Парфюмни размисли и страсти - 207

• 117 984
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Щом Денс смята,че ще ми хареса аз и се доверявам напълно,защото никога до сега не ме е подвеждала. Heart Eyes: Зозина,на нищо не се надявам,това е само един парфюм Wink,утре ще разберем до колко преобладава лавандулата върху моята кожа. Wink Дано и с мен стане като с Ковачева,на която благодаря за прелестното описание и при мен да не е доминираща нотка. И ако е така да се вземем с Мон Герлен и да се обичаме взаимно. Laughing Mr. Green

Последна редакция: вт, 28 фев 2017, 20:46 от Bright Crystal

# 496
Много харесвам лавандула! Свързвам я с едно романтично пътешествие с мотор в Прованс с любимия  Heart Eyes  Heart Eyes Франсетата знаят как да продават идиличната провансалска мечта и аромата на лавандула ме следваше навсякъде от уханието на чаршафите до лилав сладолед на площада в Авиньон. Изобщо спомени, спомени, но нека видим утре дали ще е моят парфюм  bouquet

# 497
  • Germany
Mon Guerain с тази лавандула никак не ме вълнува. Лилавото пухче на Гутал обаче ми привлече вниманието още преди ревюто на Ковачева Simple Smile Все пак съм си наумила да изчакам още някое мнение тук, преди да го изгърмя. За жалост няма къде да го тествам...

raznejena* Hug

Сънче,  Hug, не отписвай Мон Герлен. Лавандулата тук е модерна, тъмна, нощна е даже за мен и много мека и топла. Не си представяй изобщо лавандулов спирт или онази непоносима лавандулова нотка в старите мъжки класики. При мен преоблавадат тонка, жасмин и ирис. По-скоро няма да ти хареса, защото няма да е достатъчно термоядрен за теб, познавам добре вкуса ти.

Днес отново съм с него, много напръскана, и мога да споделя, че отново много ми харесва и поне при мен си има и трайност и сияж. На тъкан е много траен, като шалът ми от вчера, беше ароматизирал целия коридор. На този парфюм му трябва малко време, за да тръгне. Не реагирайте на първите нотки само. Мисля, че трябва да се пробва самостоятелно, без други аромати до него. На блотер въобще не го оцених, защото се показва доста флорален за вкуса ми, на кожа нещата са съвсем други. Мисля, че пролетта е идеалното време за Мон Герлен. 30 мл. са много симпатични и усещам накъде вървят нещата  Grinning.

Колкото до пухчето, мисля, че не е за теб, предполагам, че ще ти дойде прекалено женствен. Много е помаден, ирисов, гримов и червило. Пачулито е тихо, много фино, то е само за разкош и дълбочина на останалата ирисова красота. Ти харесваш по-страшни пачулита. Пиши ми адрес на ЛС, ще ти пратя проба, както ще ти пратя проба и от Javanese Patchouli Ermenegildo Zegna и от Oriental Pearl Shanghai Tang, за тях съм почти на 100% убедена, че ще ти влязат много под кожата  Twisted Evil.

Между другото, не бях гледала досега рекламния спот на Мон Герлен, за мен водещ е аромата, а не рекламата, обаче се чудя, как забелязахте, че Джоли е тъжна, при този парфюмер  Mr. Green Twisted Evil Wink

# 498
Ясно, успех, Брайт Sunglasses.

# 499
Щом Денс смята,че ще ми хареса аз и се доверявам напълно,защото никога до сега не ме е подвеждала. Heart Eyes: Зозина,на нищо не се надявам,това е само един парфюм Wink,утре ще разберем до колко преобладава лавандулата върху моята кожа. Wink Дано и с мен стане като с Ковачева,на която благодаря за прелестното описание и при мен да не е доминираща нотка. И ако е така да се вземем с Мон Герлен и да се обичаме взаимно. Laughing Mr. Green
Хубаво е, че си имаш гуру, което следваш. Вероятно си много млада. Пожелавам ти да си изградиш и личен стил, каквото всъщност е и посланието на парфюма.

