде явно е по-завет, другаде не.
Идеята да се.сложат двете тела едно до друго е много добра, при мен показаха еднакво. Ама при вас не знам дали може да стане.
Пък като не става и му нямаш вяра, ако все пак го оставиш, поне го следи колко разлика в температурата дава и си я отчитай. Все ще ти е ориентир някакъв.

# 185
  • софия
Когато двете тела са едно до друго показва една и съща Т. Това го отиграхме. Искаше ми се да имам точна информация, а не идея, ама карай.

# 186
И аз да се отчета- взех си лампата от сол, поне на външин вид изглежда добре. При нас сутринта имаше 5 бр.- две от цял кристал, две купа с малки кристали и една лампа за аромотерапия. Последната я нямаше в брошурата или поне аз не съм видяла, сякаш са ги прибрали при предишното пускане и сега са ги изкарали отново.  Thinking

Взех си и потници за кърмене, но от бебешките неща нищо не си харесах, имаше от почти всичко, само чорапки и портбебе нямаше. Точно това дето бих го купила.
И свинско джоланче в буркан.  Mr. Green Ми прияде ми се, като ви четях.

# 187
  • Пловдив
Имало ли е преди машнка за махане на власинки и топченца по дрехите, бива ли я?

# 188
Момичета, какво ви е мнението за кухненската везна. Мисля да си взема, но не знам дали е читава... Rolling Eyes

# 189
  • sofia
Когато двете тела са едно до друго показва една и съща Т. Това го отиграхме. Искаше ми се да имам точна информация, а не идея, ама карай.
Информацията за твоята тераса явно е точна, щом два различни термометъра показват еднакви стойности.
Редовно при нас е -10 (примерно), а в работата на мъжа ми Т е -15. И двете са села в Софийското поле.
Та тез термометри са си баш точно да имаш идея как да се облечеш.

# 190
Момичета, какво ви е мнението за кухненската везна. Мисля да си взема, но не знам дали е читава... Rolling Eyes
Супер е везната, но определено не ползвам другите й функции Whistling По-лесно ми е ръчно да си ги смятам, хихихи.

# 191
И свинско джоланче в буркан.  Mr. Green Ми прияде ми се, като ви четях.
Тъй ами,ще си вземеш да си боцкаш   chef И Асан е човек...
Везна имам. Тегля на нея шарения боб от Лидл...таман 350 г слагам. Другите функции не й ги знам и не ги ползувам Naughty

# 192
Кокосовото мляко може да е на две части след отваряне...гъста и водниста. На водна баня се оправя и става хомогенно,като прясното мляко. Да не се чудите.
Клин спортен имам от преди,нося го под панталон в момента. Топли повече от памучен.
Благодаря, че се чудех! Аз го пресипах в стъклено бурканче, леко загрях и разбих като в шейкър. Ама кокосовото мляко определено не е моето нещо. Виж кокосово масло ползвам постоянно за кафе и за готвене, дори и да е от ароматното, не ми пречи.
За клиновете се поправям – имат един ръб от вътр. страна, полиамид и еластан е материята, прекрасни са на усещане, обаче графитеният ще го връщам, защото ме прави да изглеждам по-дебела с тези хоризонтални шарки. Черният става. Много ми беше харесал и синият, но и той е с хоризонтални шарки  и хич няма и да му се целя.

# 193
  • Пловдив
milandabouquet благодаря за коментара за клиновете!Тъкмо казах на ММ да ходи да ми вземе един сив,но щом е такава работата с шарките,иЧ не ми трЕбе Crossing Arms  Crazy Ще си цъкам с черничките  Mr. Green и евентуално със сива туниЧка в четвъртък  Whistling Party

# 194
Скрит текст:
Супер е везната, но определено не ползвам другите й функции Whistling По-лесно ми е ръчно да си ги смятам, хихихи.
Зизy Благодаря ти bouquet то и аз май няма да и използвам другите функции Grinning взех я само за основното и предназначение... Peace

Общи условия

Активация на акаунт