Две сърца сега в едно туптят, през СЕПТЕМВРИ радост ще ни донесат! Тема 2

• 35 521
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
Дано се размине, но ако док каже не бих се колебала. Нямам _ рх нито таткото, не знам какви антитела ще гледат.

# 151
Момичета понеже заговорихте за "Rh-" от вчера съм с голямо притеснение, защото аз се оказах с такова "Rh-", имам един аборт мисед, а след него не ми е бита ваксина, сега съм много притеснена... Cry
Zlati_na не се притеснявай излишно, аз от началото нямам никакви симптоми, освен малка болка в гърдите,която и тя изчезна,а в петък бях на лекар и всичко е наред, знам че е побъркващо, но трябва да сме по спокойни

# 152
Нищо не мога да ви кажа за тези Rh...не съм на ясно за сега. Днес се свързах с лекарката, която мисля да ме следи, ехографите по ЗК всъщност били само 2 ако си м-у 20 и 35 години...ако си под или над са 3. Всичко друго се плаща явно при нея. Аз ще искам и допълнителни де. Тя прави и ФМ и БХС. Имам приятелки следили и родили при нея, като цяло са доволни. Дано да ни е на късмет  bouquet

# 153
Златина, и аз като теб, след определена седмица намаля напрежението в гърдите, но бебето се развива нормално, няма за какво да с епритесняваш.

За твое успокоение може да запишеш един час при лекар с хубав ехограф, да погледнете, че всичко е наред с бебчо.

Тинкърбел, има доста мами в чужбина  и Шушулина също, тя се загуби дано пише как е.

# 154
Опитвам се да запазя някакво спокойствие, в петък ще ходя до болницата и може да мина един ехограф за спокойствие.
А какво общо има това с Rh- и предишен аборт, аз също съм така?

# 155
Момичета това че намаляват болките в гърдите не означава абсолютно нищо стегнете се

# 156
  • гр. Бургас
Записах се за ЖК онзи ден . Обсъдих Краниостенозата на баткото с лекаря и тпой ми каза ,че в 21г.с. ,когато бях на ФМ е трябвало да се вижда проблема . Тогава бях на ФМ при Троянчев ...той идва петък,събота и неделя в Бургас и много ми го хвалиха . Е ... сега няма да отида при него , въпреки ,че док ми каза или той или въпросния Стоилов , за който Герда каза ,че имал квалификация и явно също идва да работи в Бургас . Не го бях чувала като име , но щом Герда го похвали , веднага бих се съгласила с нея . Не мисля да рискувам втори път.
Отделно док даде предположение ,което съвпада с моето , че проблема с главичката съвсем реално може да е породен от витамините ,които взимах от началото до края на бременността. Единодушно решихме този път никакви витамини.

# 157
Когато майката е с Rh- таткото с + и детето вземе кр група на бащата след раждане се бие  инжекция анти д гама глобулин ако не е бита при 1 бременност има вероятнос при 2 ра организма на майката да отхвърля плода като чуждо тяло но вече медицината е доста напреднала и с редовно следене на анти тела тази ваксина се бие по време на бременност аз съм с втора бременос а при първата след раждане ми я биха

# 158
Преди малко бях на преглед и чух сърчицето на ембриончето. Много беше вълнуващо  Heart Eyes

# 159
Опитвам се да запазя някакво спокойствие, в петък ще ходя до болницата и може да мина един ехограф за спокойствие.
А какво общо има това с Rh- и предишен аборт, аз също съм така?
Няма общо, при първа бременност не е проблем, след ния трябвало да ти бият някаква ваксина ако искаш да имаш второ дете да не образуваш някакви анти тела...четох много в интернет май не е много хубаво ако не са ти я били, до колкото разбирам и след аборт се правело, а аз тогава не се знаех кръвната група и сега малко съм се стреснала...имало някакво изследване едно момиче в друга група ми помогна казва се "Ало-еритроантитела" (мисля, че така се пишеше) и аз в петък смятам да говоря с моята АГ за да видя какво ще правя...  Shocked

# 160
Антидотът при Rh несъвместимост се поема от ЗК, така че не се притеснявайте  и не го мислете.
Ако таткото е "-" кръвна група, майката "+" си казвате на линчия и на аг-то, което ви следи, ако те не разбират търсите друго мнение.

Аз много старателно проучвам специалистите по фетална медицина в България, защото имам проблем.Проверявам им дори дипломите. Няма начин.

Преди в Бургас е консултирала  д-р Жени Панайотова и тя е много добра, сега е в клиника Надежда и не знам дали има приемни часове в Бургас.

По въпроса за д-р Борис Стоилов в Бургас пускам линк, който иска да го погледне и за Пловдив ще пусна. Ако някой се интересува от gsma ще го потърся, че го имам и ще го дам.

http://www.devamaria.com/bg/medical/doctor/10/127

https://bg-bg.facebook.com/ris4o

http://skener.news/2016/09/13/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%BB%D0% … 0%BB%D0%BE%D0%B2/

Това е негова страница:
http://www.pregnancy.bg/za-men

Тук може да се записват часове:
http://www.pregnancy.bg/kalendar

А относно името за следващата тема мисля, че тогава ще сме минали първата третина, така че може да е нещо  свързано с това. Аз много чакам и се вълнувам да мина 12 г.с.

Последна редакция: вт, 07 фев 2017, 14:22 от Анонимен

# 161
gerda1 , и аз много искам да сме минали вече 12 седмица и всичко да е наред. Пожелавам го на всички. Надявам се след това да е малко по-леко  Praynig .

# 162
Аз съм вдигнала АСАТ и АЛАТ, но нямам хепатити.
Направо изкукуригах.
Сега въртя едни телефони, да разбера какво да правя.

# 163
Здравейте! И аз бих искала да се включа в темата. Терминът ми е за 27 септември. Втора бременност. Първата я изкарах в чужбина и сега не знам тук как се случват нещата... Даже тези абревиатури не знам какво означават Confused Ще се радвам да помагате Wink

# 164
Снашно е...всяка от нас все за нещо се притеснява...аз лично до края може и да съм полудяла Crazy ...или поне да минат ФМ и БХС съвсем мъничко ще се поуспокоя...дано при всяка една от нас всичко да е наред, искренно от сърце ви го пожелавам... Hug

Общи условия

Активация на акаунт