Mechetaishan, много красиво описваш. Дано парфюмът отговори на очакванията ти и спомените ти Simple Smile
(За мен лилавият сладолед си остава обаче такъв с виолетки Wink )

# 500
Благодаря ти много за хубавите думи! Heart Eyes Hug bouquet
Надявам се да ти хареса и наистина лавандулата да не ти се открие на кожата, щом не обичаш, защото при мен има много, но тя е наистина модерна, топла както казва Ковачева и много хубава. Ако в този парфюм нямаше тази лавандула, аз нямаше да го харесам толкова. Тя го подостря така да се каже.
Ако пък не ти допадне, ще си вземеш друг, който ще ти пасне напълно.

Днес бях с Черешовият Еликсир, много е силен и траен този парфюм. Просто е гръмогласен с три напръсквания. След 8 часа поднових и сгреших, защото ми дойде в повече определено.

Много харесвам лавандула! Свързвам я с едно романтично пътешествие с мотор в Прованс с любимия  Heart Eyes  Heart Eyes Франсетата знаят как да продават идиличната провансалска мечта и аромата на лавандула ме следваше навсякъде от уханието на чаршафите до лилав сладолед на площада в Авиньон. Изобщо спомени, спомени, но нека видим утре дали ще е моят парфюм  bouquet
Това е страхотно! Heart Eyes Hug bouquet
Не знам дали ще ти хареса Мон Герлен, но познаваш ли Синия чай на Булгари?

Последна редакция: вт, 28 фев 2017, 22:02 от densi

# 501
  • Козлодуй
Хрис Heart Eyes Hug
Понякога изненадвам сама себе си, че и околните и ми се приисква да нося по-женствени аромати Grinning С достатъчно термоядрени пачулита се запасих, просто нещо ми подсказва, че имам нужда и от едно по-фино, точно като това пухеното...
За Герлен не мога и да допусна, че би била бръснарска лавандула, но имам непоносимост към нея във всичките и форми. Не го отписвам, при възможност бих се запознала с него, но някак не ме привлича дори за тест. За разлика от реалният аромат на идеалния мъж, който не съществувал Mr. Green Хареса ми мотото, привлякоха ме черешовите пурети от твойто описание, но пък бадемите леко ме притесняват.
Вкарвай ми още бръмбари в главата, че малко са си моите Mr. Green Hug

# 502
Сънче, не го мисли Герлена и аз смятам, че не е за теб той. Чудя се дали и на Куражчето ще допадне.
Задължителен е за проба за всички, които харесаха Myrrh & Tonka Jo Malone. Не, не са еднакви, но лавандулата е подобна и носят един дух някак.
Пухчето не познавам, но обожавам аромати на жени, пудри, помади, червила и т.н. и съм сигурна, че ще ми хареса. Не съм го търсила в Олфактив, въпреки че минах оттам преди малко, но ще го направя тези дни.

# 503
Благодаря ти много за хубавите думи! Heart Eyes Hug bouquet
Надявам се да ти хареса и наистина лавандулата да не ти се открие на кожата, щом не обичаш, защото при мен има много, но тя е наистина модерна, топла както казва Ковачева и много хубава. Ако в този парфюм нямаше тази лавандула, аз нямаше да го харесам толкова. Тя го подостря така да се каже.
Ако пък не ти допадне, ще си вземеш друг, който ще ти пасне напълно.

Днес бях с Черешовият Еликсир, много е силен и траен този парфюм. Просто е гръмогласен с три напръсквания. След 8 часа поднових и сгреших, защото ми дойде в повече определено.

