Парфюмни размисли и страсти - 207

• 117 947
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
А каква е цената на Mon Guerlain и какви разфасовки са заредени?

# 526
30, 50 и 100мл. 
Не запомних точни цени, но за 50 около 180, за 100 220.
Мон Герлен се оказа не мон. Лавандулата в началото изби само на блотер, на ръката ми имаше някаква смесица от Шалимар инишъл и малката черна рокля с мнооого фина лавандуличка. След половин час на ръката ми има лавандулов спирт. Жалко. А иначе си оставам фен на Герлен.

# 527
Дами,имам нужда отново от помощта и съветите ви  bouquet Може ли няколко думи за Chloe L'Eau de Chloe?Ходих два пъти до Мола,но го нямаха.Във Фрагрантика пише,че миришел на лимонада,но бих искала да чуя и вас.Също така,по-назад бях срещнала сравнение между Жур Абсолю и Boucheron quatre.Пръснах на блотер,но не можах да направя качествено сравнение,тъй като мирисах и други парфюми,отделно самата аз бях с много силен парфюм.Кой от двата според вас е по-удачен за пролет-лято?Благодаря ви  bouquet

# 528
180 е 50 - тицата  bouquet

# 529
  • София
Честити ви Мон Герлени, с удоволствие да си ги носите! bouquet

Любопитен ми е този аромат, няма как да не ми е! Герлен, нов, естествено!  Heart Eyes Евентуално 30-тица бих си взела, ако ми допадне. Wink

# 530
  • София
30, 50 и 100мл. 
Не запомних точни цени, но за 50 около 180, за 100 220.
Мон Герлен се оказа не мон. Лавандулата в началото изби само на блотер, на ръката ми имаше някаква смесица от Шалимар инишъл и малката черна рокля с мнооого фина лавандуличка. След половин час на ръката ми има лавандулов спирт. Жалко. А иначе си оставам фен на Герлен.
Малко уточнение -100 мл струват 254 лв  bouquet

# 531
Благодаря!   Hug Аз цифри не помня особено дълго, така че беше необходимо.
Интересно ми е да прочета и други отзиви.
В момента не усещам почти нищо на ръката си, около час и нещо след обилно напръскване. Същото беше и със синята рокля. След първия тест се отказах. Тук може и да поупорствам, но нямам вече големи очаквания да е мой.

# 532
  • Sofia
Приятен е Мон Герлен, но нищо уау. Върху мен няма лавандула, а основно тонка - стои гладък, сладък и женствен. Можеше повече характер да му добавят. Лесен за харесване, но не бих изтичала до магазина за него. Ако ми го подарят бих го носила с удоволствие. Общото ми усещане е като от Olympea или Euphoria.

# 533
  • Стара Загора
30 мл. от Мон Герлен-а е 127 лв. И аз изтичах набързо да го пробвам ( и тук още не бяха го заредили по рафтовете) и го харесах. Началото е сладко, като на бомбата на Виктор и Ролф, но бързо преминава в много хубава ванилия, а в базата избиват и цитруси и тук наистина ми прилича на Инишал Льо. При мен това е водещото- ванилия и цитруси, а колкото и да е банална тази комбинация, а тя е много фина, умирам за такава, лавандулата се напъвам да я открия, но е доста завоалирана. Това е само от пръсване на китка, че нямах време, но ще го пробвам пак с хубаво напръскване.

# 534
  • от един красив град
Тамар аз така и не успях да харесам Chloe L'Eau de Chloe, свеж е, но някак си усещам нещо в него, което ми прави асоциация с възрастна дама, която се опитва да изглежда по-млада, но не и се получава. Не ми е младежка свежест, ако ме разбираш. Задължително го тествай, има си и много фенки  тук в темата. Индивидуално е всичко. Аз преди няколко дни пак си взех мостра от него и продължавам да го мъча, иска ми се да ми допадне, но определено мисля да си взема ето тази свежест в бутилка за пролетта http://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Cristalle-Eau-Verte-5909.html, ако не си го тествала ти го препоръчвам много е подходящ.
А относно дилемата Жур Абсолю и Boucheron Quatre на мен и двата ми харесват и мисля, че са подходящи за пролетта. Не мога да кажа, кой от е по-подходящ.  Peace

# 535
  • София
Също така,по-назад бях срещнала сравнение между Жур Абсолю и Boucheron quatre.Пръснах на блотер,но не можах да направя качествено сравнение,тъй като мирисах и други парфюми,отделно самата аз бях с много силен парфюм.Кой от двата според вас е по-удачен за пролет-лято?Благодаря ви  bouquet
Категорично не съм съгласна, че имат нещо общото двата парфюма. Разкошен и многогранен, с доста трайна нота на цитрус Жур Абсолю и симпатичен, също траен, но някак приличаш на много други свежи и мускусни парфюми Бушерон Куатре /лично за мен е много простеещ...да ме простят феновете му  Crazy/.
Та май стана ясно, че горещо препоръчвам Жур Абсолю, въпреки, че и двата са подходящи за пролет-лято  Peace bouquet

# 536
За мен Жур Абсолю е задушаващ и направо лепкав за топло време, предпочитам го за по-студено време. Но аз и колоните на Ермес нося през зимата редовно, така, че може и да не съм критерий.

# 537
Момичета ( и момчета), къде мога да подуша чайовете на Булгари?  bouquet

# 538
  • Бургас
Честита Баба Марта,много усмивки Ви желая.Честит Мон Герлен на Лейди и Mechetaishan,много късмет да Ви носи,момичета. bouquet bouquet bouquet Пробвах Мон Герлен и аз,за мой късмет лавандула при мен няма,но страшно много ми напомня на Шалимар Суфле newsm78,който имам и обожавам.Не го купих днес заради тази прилика на моята кожа,ще го пробвам още няколко пъти и ще реша.Парфюмът иначе е много красив,няма да се впускам в описания. Heart Eyes Жур Абсолю и Boucheron quatre според мен също нямат прилика,лично аз препоръчвам Куатре.Повече ми харесва от Жур,който за жегите е непоносим/мое мнение/ Peace

# 539
  • в голямото село
Момичета ( и момчета), къде мога да подуша чайовете на Булгари?  bouquet

В Дъглас в Парадайз  Grinning
Предполагам,че и в Нотос са налични

Общи условия

Активация на акаунт