Нашите орхидеи - ТЕМА 20 Юбилейна

• 69 757
  • 768
  •   1
Отговори
# 420
Месечинка виторога Когато я поставя в кори продължават да съхнат корените и да омекват листата..не знам вече какво да я правя

# 421
Благодаря ви Hug !

yoana00,
Аз също бих засадила в кори. Сезонът вече е чудесен за реанимация, надяваме се на нови корени, които да осигурят нужната влага.
Но ако искаш опитай и водно, щом другото не дава резултат. Бързо ще се разбере дали работи.

# 422
Impala прекрасно ново попълнение! Да расте здраво и красиво  Simple Smile

# 423
Impala, честита нова красота  Heart Eyes
От строителен хипермаркет ли е или от цветарски магазин?

# 424
Благодаря Hug !
От цветарския магазин е.
Нали съм ви разказвала как не минавам по тази улица или забивам поглед в тротоара, за да не се изкушавам Joy ? Е, този път не устоях, пролетта ми влияе неустоимо цветно Crazy .

# 425
Благодаря Hug !
От цветарския магазин е.
Нали съм ви разказвала как не минавам по тази улица или забивам поглед в тротоара, за да не се изкушавам Joy ? Е, този път не устоях, пролетта ми влияе неустоимо цветно Crazy .

От съдбата си не можеш да избягаш. А такъв избор ми изглежда доста съдбовен  Heart Eyes

# 426
Така е. И определено си заслужава цветенцето.
Само че точно от "Още едно, какво толкова?" се налага да разделям поливането в два дена Laughing .

# 427
Здравейте, следя темата от известно време и открих доста полезни неща. Цветята Ви са много красиви!!! Аз за сега се занимавам само с фаленопсиси. Simple Smile Четох, че те са най-лесни за новобранците Rolling Eyes
yoana00 аз лично бих засадила в кори и бих и дала малко време за да се съвземе.

Последна редакция: вт, 28 мар 2017, 15:41 от suny68

# 428
http://prikachi.com/images.php?images/377/9081377b.jpg

Това са моите красавици в момента

# 429
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Това са моите красавици в момента

жълтичката е много слънчева  Blush
и две "кравички" с особени шарки виждам  Hug

# 430
Чудесни  bouquet ! Тъмнолилава с бяла среда не бях виждала.

# 431
Благодаря! Simple Smile

# 432
 suny68, много са красиви твоите орхидеи и аз до сега не бях виждала тъмнолилаво с беличко, чудесна е.

Ето го и моето бебче Simple Smile.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 433
Страхотно е! Много нежно! Моите хубавици вече нацъфтяха и вече не чакам нови красоти. Минитата ми вече прецъфтяха, а и 2-3 други. За първи първи път гледам минита. Стори ми се, че твърде кратко имаха цвят. Ще видя ще успея ли да ги накарам догодина пак да цъфнат.

# 434
  • на острова на мечтите
Много красиви Hug
Аз още не намирам време зя снимки Embarassed Но ще изчакам всички да цъфнал и тогава......

Общи условия

Активация на акаунт