Много харесвам лавандула! Свързвам я с едно романтично пътешествие с мотор в Прованс с любимия  Heart Eyes  Heart Eyes Франсетата знаят как да продават идиличната провансалска мечта и аромата на лавандула ме следваше навсякъде от уханието на чаршафите до лилав сладолед на площада в Авиньон. Изобщо спомени, спомени, но нека видим утре дали ще е моят парфюм  bouquet
Това е страхотно! Heart Eyes Hug bouquet
Не знам дали ще ти хареса Мон Герлен, но познаваш ли Синия чай на Булгари?
Денси, за съжаление не. Става ми лошо от всички омнии, които съм подушвала и все ги пропускам чайовете, но трябва да им дам шанс!  bouquet

# 504
И аз не съм фен на лавандулата. От мъжките парфюми, които съм пробвал, нито Dreamer Versace for men, нито A Taste of Heaven By Kilian for men ми допадат, а да не говорим за старите олдскуул бръснарски аромати от 80-е  Mr. Green Лавандулата я асоциирам с прах за пране, сапуни, ароматни свещи и с други неща, но в парфюм не ме кефи, когато е преобладаваща. Избягвам да тествам нови аромати, в който това е доминираща нотка според пирамидата и ревютата. На прима виста се сещам единствено за Hypnôse Homme Lancome for men, който да ми харесва, но това е може би заради интересната комбинация с пачули и амбра.

Последна редакция: ср, 01 мар 2017, 08:22 от ScorpionKing

# 505
  • Козлодуй
Не познавам Myrrh & Tonka Jo Malone, но лятото бях във Варна и спретнахме една малка среща с момичетата. Мимси така възторжено разказваше за Синия чай, че бях аха готова да го отстрелям на сляпо Grinning Е, добре, че парфюманията ми още не беше се разбудила и се залисах с други неща. Като го пробвах, бях искрено щастлива, че съм си го спестила.
Aromatics in Black ми допадна като идея в началото, но върху мен изби неролито вероятно, нещо белоцветно и тежко и се оказа, че няма да се залюбим. Виж, Черешовият ми звучи като мой...

# 506
А какво ще кажете за лавандулата в Boy Chanel?
Много харесвам този парфюм и нямам търпение да си взема пълна голяма бутилка. Heart Eyes
Харесвам/х/ яко и Jersey Chanel, но не съм пробвала новата ЕДП версия.

Въобще съм страшен любител на лавандула, моля предложете ми и други хубави аромати с тази съставка. Hug

Сънче, чакам шишета малки и ще ти изпратя проба на Мирх и тонка. Имам го от 26 Януари и го нося постоянно на парфюмни срещи оттогава. Няма човек, който да не го е отбелязал и/или харесал. Аз го обожавам, но не очаквах толкова да се харесва от парфюмните, а и не само дами и господа.

Последна редакция: вт, 28 фев 2017, 23:01 от densi

# 507
А какво ще кажете за лавандулата в Boy Chanel?
Много харесвам този парфюм и нямам търпение да си взема пълна голяма бутилка. Heart Eyes
Харесвам/х/ яко и Jersey Chanel, но не съм пробвала новата ЕДП версия.

Въобще съм страшен любител на лавандула, моля предложете ми и други хубави аромати с тази съставка.
Ти имаш вече парфюма, който офицално ще пускат утре?!   Мда, ясно Simple Smile

# 508
  • София
Дени, ще чакам да кажеш дали е дошло пухчето. На мен също ми е интересно.

Лавандулата въобще не ме притеснява Gris clair е един от най-любимите ми парфюми ( да речем в топ 15  Laughing).

Понеже се споменаваше в интервюто на Марк Бъкстън за парфюм с характер. Днес имах възможността да тествам такъв. PG03 Cuir Venenum  , започна при мен като модерен шипър с намек за велур. Студен, някак ментолов , без да има мента просто носи усещането като чаша студена вода след ментова дъвка. Кожата , ако я има е някаква стара и съсухрена върху никотинова подложка. Никотина обаче сякаш вече е на пепел. Компания на цялата картина прави чаша вино, недоизпито и леко ферментирало. Интересни беше за изучаване, но малко странен за носене.

# 509
Courage, благодаря за коментара! Обичам и мента, и тютюн в парфюми, но забележката за преминаването му в пепел, ме отблъсна, защото го асоциирам повече с дърво, което не ми допада в парфюмите.
Напоследък, поизчезнаха и парфюмите с характер Simple Smile
Страхотна лавандула има в http://www.fragrantica.com/perfume/By-Kilian/A-Taste-of-Heaven-4317.html   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт